Bildirim
hp lazerjet m1522nf win7 fax sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Windows 7 home Basic te bir çok özellik kısıtlı, Fax desteğide bunlardan biri diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen... _____________________________ Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Haksızca Yenmiş Bir Tokadın Acısını Hissedebilmektir İnsan Olmak... -
kısıtlımıyki acaba fax da kullanamayacaksak ne işe yarar _____________________________ sunucum -
Home Basic internete girer başkada bi halta yaramaz :) _____________________________ Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Haksızca Yenmiş Bir Tokadın Acısını Hissedebilmektir İnsan Olmak... -
yokmu bunun bir çözümü falan _____________________________ sunucum -
Eğer ürün orjinal lisanslıysa microsoft desteği aramanı öneririm. ancak bildiğim kadarıyla home basic te fax desteği yok. çözümüde tabiki. üst versionlarda var, geçiş yapabilirsin. _____________________________ Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Haksızca Yenmiş Bir Tokadın Acısını Hissedebilmektir İnsan Olmak... -
lisanslı yazılım destek istesek üst versiyon verelim derler programla falan olmazmı acaba _____________________________ sunucum -
Ben de win7 Ultimate de 1522NF nin fax programını kurduramamıştım (Fax gönder çıkmıyordu çünkü yazıcılarda fax kurulmuyordu). Yabancı bir sitede okuduğum öneriyi denedim oldu. Şöyleki,
İndirdiğiniz Exe kurulum dosyasını winrar ile açın (extract). İndirdiğiniz sıkıştırılmış kurulum dosyasını bundan sonraki işlemler için kullanmayın silin.
Extract ile açılan klasördeki exe dosyalarını aratın. Bütün exe'leri XP SP3 uyumluluk moduna getirin. Bazılarında XP SP3 seçeneği çıkmaz, bunları da Vista olarak uyumlu hale getirin. 3-5 dk uğraştıracaktır.
Sonra autorun.exe ile kuruluma başlayın.
Aynı uğraşıyı bir daha yaşamamak için, bir daha kurulum gerekebilir düşüncesi ile klasörünüzü tekrar zipleyip saklayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karamuhlis -- 31 Mart 2012; 9:14:37 >_____________________________ -
Desteklemıyor olabilir. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- windows bu diske yüklenemez bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir
- kopan internet kablosu nasıl bağlanir
- kargo info
- kingston garanti sorgulama
- mavi ekran hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- pc kapatma komutu
- instagram hesap kurtarma linki
- bin dosyası açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler