kamera kendiliğinden kapanıyor. ekranla oynayınca kamera ışığı yanıp sönüyor ve bazen tekrar çalışıyor. kamera yazılımını silip tekrar kurdum uzun zamandan beri ilk defa belli bir süre ekranı oynatsam da kapanmadı. tam bu iş oldu artık demişken tekrar kapandı. bu iş bende yazılımsal bir sorun olduğunu güçlendirdi. sizce sorun ne olabilir nasıl çözülür ?
bu sorunla cok ugrastık arkadasla , arkadasın hp leptobu vardı geldıgın gun kesıldı ve bır daha goruntu gelmedi teknık yardım aldık her dedıklerını yaptık garantıye yolladık garantıden geldıgınde ıse duzelmıstı derken 1 gun sonra tekrar aynı sorunla karsılastık surucu guncellestırme vs vs hepsını yıne denedık yıne telefonla destek aldık ama nafıle ben yanlıslıkla sanırım kameranın ustune bastırdım goruntu geldı sasırdık yanı anlacagın bu sorun buyuk ıhtımalle yazılımsal degıl donanımsal dıye dusunuyorum sende bıraz yan taraflarını bastır veya azcık tıklat kameranın ustunu belkı ısıne yarar :D
hp nin sitesinde sorunu araştırdım. pc de yüklü olan manager programı ile cyberlink youcam programını güncelleştirdim ve yaklaşık 15 dakika oldu kamera kapanmadı henüz umarım kapanmaz bir daha..