Şimdi Ara

Hp MBR sistemde Windows 10 vardı 7 ye çevirdim tekrardan 10 a çevircem hata veriyor GPT istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp Laptop MBR sistemde Windows 10 vardı 7 ye çevirdim şimdi tekrardan 10 a çevircem hata veriyor GPT istiyor dediğim gibi Windows 10 du daha önce

harddisk ikiye ayrık birimi gpt ye çevirmek için ikisini silmek gerekiyormuş ondan dolayı şuan bekliyorum mbr olarak windows 10 kurulmazmı daha önce 10 kuruktu yine mbrdı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Windows 10 kurulum iso kalıbını Rufus yardımıyla MBR i seçerek usb ye yazdırın. Bu şekilde hata almazsını MBR üzerinde kurulum yapabilirsiniz.

• RElS kullanıcısına yanıt
    İki türlüde hata veriyor iso dosyasından da olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda10güler -- 27 Ocak 2023; 20:3:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Legacy Bios - MBR formatlı sistem GBT flashı görmez, kurulum hiç başlamaz. Eğer kurulum başlıyor ve hata alıyorsanız başka bir sorun var muhtemelen. Farklı bir iso ile deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 27 Ocak 2023; 20:40:56 >
  • Kesin çözüm format ekranında cmd yi aç
    diskpart-disklist-select disk 0(format atilacak harddiskin numarasi hangisiyse odur)-clear bunları yap şimdi harddiski temizlemiş oldun sonra istediğin bölüm düzenini(MPT yada GPT) yazabilirsin üzerine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.