Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar rw6815 bende almak istiyorum ..

size sorum var..
    ben ogame oynuyan bırıyım ve oyunun müptelalarındanım. hp rw6815 bu oyunu oynuya bılecekmıyım?

oyunun adresi : www.ogame.com.tr ..

eger oynanırsa heralde 7 gun sonra dogum gunum ıcın kendıme hedıye alıcam :))

benım ıcın en onemlı ozellıgı wireless dan net e girim her yerden :)) ve her sayfa notebook da actıgı gıbı acsın ıstıyorum. aradıgım ozellık bu..

bana bilgi verirseniz sevinirim.
  • Hocam kusura bakma gene rahatsiz edicem .... Poket Music kurdum fakat lisansinida girmistim belli sure sonra illagal lisans diyip kapatiyor... neyden kaynaklanan bisey acaba bu ? frmwork felan kurdum onlardan sonra oldu sanirim :)
  • Onders stand-by süresi jamin (s200) kadar iyi diyebilirim. Ortalama kullanım üle 3 gün kadar bile gidebilir.

Bu cihazdan önce Jamin ve 6828 de kullandım. O sebepden dolayı ileri düzey bir pda kullanıcısı olarak söylediklerimi gönül rahatlığıyla baz alabilirsin. Bi pda da kullanılabilecek herşeyi kullanıyorum. Ha bi infrared uzaktan kumanda olayına bakmadım bu cihazda ona da bugün yarın bakarım

Bu arada pil konusunda HP6815 den daha iyi olabilecek bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Jamin (s200) bile wifi açıkken hızla pil tüketiyor. İş arkadaşım ki bu forumunda üyesidir (aker) sürekli wifi açık kullanıyor hiç kapatmıyor. O kadar iyi diyeyim

Ogame içinde yarın bir test yapar post ederim.

6915 düşünen arkadaşlara tavsiyem kullananlardan görüş almaları. Zira pili çok kolay tüketiyormuş. Daha önce laconf arkadaşşımızın dediği gibi 240*240 ekran başlı başına sorun. Bildiğiniz gibi pda larda bu standart 240*320.
    6915 in ekranı standartlara uymuyor ve bazı uygulamalarda sorun yaşanıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 19 Aralık 2006; 10:57:47 >

• tesekkur ederim bekliyorum ogame sonucunu..
  • painkiller ve aslanbey soruma verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar şu cameranın performansı konusunda hala net bişey oluşamadı kafamda tam cihazı alacakken bi çok sitede yerli yabancı camera performansı için yetersiz yorumunu okudum 2 mp e göre, ya biliyorum kullananlar kızıyo diyo pda da ne önemi var cameranın ama benim için önemi var 2mp e yakın kalitede foto çekmesini istiyorum bakınız 2mp p990 harika resimler çekiyo mesala,bu yüzden bu konuda düzgün gündüz güneşte ve gece çekilmiş resim linkleri koyabilirse cihaza sahip arkadaşlar çok memnun olacağım şimdiden tşkler...Not:msb2005 arkadaşımıza tşk ederim o 2 link koydu ama kararsız kaldım)
  • Msb2005 e tercüman olayım

Evet 2MP kamera yetersiz ama neye göre ? Canon A60 la kıyaslarsan evet çok yetersiz. Şayet piyasadaki diğer pda larla kıyaslarsan yeterli

Yani hem ben hem msb2005 örnek resimler koyduk acaba daha ne yapabiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 19 Aralık 2006; 10:54:50 >
  • Ben kesinlikle ikna oldum bu cihaz konusunda. Insallah en kısa zamanda bi tane alırım. Tabi once su anda kullandıgım benq p50 yi satmam lazım. Gittigidiyorda 700 civarı gidiyo galiba. Hayırlısı artık.

