Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pocketcm diye ücretsiz klavye ve rehber programı bulup kurun. klavye de rehber de parmakla kullanmak üzere tasarlanmış. ben en sen ne zaman stylus kullandığımı hatırlamıyorum nerdeyse.www.pocketcm.com

signore:
    ne yazık ki "cihazı alayım parça gelene kadar" yaptırmıyorlar. cihazı ille de tutuyorlar ya da onarımı reddersen veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkfearofthedark -- 1 Aralık 2007; 17:56:12 >
  • Bu yoruma katılıyorum. Çünkü ben 2 GB kartı sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

dostum düşünmeden al geç derim..ben 8 aydır kullanıyorum..bence mükemmel..diğer pda lara da baktım..
    hiçbiri bunun yanına yanaşamaz...fiyatı da uygun bence..
    sen yine git bir dükkana..hepsini gör..karşılaştır..eline al bak..
    ama ben makinama kefilim..sonuçta bunlar teknolojik aletler..kimi arkadaşların ki bozulmuş, sorun çıkarmış olabilir
    her teknolojik üründe bu risk var sonuçta..
    tamam msj yazma olayı kolay değil..ben 1-2 program buldum...eğer alırsan sana yardımcı olurum..
    son karar senin.
    syg,

yani al diosun işte tek kafamı kurcalayan olay dokunmatik olması ve mesaj olayı,senn dedgn program nasıl bisey kolaylastırıo mu msj yazma olayını ??
  • evet..harfler ekranda daha büyük olarak geliyor..parmakla..tırnakla daha kolay basabiliyorsun... adı da touchpal. istersen bir arattır internetten...
    ama msj olayını takma bence..bence aleti git bi gör..al eline..tart..bak et..ben son derece memnunum..divx mi izlemiyorum...sözlük mü kullanmıyorum..ne istersen yapıyorsun..daha ne diyim :)
  • herkese günaydın... uzun zamandır forumu takip etmemiştim. ancak cihazı HP servise gönderince servis ile ilgili daha önce atılan mesajlara göz atmak için foruma tekrar girdim. 6 ocak 2007'den bu yana aktif olarak 6815 kullanıyorum. son 1-2 aydır kendi kendine cihaz kapanması yaşadım. pilin oynamasında kaynaklanacağını düşündüğüm için pilin kenarına kağıt sıkıştırdım. bu çözümden sonra kapanma sorun 1-2 defa oldu. başka bir sorunum da gelen bir çağrı ile konuşurken gelen 2. çağrıya cevap veremememdi. 2 çağrı arasında geçiş yapmak istediğimde cihaz kitleniyordu. bu arada rom update yaptım...neyse bu sıkıntılar sonucunda HP teknik servise cihazı gönderdim. 22 kasımda teslim edildi ve aynı gün içerisinde boardun arızalı olduğu ve yurt dışından parça geleceği bilgisini aldım. 10 gün deniyordu ancak dün konuştum tam olarak gün verilemiyorum. eğer 30 iş günü sonunda tamir olmaz ise para iadesi talep edeceğim....

• arkadaşlar bana 6815 için uzak masaüstü bağlantı programı lazım hangisini önerirsiniz acaba yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden tşkler
  • Merhaba Arkadaşlar. Bende dün itibari ile 6815 alarak aranıza katıldım. Ancak benimde bir sürü sorunum var. Mesela ilk başta wi-fi olayını henüz kullanamadım. Açıyorum wi-fi yi kablosuz ağı buluyor. Bağlanıyor diyor ve o şekilde kalıyor. Sonra avi uzantılı dosyaları hangi program ile açabilirim, jpeg uzantılı dosyaları masa üstü olarak ayarlama şansım yokmu? Yardımcı olursanız arkadaşlar çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seaking
    başka bir sorunum da gelen bir çağrı ile konuşurken gelen 2. çağrıya cevap veremememdi. 2 çağrı arasında geçiş yapmak istediğimde cihaz kitleniyordu. bu arada rom update yaptım...neyse bu sıkıntılar sonucunda HP teknik servise cihazı gönderdim. 22 kasımda teslim edildi ve aynı gün içerisinde boardun arızalı olduğu ve yurt dışından parça geleceği bilgisini aldım. 10 gün deniyordu ancak dün konuştum tam olarak gün verilemiyorum. eğer 30 iş günü sonunda tamir olmaz ise para iadesi talep edeceğim....

Benim 6815'imde birisi beni aradığı zaman cızırtı duyması sesi vardı. Board değişti, ancak 2 gün sonra yine aynı sorun. Hatta bu sefer telefonla konuşurken kendi kendine kapanma sorunu da ilave oldu.

