Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"msb2005 arkadaşımız bayağı bi resim koymuş yukarıda fakat merak ediyorum bu resimleri neden orjinal boyutundan görebileceğimiz bir link verilmiyor"
    bu cumlene karsı yazabildigim en hafif yorumlar asagıda:

simdi,
    1. biz bu urunlerin satısını yapan bir firma falan degiliz
    2. urunun satısını artırmak gibi bir cabamız hic olmaz olmadı alakam olmaz beni ilgilendirmez banane
    3.amacımız bu urunu alanlar olarak birbirimize faydamızın dokunmasıdır oncelik budur sizin gib potansiyel arkadaslar ise freerider dir dışsal faydalardan yararlananlardır faydalı olabilir isek bu da bizi memnun eder
    4. bkz 1,2,3 nolu sebeplerden oturu, birsey merak eder ya da isterseniz rica ediniz onun dısında maksadı asan yorumlarda bulunmayınız zira yardımcı olamam olmak istemem
    5. urunu alıp almamak sizin kendi kararınızdır doğrudan etkimiz veya çabamız olmaz, fikirlerinize katkımız olur
    6. fotografların en basında demistim "iyi okuyunuz" pda/gsm lerde fotograf makinası ya da cep telefonu kalitesi aramayınız arayanlara katılmayınız, üreticinin boyle bir iddiası mı var? ben canon gibi foto kalitesi urettim mi diyor? 2mp olabilir aldanmayınız hayat gorundugu gibi degildir, fotograf cekmek icin makina alınız pda degil...

buyrun bunlara da bakın;

http://img223.imageshack.us/my.php?image=hpim0009rn9.jpg
    http://img154.imageshack.us/my.php?image=hpim0011bv7.jpg

yardımcı olabildiysek ne ala...

SELAMLAR msb2005 arkadaşım dostça bişe sordum yardım istedim ama sen döver gibi cvp vermişsin acaba benmi yanlış anlaşılacak bişe dedim diye tekrar okudum ama ne bi hafife alma nede başka bişe bulamadım hele dediğiniz gibi maksadı aşan yorumlar hiç göremedim yazımda ve link verilmiyor derken sizin anladığınız anlamda bişeyi yada bi kurumu yada şahsınızı suçlayacak bi kelime olarak etmedim, gerçekten yardıma ihtiyacım olan bi konuda sizden yardım istedim de siz çok alakasız cvplar vermişsin bu tarzınıza bozuldum sadece yazılarınızı gördüm emeğinizi gördüm ve bi konuda yardım istedim ama böyle bir tarzı hak etmedim,ve sizin için önemsiz olan bi ayrıntı başkaları için önemli olabilir küçümsemeye heleki dalga geçmeye hakkınız olduğunu düşünmüyorum heleki yardımınızı gerçekten isteyen birisi ile ama yinede tşkler tekrar emek vermişsiniz resimleri koymuşsunuz ne diyim :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @S -- 15 Aralık 2006; 18:41:20 >

• Evet arkadaşlar sert tartışmalara hiç gerek yok.Ne Hp nede Q-Tek babamın firması değil,ben son kullanıcıyım hangisi işime gelirse onu tercih ederim.
    Ben Hp'nin neden 416 mhz işlemci kullanarak Q-Tek'len aynı fiyata sattığını merak etmiştim.
  • Umarım bir önceki sayfadaki açıklamalarım bu konuda sana yardımcı olmuştur.

quote:

Orjinalden alıntı: secure

Evet arkadaşlar sert tartışmalara hiç gerek yok.Ne Hp nede Q-Tek babamın firması değil,ben son kullanıcıyım hangisi işime gelirse onu tercih ederim.
    Ben Hp'nin neden 416 mhz işlemci kullanarak Q-Tek'len aynı fiyata sattığını merak etmiştim.

Siemens olayına gelirsek çevremde o kadar şikayet edip duran arkadaşım varken düşünmem. HP alın demiyorum. Oturmuş bir cihaz alın diyorum. S200, M600+, S200, 6815. Artıları eksileri belli hepsinin birbirine göre üstün özellikleri var.

Asus'un birazdaha zamana ihtiyacı var yeni romları çıkınca daha güzel olacaktır. Zira cihaz güzel.

• Hp nin servisi gerçekten iyi.Benim 6515 e bedava ekran koruyucu taktılar srogu sualsiz tamirat yapıyorlar ve hiç olmaz ise müşterinin derdini diniliyorlar bir çözüm üretmeye çalışıyorlar.Bana göre şu an piyasada ki en güzel pda tel hibridi cihaz HP 6815.Fujitsudan ağzımın yandığı kadar hiç bir şeyden yanmadı.Bunu da belirteyim.
  • Arkadaşlar hepinize selam uzun zamandır takip ettigim bir forum ben dune kadar i-mate jam kullanıyordum dun hp ipaq 6815 aldım gercegi söylemek gerekirse aralarında henuz cok bi far bulamadım ayrıca alışkanlıktanmıdır bilmiyorum ama i-mate kullanım olarak bıraz daha basit gözukuyo ve malzeme kalitesi çok daha iyi hp yi almaktaki amacım daha ufak olması ve wifi özelliği, gsp konusunda bılgısı olan varmı ne yapmam gerekıyo navigasyon kullanmak istiyorum ama konuyla ilgili hiç bir bilgim yok konu hakkında bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim

