Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serhat1971

Arkadaşlar bir arkadaşımda HP iPAQ rw6815 var paraya sıkıştı kutulu garantili ama ufak tefek çizikleri var.400 ytl ye bana vermek istiyor sizce fiatı makulmu.birde benim düşündügüm ilerde sıkılırsam bu cihazı cep telefonu gibi paraya cevirmeme gibi bir korkum var.ayrıca ben hep symbian telefonlar kullandım bu tür cihazım hiç olmadı özellikleri ve kullanımı rahatmı açıklama getirirseniz sevinirim.....tşk....

fiat idare eder.sorun şu.sen bu cihazı hangi amaçla kullanacaksın?
    bu soruya telefon olarak kullanıcam dersen şahsen alma derim.
  • 6815 satıyorum,içinde ki tüm bilgi ve dosyaları silip fabrika çıkış ayarlarına nasıl getiririm?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trou6le

6815 satıyorum,içinde ki tüm bilgi ve dosyaları silip fabrika çıkış ayarlarına nasıl getiririm?

"Hard Reset" atarak ilk aldığın ayarlara döndürebilirsin. Yeşil+Kırmızı+Power tuşlarının üçüne de basılı tutarak alttaki "soft reset" bölümüne de kalemle dokunmanız yeterli.
  • arkadaslar selamlar 6815 kendi rehberini sim karta degilde hafıza kartına nasıl yedekliyoruz bilen arkadaşların yardımını beklıyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevketdurgun1998

arkadaslar selamlar 6815 kendi rehberini sim karta degilde hafıza kartına nasıl yedekliyoruz bilen arkadaşların yardımını beklıyorum .

Programsız olurmu bilmiyorum ama "PIM Backup" diye ücretsiz ve kuruluma gerek olmayan bir programı cihazına atıyorsun ve çalıştırıyorsun.
    Sonrası; Rehber,Arama Kayıtları,Mesajlar,Hızlı Arama,Randevular,Görevler gibi bilgilerini basitçe yedekleyebiliyor ve hafıza kartında saklayabiliyorsun.

Tek kusuru ingilizce olması. Daha fazla bilgi ve indirmek için;

LİNK: http://www.freewareppc.com/database/pimbackup.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkelleci -- 21 Ekim 2007; 23:25:46 >

• arkadaşlar türkçeleştirme paketini hp nin sitesinden indiremiyorum. siteye ulaşılamıyor. elinde olan biri bana pm ile ulaşabili rmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sierramist

quote:

Orjinalden alıntı: serhat1971

Arkadaşlar bir arkadaşımda HP iPAQ rw6815 var paraya sıkıştı kutulu garantili ama ufak tefek çizikleri var.400 ytl ye bana vermek istiyor sizce fiatı makulmu.birde benim düşündügüm ilerde sıkılırsam bu cihazı cep telefonu gibi paraya cevirmeme gibi bir korkum var.ayrıca ben hep symbian telefonlar kullandım bu tür cihazım hiç olmadı özellikleri ve kullanımı rahatmı açıklama getirirseniz sevinirim.....tşk....

fiat idare eder.sorun şu.sen bu cihazı hangi amaçla kullanacaksın?
    bu soruya telefon olarak kullanıcam dersen şahsen alma derim.

cevabın için teşekkürler.muhakkak telefon olarak daha çok kullanacagım ama laptopum var.bu cihazlada laptopa yakın şeyler yapabilirmiyim bilemiyorum....ama cep telefonunu begenmezsen biraz zararına hemen satılabilir.fakat bu cihazı satmasıda zor çünkü bu cihazdan anlayan adam az..tek düşündüren o.yoksa 900 ytl civarındaki bir cihazı 400 ytl ye hemen alırım.tşk.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 22 Ekim 2007; 13:06:04 >

• teşekkür ederim çok güzel oldu sorunsuz işimi gördü iyi çalışmalar .
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaf

quote:

Orjinalden alıntı: sevketdurgun1998

arkadaslar selamlar 6815 kendi rehberini sim karta degilde hafıza kartına nasıl yedekliyoruz bilen arkadaşların yardımını beklıyorum .

Programsız olurmu bilmiyorum ama "PIM Backup" diye ücretsiz ve kuruluma gerek olmayan bir programı cihazına atıyorsun ve çalıştırıyorsun.
    Sonrası; Rehber,Arama Kayıtları,Mesajlar,Hızlı Arama,Randevular,Görevler gibi bilgilerini basitçe yedekleyebiliyor ve hafıza kartında saklayabiliyorsun.

