Şimdi Ara

HP laptop tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iş yerinde ve evde orta sistem gereksinimine sahip programlar kullanmak için bir bilgisayar arıyorum.En az 5,6 yıl kullanmak istiyorum.Görünüm olarak HP bilgisayarlar cezbetti.Hplerde eskiden aşırı ısınma sorunu gibi sorunların olduğunu duydum bu sorunlar yeni jenerasyonlarda da devam ediyor mu?

Bilgisayardan anlamayan biri olarak sizlere danışmak istedim bu bilgisayarı tavsiye eder misiniz?Başka markalardan da başka model önerilerine 5500tlye kadar açığım teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

HP Dizüstü Bilgisayarları: Bilmen Gereken Her Şey

Dizüstü bilgisayar arayışındaysanız, HP'nin sunduğu seçenekleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Uzun yıllara dayanan deneyimi ve yenilikçi yaklaşımıyla HP, piyasadaki en güvenilir ve yüksek kaliteli dizüstü bilgisayar markalarından biri olarak kabul edilir.

HP Nasıl Bir Markadır?

HP (Hewlett-Packard), 1939 yılında kurulan ve dünya çapında tanınan bir teknoloji şirketidir. Bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, yazıcılar ve diğer donanımlarda dünya lideridir. HP, yenilikçiliği, güvenilirliği ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle bilinir.

HP Dizüstü Bilgisayarlar İyi midir?

HP dizüstü bilgisayarlar, üstün performans, güvenilirlik ve dayanıklılıkları ile bilinir. Geniş ürün yelpazesi, her ihtiyaca ve bütçeye uygun seçenekler sunar. İster öğrenci, ister profesyonel olun, size uygun bir HP dizüstü bilgisayar bulabilirsiniz.

HP Dizüstü Bilgisayarları Tavsiye Eder Misiniz?

Evet, HP dizüstü bilgisayarlarını güvenle tavsiye ederiz. Yüksek kaliteleri, sağlam yapıları ve yenilikçi özellikleriyle HP dizüstü bilgisayarlar, uzun yıllar boyunca güvenilir çalışma sağlar. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir HP dizüstü bilgisayar bulduğunuzda, değerli bir yatırım yapmış olacaksınız.

Sonuç

HP, dizüstü bilgisayar pazarında güvenilir ve saygın bir markadır. Üstün performans, güvenilirlik ve dayanıklılık sunan HP dizüstü bilgisayarlar, çeşitli ihtiyaçlar ve bütçeler için mükemmel bir seçimdir. HP dizüstü bilgisayarını tercih ederek kalite, güvenilirlik ve uzun ömürlü bir yatırım yapmış olacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ona o fiyatı vermeye değmez. Evet ısınıyor Teknosa gittim cihazlara dokundum Casper ve HP cihazları sıcaktı. Attığım linktekiyle oyunda oynarsınız SSD de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 17 Mart 2019; 21:24:45 >

• Öneriniz için teşekkürler fakat çalıştığım kurum nedeniyle oyun bilgisayarları kaba kaçıyor hem de en güncel oyunları takip eden birisi değilim.Daha sade görünüme sahip günlük işlerde zorluk çıkarmayacak bilgisayar lazım bana bu yönde önerileriniz olursa memnun olurum.
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-330s-core-i5-8250u-1-6ghz-8gb-256gb-ssd-14-radeon-535-2gb-w10.html

Asus daha ince ve biraz daha güçlü bilgisayar fakat şuan stok yok galiba stok olursa bu özellikte alırsanız da sizi de ve çevrenizde beğenecektir.

• https://www.amazon.com.tr/dp/B07DKXQSFH/ref=asc_df_B07DKXQSFH58073187/

HP 3XY33EA 15.6" Dizüstü Bilgisayar, Intel Core i3-5005U İşlemci, 4GB RAM Bellek, 500GB HDD Depolama, DOS

Hocam oyun oynanmayacak sadece ofis ve ufak tefek basit çizimler yapılacak. Linkte ki en ucuz 1679 TL fiyatıyla amazon satıyor. Diğer her yerde en ucuz 1900 TL. Sizce nasıl bir cihaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 18 Mart 2019; 1:10:52 >
    7.nesil cihazdan aşağı bakmayınız. 2.el bilgisayar alıp bundan daha güçlü bilgisayar alabilirsiniz dediğiniz bütçeyle. Linkteki attınız cihazla film ve nette sörf yapmak için yeterlidir. Ofis programlarında yavaş kalabilir. Ufak çizimler derken kullandığınız program nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 18 Mart 2019; 2:27:23 >
  • Autocad programında ödev çizimleri yapılacak. Hocam dediğiniz gibi yaptım ancak 6. Nesil bulabildim. GG Tarzı yerden almamız lazım kredi kartı ile alacağım. Linki atıyorum, ikinci el olunca bi önyargı oluyor maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz belirtirseniz yardımcı olurum. Autocad Netcad den daha ağır programdır ve sıkıntı çıkarır dediğin laptoplar. Ayrı konu açıp yardımcı olurlar herkes. Arkadaşın konusunu kirletmeyelim.

Konu açmıştım zaten hocam en fazla 1800-1900 olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.