Şimdi Ara

Hp Laptop menteşe açılması, kararma, ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bilgisayarım HP Pavilion cx0030nt serisinden 4 seneyi daha doldurmadı. Ve birbiriyle alakalı olup olmadığını bilmediğim bazı sorunlar var.


    Ekran çerçevesinin alt kenarında açılma var. Şikayetvar'daki yorumlarda aynı sorun için yetkili servis garantisi bitenler için 1300 tl istemiş. O yüzden yaptırmayı düşünmedim. Görüntü olarak çok da önemli değil çünkü. 


    Aldığımdan beri menteşesinden açarken çıtırtı sesi geliyor. Bu üsttekiyle bağlantılı muhtemelen.


    Bir kaç ay önce laptopu kullanırken bir anda açılma olan kısım mavi oldu sonra da ekran karardı. Ekran hiç bir tepki vermeyince tuşuna basıp kapattım. 10 dk sonra filan yeniden açtığımda sorun olmadı. Bugün yine aynı şekilde ekran karardı ve hoparlör ötmeye başladı. Şaşırtıcı derecede yüksek sesle. Ekranını örtüp tekrar açtım vesaire işe yaramadı en son yine kapatma tuşundan kapadım. Yeniden açtığımda baya geç açıldı ama normal bir şekilde açıldı. Bu iki olayda laptobu dizimin üstüne koyduktan bir süre sonra gerçekleşti. Galiba sabit bir yer istiyor.


    Ayrıca yine ara ara rastgele zamanlarda ekran kendi kendine kararıyor ama ekranı örtüp tekrar kaldırdığında düzeliyor. Özellikle tuştan kapat aç yapmama gerek kalmıyor. Bu artık rutine döndü.


    Yani ekran kararması, temassızlık, dandik menteşe filan bir şekilde birbiriyle eşleşiyor ama hoparlörden öyle ses çıkar mı onu anlamadım ya. Çim biçme makinesi sanki. Videoyu buraya yüklerken hata verdi, linke yüklemek zorunda kaldım.

    https://go.4vio.com/4444be0


    Dediğim gibi 2019 un ortalarında aldım. Ve en az 2-3 sene daha dayanması lazım. Ama bu belirtiler neyin işareti? Dayanmaz mı o kadar.


    Hp Laptop menteşe açılması, kararma, ses







  • anakarttan motitöre giden flexy de kablolar zedelenmiş o nedenlede yenilenmesi gerekiyor eğer konuya hakim değil isen bir bilgisayar tamiri yapan birisine yaptırt işlemi ekran kartı yada monitöreüün panel kartını yakıp dahada masraf açabilirsin

  • lord276 kullanıcısına yanıt

    Anladım teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.