Tek kusuru ingilizce olması. Daha fazla bilgi ve indirmek için;

LİNK: http://www.freewareppc.com/database/pimbackup.shtml

teşekkür ederim çalıştı ve işimi gördü iyi çalışmalar

• quote:

Orjinalden alıntı: blood955
    usp ile internete bağlanmayı nsl yapabilirim ? yada yapılabiliyormu ? cihazı pcye bağladım
    tanıdı modem olarak tanıttım ama 6815imi pcye yoksa pcyiimi 6915e tanıttım bilmiyorum
    neyse arkadaşlar yardımlarınızı beliyorum. bide bir adrese bağlanırken ilk olarak gprs i
    devreye sokuyor. wireless açıkken sanırım ilk tercih wirelessla bağlanmak olucak dimi ??

neyse daha 1kaç saatlik kullanıcıyım sorularım çok basitse gülmeyin

USB ile PC'ye cihazını bağladıysan ki bunun için "Microsoft Activesync" programını kullanman gerekiyor. Eğer öyleyse, Activesync penceresinde Dosya/Bağlantı Ayarları yolunu izleyerek, "Bu bilgisayarın bağlı olduğu aygıt" seçeneğini "İnternet" yaparsan PC'deki ADSL bağlantını cihazınla kullanabiliyorsun.

Modem olarak tanıtma işi, Cihazındaki internet bağlantısını PC'de kullanmak için gerekli bir yol diye biliyorum, orada bir yanlış yapılmış sanırım. Sonuçları ne olur bilmiyorum.

Eğer wifi ağını buldun ve bağlandıysan, hat kopmadığı sürece internette gezinirken kablosuz'u kullanır. Ama bazen sinyal düşüklüğü, hat kesilmesi gibi nedenlerden GPRS'e dönebilir ona dikkat etmelisin.

Başka soruların olursa forumda çok güzel cevaplar bulabilirsin, emin ol biraz araştırma yeterli.

Sana kolay gelsin.

• arkadaşlar..ben de aynı konuyu araştırırken şans son mesajda açılmış konu.
    6815te baya eskiyim sayılır ancak bu" 6815 i modem olarak" tanıtma ve daha sonrasında 6815'in gprs'ini kullanarak internete girme olayı forumda bulamadım.

bir arkadaşımın samsung d520 si var.adam 3sn içinde laptopundan d520'nin gprs'ini kullanlarak internete çatır çatır giriyor.
    girerken de arama ayarları olarak "*#99" gibi bir numara kullanıyor.

bu olayı beceren bir arkadaş var ise bizle paylaşabilirse çok memnun olurum.

Syg,

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karaf

quote:

usp ile internete bağlanmayı nsl yapabilirim ? yada yapılabiliyormu ? cihazı pcye bağladım
    tanıdı modem olarak tanıttım ama 6815imi pcye yoksa pcyiimi 6915e tanıttım bilmiyorum
    neyse arkadaşlar yardımlarınızı beliyorum. bide bir adrese bağlanırken ilk olarak gprs i
    devreye sokuyor. wireless açıkken sanırım ilk tercih wirelessla bağlanmak olucak dimi ??

neyse daha 1kaç saatlik kullanıcıyım sorularım çok basitse gülmeyin

USB ile PC'ye cihazını bağladıysan ki bunun için "Microsoft Activesync" programını kullanman gerekiyor. Eğer öyleyse, Activesync penceresinde Dosya/Bağlantı Ayarları yolunu izleyerek, "Bu bilgisayarın bağlı olduğu aygıt" seçeneğini "İnternet" yaparsan PC'deki ADSL bağlantını cihazınla kullanabiliyorsun.

Modem olarak tanıtma işi, Cihazındaki internet bağlantısını PC'de kullanmak için gerekli bir yol diye biliyorum, orada bir yanlış yapılmış sanırım. Sonuçları ne olur bilmiyorum.

Eğer wifi ağını buldun ve bağlandıysan, hat kopmadığı sürece internette gezinirken kablosuz'u kullanır. Ama bazen sinyal düşüklüğü, hat kesilmesi gibi nedenlerden GPRS'e dönebilir ona dikkat etmelisin.

Başka soruların olursa forumda çok güzel cevaplar bulabilirsin, emin ol biraz araştırma yeterli.