Simdiye kadar yorumlarıyla aklımdaki soru işaretlerini yok eden arkadaşlara cok teşekkürler.
    Bi alayım ben de ne isterseniz cevaplıycam söz
  • yazılanları okuyorum anlamıyorum

amaç fotoğraf çekmek ise zaten pda ile işiniz ne.
    bu tip aletler internet vs. içindir.

amaç foto ise iyisinden bir foto makinesi alırsın.

bir şeyin özelliği çok olursa arıza vermeside o kadar çok olur

mesala radyosu yok denmiş. ona göre başka makine alınabilir

yada bu tür teknoloji aletlerinde yeni versiyonda özellik olsun diye bir şeyi eksik yaparlar

?
  • Arkadaslar bu cihaz icin tam uygun bir screen protector nereden alabilirim acaba? Genelde 2.8" ekranli olanlara gore var piyasada onlarda biraz buyuk geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant
    Ogame içinde yarın bir test yapar post ederim.

racerant ben denedim OGAME i ama rw6818 de deneyemedim cevremde hic yok.. palm one Lifedrive da denedim.. hemen hemen aynimisidir. bunda windows falan yok. bende pek anlamiyorum.. oyunu actım ama ne bılım pek hosuma gıtmedı .

istedigim monitordeki gibi gormek. saga sola kaydırım edim durum cubugundan istedim.ama sacma sapan actı . acaba bu palm one lifedrive dan dolayımı tam anlıyamadım. daha oncede hic kullanmadim arkadaslar..

bir lafınıza bakar durumdayım. dun de aksam gıdıp ınceledim rw6818 i cok begendım. ufak olması cok hosuma gıttı daha buyuk beklıyordum. benıde ipaq ci yapıcaksanız acele edin.

:) simdiden sagolun..
  • Herkese tekrar merhaba;
    Dünde yazmıştım,e mail ile gelen (hotmail yada g mail den) excell yada word dosyalarını açamıyorum.Yani dosyayı yüklemiyor.Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler
  • quote:

Msb2005 e tercüman olayım

Evet 2MP kamera yetersiz ama neye göre ? Canon A60 la kıyaslarsan evet çok yetersiz. Şayet piyasadaki diğer pda larla kıyaslarsan yeterli

RACERANT VE MSB2005 EVET 2 NİZDE BAYAĞI BİR BİLGİ VERDİNİZ FOTODA KOYDUNUZ TŞKLER AMA 2MP MESALA BİR K750 KADAR YADA P990 KADAR ÇEKEBİLİYOMU BENİM BİLMEK İSTEDİĞİM BU VE HALA ŞUNU ANLIYAMIYORUM CAMERA ÖZELLİĞİNİDE ÖNEMSEMEM NEDEN BU KADAR TEPKİ GÖRÜYOR YANİ PDA OLARAK HER TÜRLÜ ÖZELLİĞİ HOŞUMA GİTTİ OK AMA CAMERA PERFORMANSINIDA ANLAMAK GÖRMEK İSTİYORUM HEPSİ BU, BUNU DEFALARCA YAZDIĞIM HALDE CAMERA ÖNEMLİ İSE GİT FOTO MAKİNASI AL GİBİ YORUMLARA NE GEREK VAR ANLAMADIM GİTİİ SÖZÜM BU ŞEKİLDE YORUMLAYANLARA NEYSE EĞER YAPABİLİRSENİZ RİCA EDİYORUM O TİP FOTO ÇALIŞMALARINI KIYASLAMAK AMAÇLI GÜNEŞLİ GECE GÜNDÜZ GİBİ KOYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM TŞKLER ŞİMDİDEN...

• Arkadaşlar, konu dışı ama şimdi gördüm. rw6815 Kangurumda 12 taksit 100 YTL migros hediye çeki hediyeli satışa açılmış.fiyat iyi gözüküyor. Bu arada dün akşam Vatan a gittim ,ürün gelmemiş.Yılbaşından sonra dediler.Bilginize.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum2-web/showProductDetail.do?psi=4113093&shopCategoryId=8308
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpkan

