arkadaş dün adresime kadar aldı. Yollayacam dedi. Gündüz aradım hocam az işim var yolluycam dedi.. şimdide ürünü yollayamayacagını söyleyip ilanı güncelliyor. Sözünde durmamıştır. Bilginize..
karar benım kararım ıstedıgımı yaparım. ıstegınız olmayınca karalarsanız ... sana veya baskasına hesap vermem. alan alır hayırlı ugurlu olur sana satmak zorunlulgmda yok bırader
satıp satman değil mesele.. Anlastık yollayacam deyip. Bir gün oyalayıp yollamamanı dile getirdim. Yoksa dün silah zoruyla satıs yapacaksın demedim.. Satarsın satmazsın umrumda degil nitekim özel mesajdada belirttim mesele neden oyaladıgını anlamamak.. Gündüzde aradım tamam yolluycam dedin.. şuan yoldayım istanbuldan bir tane abimizin toshibayı almayı düsünüyordum sizinle anlaştık diye almadan çıktım yola. çok şükür ki yollamamışsın sözünde durmayan birisinin yolladıgı üründende hayır gelmezdi. öyle artist cümlelere gerek yok, sizin gibi arkadaşlarla zaman zaman karsılasıyoruz ne yazıkki.
Allah ın selamını vermişsin ya en başta. Allah kul hakkıyla gelme bana diyor. Zamanımı çaldın kul hakkına girdin umarım bir daha aynı hareketi tekrarlamazsın. Yada tekrarlasanda hatanı anlar artist cümleler yerine gardaş kusura bakma hakkını helal et dersin..
Kahhâr olan Allah a emanet ol..
Ilk once burada gosterı yapmana gerek yok. Satısatan vazgectıgımı ve kusurabkma dedıgımı de mesajlla ılettım. Alamadım dıye burada yırtınmanın da manası yok. Artıs olan sensın sen adam olsan bu yazıyı yazmazdıntelefonumu d a acardın. Kul hakkı demıssın senden ogrenıcek degılım. Senın gıbılerın hakkından da ALLAH gelır ınsallah. ınsanlık halı bılıp bılmedeen de yorum yapma . Edebını bıl kımsın kı ders verıyosun bana .