Bir türlü vakit bulup servise gönderemedim. Artık kendime başka bir cihaz alacağım; nasılsa 6815 servisten gelince aynı arızayı verecek ve ben de ücret iadesi alacağım.

Şimdi kendime bir cihaz bulmam gerekiyor. Ancak bu sefer daha telefonumsu bir cihaz alacağım sanıyorum. Çünkü geçtiğimiz süreçte cep bilgisayarının faydasından fazla sıkıntısı oldu bana. Bunun sebebi de ağırlıklı telefon gibi kullanma düşüncemdi.

Şunu anlamış bulunuyorum ki, eğer önceliğiniz telefon ise cep bilgisayarının programlarına öncelikli olarak ihtiyacınız yoksa, hiç boşuna bu cihazlarla uğraşmayın. Wifi, Internet Explorer, Pop3 email gibi özellikleri olan telefon alın olsun bitsin, ben öyle yapacağım.

• Hp'nin sitesinden Türkçe rom update yaptım bugün.Telefon Türkçeleşti.Yanlız yeni kavyeyi beğenmedim.Bu rom'u yükleyenler memnunmu acaba.
    İngilizcesini yüklersem dahamı iyi olur.
  • pda için kullanışlı bir muhasebe programı muhtemelen işini görür buradan indirebilirsin
    http://www.e-yaz.com.tr/download/tsetmini.rar
  • Arkadaşlar 6815 için 2006 çıktı ama kimsede heyecan yok. Atlın üstünüzdeki ölü toprağını. Hiçmi merak etmiyorsunuz?
  • Aslında O2 için olan 6815'e uyarlanan ve çeşitli eksikleri olan bir ROM'u denemek için biraz daha beklemek gerekir diye düşünüyorum.
    İzlemedeyim.
  • Merhaba ,

Bende size bir arıza hakkında bilgi vereyim. Telefon durup dururken aniden ses giderse ve hic bir şekilde dışardan ses duyamıyorsanız ( kulaklıkla ses duyabiliyorsunuz ) icindeki kartın degişmesi gerekiyor. Dua edin garanti devam ediyor olsun.

Selamlar
  • Arkadaşlar sonunda bende bu cihazlardan birtane aldım 2 gündür kurcalıyorum sağını solunu :) .. çok beğendim kullanımı çok rahat , hızlı bir cihaz. Yanlız üzerindeki internet browser hiç iyi değil bence.. ne tavsiye edersiniz ? yada internet explorerın en son sürümünü nerden bulabilirim ? Opera for pocket pc yi indirdim explorer dan kat be kat güzel ve kullanışlı. Full ekran yatay kullanılıabiliyor ve sayfalarda karışıklık olmuyor..

tavsiyeniz ? teşekkürler
  • Tarayıcı'lardan en iyisi Opera gibi onuda tecrübe etmişsin.
    Ama bazı bankacılık işlemleri için hala çözüm sunan bir tarayıcı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaf

Tarayıcı'lardan en iyisi Opera gibi onuda tecrübe etmişsin.
    Ama bazı bankacılık işlemleri için hala çözüm sunan bir tarayıcı yok.

teşekkür ederim...

yanlız bu da 30 gün sonra bitecek diyor ondan sonra ne yapıcaz onu bilemiyorum :) . acaba kaldırıp tekrar kursak olurmu...

cihaz çok iyi de bir de gps olsa tadından yenmezmiş.. ( gerçi bluetooth dongle cihaz ile oluyor ama , işte..)
  • En iyi internet tarayıcı Opera diğerlerinden dah kullanışlı flas yüklersen garantiden bankacılık işlemlerimni dahi yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

teşekkür ederim...

yanlız bu da 30 gün sonra bitecek diyor ondan sonra ne yapıcaz onu bilemiyorum :) . acaba kaldırıp tekrar kursak olurmu...

cihaz çok iyi de bir de gps olsa tadından yenmezmiş.. ( gerçi bluetooth dongle cihaz ile oluyor ama , işte..)

Kaldırıp tekrar kurmayı denemek lazım eğer registry'ye kaydedip sorun çıkarmazsa hep böyle devam edebilirsin.
    Ben yabancı bir siteden merhemini bulmuştum. O yüzden rahatım.
    Amawww.cebimdekipc.com sitesinde işini görecek bir şeyler çıkabilir.
    Bakmanı tavsiye ederim.

• arkadaslar resim atadıgımızda bildiginiz gibi tum ekranı kapsamıo..bugun panelinden koydugumuzdada resim cok silik cıkıyor..acaba bi TEMA YAPMA programı varmı ..simdiden tesekkurler..

• yakında tekrar dönüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.