Şimdi Ara

HP IPAQ RX4200 alıyım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra rx4200 almaya karar verdim. Benim için gsm özelliği önemli olmadığından eten m600+ dan vazgeçtim. Ama bu cihaz hakkında detaylı bilgi bulamadım. Kullanan, bir fikri olan var mı?

• evet ürünü bende gördüm ve alayımmı diye düşünüyorum. daha önce hiç pda kullanmadığım için tereddütlerim var. kullanan arkadaşlar ürünü yorumlayabilirse iyi olur. bu ürün bir bilgisayarın yaptığı herşeyi yapabiliyormu? hertürlü oyun, office, divx gibi uygulamaları çalıştırıyormu? pil ömrü nasıl? bilgilendirmenizi bekliyoruz arkadaşlar...
  • evet arkadaşlar bilgileriniz önemli. sitelerdeki özelliklerine bakınca bir walkmandan farkı yokmuş gibi gözüküyor.
  • arkadşlar neden kmse cewap yazmıyor bende arıyorum bilgi heryerden ama hiç yapılmamış google amcama bile sordum :( o da söylemedi fiyat olarak 450 ytl civarında en azından sistem özelliklerine bakarak bir pocket pc kullanan arkadşlar yorum yapabilirse çok sevinicez. kararsız kaldık lütfen :(
  • arkadaşlar bu cihazı bende kullanmadım ama üzerindeki işletim sistemi ve programlar diğer pda'larla anı. yani hem office belgeleri oluşturup kullanabilir, hem de internete girebilisiniz. diğer pda'lara yükleyebileceğiniz her programı da destekliyor. içiniz rahat olsun.
  • bende almaya karar vermiştim ama stoklarda yok bir türlü bulamadım, kullanmadım ama özellikleri bakımından çok iyi bence tek sorun klavyesi yok onuda artık harici klavye alıp halledilebilinir
  • males3ef istabuldaki depolara bile sordum yok hiçbiryerde :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.