Şimdi Ara

Hp Kablosuz Mouse Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen hafta bir zincir magazadan hp ninhttp://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06c/A1-329290-69998-329251-329251-4085925-4085842.html urunun aldim... ("Almaz olaydim" mi desem bilmiyorum... :S ) Urun genel olarak gayet sik ve kullanisli idi ama bugun bir ara yanlislikla urunun altindaki "connect" yazan butona bastim ve ondan sonra ne olduysa oldu.... :(

Urunu MSI VR330 laptopumda kullanirken (hem windows xp sp3 eng altinda hem de pardus 2009.2 altinda sorunsuz calisiyorDU...) bu tusa bastiktan sonra ne olduysa oldu ve urun altindaki isik sorunsuz yanmasina ragmen ekrana hukmetmez hale geldi...

Sonra, urunun aygit yonetcisinden kaldirdim, pc yi yeniden baslatip tekrar taktim, gorur gibi oldu "basariyla tanindi" dedi ama yine nafile ekrandaki fare okuna hukmetmedi...

Calistigi zamana xp yi geri yukleme yaptim o da ise yaramadi. Ayrica gariptir ki bu aleti daha once hic takmadigim desktop pc me de taktim (onda da xp sp3 tr var) ama onda da taninir gibi gorunmesine vaygit yoneticisinde sorunsuz gorunmesine ragmen ekrandaki oka hukmetmedi... :( Icindeki pili de degistirdim (geri urun bir haftalik ama oldu da bitti mi diyedusundum) ama o da duruma care olmadi... :(

O dugme tam olarak ne ise yarar acaba? Ne zaman kullanmali, ne zaman kullanmamalidir?

HP nin web sitesine de baktim ama urun icin bir surucu bulamadim, isin kotusu urunu ilk aldigimda kutudan cikan ayrintili kullanim klavuzunu da atmistim ve su an web sayfasinda sadece tek bir sayfalik reklam&tanitim katalogu karisimi birseyi var urunun... :(

Aygit Yoneticisine girip, mouse u bulup sag tiklayip surucuyu guncellestir dedim windos update sitesinden bisiler cekip ise yarayabilir mi acep diye ama o da olmadi...

Su an ne yapabilirim sorunu cozmek icin?

Yardimci olabilen olursa cok sevinirim, onerilerin tumu icin simdiden tesekkurler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp laptop bluetooth sorunu
    18 yıl önce açıldı
    mouse sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.