Sana kolay gelsin.

tşk dostum

• ya arkada$Lar rw6815 cihazım için divx codec arıyorum. bana bi Link verme $ansınız varmı acaba? ve bu indirdiğim programLarı PDA ya nasıL yükLeyebiLirim? geneLde Cab uzantıLı dosyaLar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 24 Ekim 2007; 12:31:56 >
  • @ bluesoul

bt ile nete girme olayını ben de çok araştırmıştım ama vista ile activesync özelliği (bluetooth ile olan) desteklemediğini öğrenince vazgeçtim. Yapabilen biri varsa bizi de bilgilendirir umarım.

@dj_mero

bu sayfada bile aradığın herşeyi bulacaksın, okuman yeterli
  • @ neon night

sevgili arkadaşım.. ilgilne teşekkür ederim öncelikle..ben evdeki pc'me bluetooth takarak ve 6815 imle de pc'me bağlanarak evin istediğim yerinde 6815'ten pc'nin internet bağlantısını kullanarak girebiliyorum..sorunum bu değil.(seni yanlış anlamadıysam)
    mesela ben bi cafedeyim..ve wireless bağlantı da yok diyelim..laptopumdan(daha hızlı ve sayfaları daha iyi görebilmem için) 6815'in gprs özelliğinden faydalanarak intertnete bağlanmak istiyorum..çünkü önce de dediğim gibi arkadaşım samsung d520 model eski telefonunu laptopa bağlıyor.yaklaşık 5 sn içinde gprs e bağlanarak internete girebiliyor.
    syg,

quote:

Orjinalden alıntı: neon knight

@ bluesoul

bt ile nete girme olayını ben de çok araştırmıştım ama vista ile activesync özelliği (bluetooth ile olan) desteklemediğini öğrenince vazgeçtim. Yapabilen biri varsa bizi de bilgilendirir umarım.

@dj_mero

bu sayfada bile aradığın herşeyi bulacaksın, okuman yeterli

• dostum bende COREPLAYER yüklü..tüm divxleri açtı bugüne kadar.
    foruma bi bakıver istersen.
    syg,

quote:

Orjinalden alıntı: dj_mero

ya arkada$Lar rw6815 cihazım için divx codec arıyorum. bana bi Link verme $ansınız varmı acaba? ve bu indirdiğim programLarı PDA ya nasıL yükLeyebiLirim? geneLde Cab uzantıLı dosyaLar...
  • arkadaşlar 6815 için full program indirebileceğim bir kaç site linki werebilirmisiniz.

burda bir kaç program isimleri görüyorum ama bulduklarımın çoğu yüklenmiyor yada
    shareware. yada ben yüklemeleri beceremiyorum.
  • Merhaba,

6815 kullanıcısıyım. 1 ay öncesine kadar bir problemim yoktu. Ancak yaklaşık 1 ay önce wireless çalışmaz hale geldi. Daha sonra bir anda denediğim zaman çalışmaya başladı, ancak sonra tekrar aynı problemi yaşamaya devam ettim ve halen ediyorum.

Wi-Fi Utility altından civardaki kablosuz bağlantıları bulabiliyor. Ama wireless manager'ı açıp bağlan dediğim zaman hiçbir hareket yok. Daha önce bağlandığım kablosuz ağlara bağlanamıyor.

Önce sorunun donanımdan kaynaklandığını düşündüm. Ancak kablosuz ağları bulduğundan dolayı başka bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Son çare olarak hard reset atacağım. Ancak sizlerden gelecek bir fikir varsa ona göre hareket edeyim diyorum.
  • quote:

pro işini hallettim ama bu seferde sanırım yüklediğim prolar yüzünden ses gitti.
    kısık ve ekolu geliyor kulaklığa ses ??????

Bazı programlar, sistemde kararsızlık, ayarları etkileme gibi sorunlara yol açabiliyor. Programların güvenilir kaynaklardan ve stabil olduğuna emin olmak lazım.
    http://www.cebimdekipc.com sitesinin forum bölümlerinde bir çok program hakkında ayrıntılı bilgiler ve indirebileceğiniz linkler bulabilirsiniz.
    Bir bakınmanızı tavsiye ederim.
  • Sizi sadece hard reset kurtarır bu dertten.
  • quote:

pro işini hallettim ama bu seferde sanırım yüklediğim prolar yüzünden ses gitti.
    kısık ve ekolu geliyor kulaklığa ses ??????

www.pocketpc.gen.tr
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.