Herkese tekrar merhaba;
    Dünde yazmıştım,e mail ile gelen (hotmail yada g mail den) excell yada word dosyalarını açamıyorum.Yani dosyayı yüklemiyor.Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler

maillerin pop3 destegi yok, sende herhalde web yada wap sitelerinden aciyorsun bu mailleri. O yuzden sorun oluyordur. Bunun icin pop3 destekli bir mail kullanmani oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 19 Aralık 2006; 16:48:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: supreme33

quote:

Msb2005 e tercüman olayım

RACERANT VE MSB2005 EVET 2 NİZDE BAYAĞI BİR BİLGİ VERDİNİZ FOTODA KOYDUNUZ TŞKLER AMA 2MP MESALA BİR K750 KADAR YADA P990 KADAR ÇEKEBİLİYOMU BENİM BİLMEK İSTEDİĞİM BU VE HALA ŞUNU ANLIYAMIYORUM CAMERA ÖZELLİĞİNİDE ÖNEMSEMEM NEDEN BU KADAR TEPKİ GÖRÜYOR YANİ PDA OLARAK HER TÜRLÜ ÖZELLİĞİ HOŞUMA GİTTİ OK AMA CAMERA PERFORMANSINIDA ANLAMAK GÖRMEK İSTİYORUM HEPSİ BU, BUNU DEFALARCA YAZDIĞIM HALDE CAMERA ÖNEMLİ İSE GİT FOTO MAKİNASI AL GİBİ YORUMLARA NE GEREK VAR ANLAMADIM GİTİİ SÖZÜM BU ŞEKİLDE YORUMLAYANLARA NEYSE EĞER YAPABİLİRSENİZ RİCA EDİYORUM O TİP FOTO ÇALIŞMALARINI KIYASLAMAK AMAÇLI GÜNEŞLİ GECE GÜNDÜZ GİBİ KOYABİLİRSENİZ SEVİNİRİM TŞKLER ŞİMDİDEN...

Ben senin istedigin gibi cevp vereyim :) rw6815'in kamera cekimi hic mi hic iyi degil bence savunulacak bir yanida yok cmos kamera iste siradan :) Ve bunu bir k750 ile yada p990 ile kiyaslamak yanlis olur cunku onlar kadar iyi bir cekim yapamiyor. Gunduz los ortamda yada kapali mekanda cektigin resimler idare eder diyebilecegin cinsten ancak gece cekimleri berbat

• quote:

Orjinalden alıntı: onders

Arkadaşlar, konu dışı ama şimdi gördüm. rw6815 Kangurumda 12 taksit 100 YTL migros hediye çeki hediyeli satışa açılmış.fiyat iyi gözüküyor. Bu arada dün akşam Vatan a gittim ,ürün gelmemiş.Yılbaşından sonra dediler.Bilginize.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum2-web/showProductDetail.do?psi=4113093&shopCategoryId=8308

Teknosa fiyati ile ayni ama 100 YTL migros ceki var. Teknosada da 1gb mini sd hediyesi var. Sonucta bu cihazi alan kisi bence en az 1gb card almali. Eger migrosun icinde mini sd satiliyorsa ceke mini sd alinip kalanina gida alisverisi yapilabilir O zaman kangurum iyi :) Ama cihaz cok yeni daha biraz yayginlassin store larda fiyati biraz daha asagiya dusecektir elbet

• tşkler painkiller004 bu konuda sanırıma acı tgerçeği kabul etmem gerek :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @S -- 19 Aralık 2006; 16:58:23 >
  • bence teknosa daha avantajlı. teknosadan telefonla alırsanız (taksitle) 100ytl teknosa hedıye cekı verıyor.. 1gb kart veriyor+ canta verıyor (samsonite sırt cantası) .. ben sadece görüşümü belirtim istedim.

yaa şu da var .. hp de yurt dışında daha cok sımdı turkıyedede başadı . geri ödeme olayı. Benim ürümü bu fiyata al ben sana bu kadar hediye ceki vericem gibi bir strateji. sanirim bunu teknosada migros da kendine gore kullaniyor..
  • painkiller,
    pop3 destekli mail konusunda biraz daha bilgi verebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.