teşekkürler
  • arkadaslar sızden bılgılerınız dogrultusunda bır yardımda bulunmanızı rıca edecegım. benım su anda ımate kjam ım var. hp 6815 ı gordum ınceledım ve begendım. sizlere sorum su sızce elınızde kjam varken onu satıpda hp almaya degermiö siz olsanız bu durumda ne yapardınız. bu konuda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevınırım.
  • Teknosa sanırım 1gb mini sd hediye ediyor yaninda. 1gb üstünde kullanan varmı bu hp üstünde?
  • hocam 2gb takili su anda ustunde bende...problemsiz
  • 2g mini sd 'nin markası nedir?
  • arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum aslında aklım asus P525' te ama bir türlü asus satışları garip bir şekil aldı bu yzden hp almaya karar
    verdim.İnşallah pazartesi netten alıcam.
    elime geçince bilgilerimi paylaşırım...
  • t830 ekranı 240*240 kare şekillidir. Uygulamada sıkıntı yaşayabilirsin zira hemen hemen bütün yazılımlar dikdörtgen ekranda kullanılacağı düşünülerek tasarlanmıştır
    quote:

Orjinalden alıntı: muhoweb

Bir karşılaşırma yapacak arkadaş var mı? Fujitsu-Siemens T830 bu
    http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/handhelds/pocket_loox_t_series.html

Hem 3G var hem klavyesi var hem de GPS var bunda. Yoksa HP derdim ama şu anda çok kararsızım.Şu anki telefonum Siemens SX1 ve feci sorun çıkarıyor.Ama Fujitsu uçuk bir fiyat vermezse onu düşünüyorum. Pazar günü alacağım. Acilen yorum yazarsanız iyi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: yumekosan

arkadaslar sızden bılgılerınız dogrultusunda bır yardımda bulunmanızı rıca edecegım. benım su anda ımate kjam ım var. hp 6815 ı gordum ınceledım ve begendım. sizlere sorum su sızce elınızde kjam varken onu satıpda hp almaya degermiö siz olsanız bu durumda ne yapardınız. bu konuda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevınırım.

Bende kisa bir sure mini s kullanmistim (K-Jam) su an 6815'i test ediyorum, gercekten islemci hizi ve 128mb lik rom onemli bir arti oluyor. Bir cok uygulamayi ayni anda acip uygulamalar arasinda yapilan gecislerde tepki suresi oldukca hizli. Su an oldukca doldurdum cihazi bir cok programi kurarak yapilandirdim ve yedegini aldim. Islemleri hizli bir sekilde gerceklestirdi cihaz. Zaten ergonomisine diyecek birsey yok oldukca kucuk ve kibar, N93 ile ayni boyutta neredeyse hatta boyu kisa ve hafif :) Eger K-Jam'in klasvyesi ile aran cok iyi degilse ben klavyesizde yaparim dersen kesinlikle 6815'i tavsiye ederim. Ben mini s - o2 xda exec gibi klavyeli cihazlari kullandim ama nedense klavye yerine kalemi kullanmak hep daha kolay geldi. Bu yuzden tercihim 6815 oldu. Kucuk ve guclu bir cihaz keske o2 xda atom'da ki gibi radyosuda olsaydi :)

• nette uygun fiyata yada uygun taksite mi buldun bilmiyorum ama su an teknosalarda 1gb mini sd kart hediyesi ile pesin 1064 YTL ve taksitli 1172 YTL. Piyasaya gore oldukca uygun. Burayida hesaba katmani tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: magnificent_kng

arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum aslında aklım asus P525' te ama bir türlü asus satışları garip bir şekil aldı bu yzden hp almaya karar
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

nette uygun fiyata yada uygun taksite mi buldun bilmiyorum ama su an teknosalarda 1gb mini sd kart hediyesi ile pesin 1064 YTL ve taksitli 1172 YTL. Piyasaya gore oldukca uygun. Burayida hesaba katmani tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: magnificent_kng

arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum aslında aklım asus P525' te ama bir türlü asus satışları garip bir şekil aldı bu yzden hp almaya karar

teşekkür ederim önerin için bende teknosadan almayı düşünüyordum ama benim bonus cartım var onada taksit yapmıyorlar bakalım araştırıyorum hala...

• quote:

Orjinalden alıntı: shimoda

t830 ekranı 240*240 kare şekillidir. Uygulamada sıkıntı yaşayabilirsin zira hemen hemen bütün yazılımlar dikdörtgen ekranda kullanılacağı düşünülerek tasarlanmıştır
    quote:

Orjinalden alıntı: muhoweb

Bir karşılaşırma yapacak arkadaş var mı? Fujitsu-Siemens T830 bu
    http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/handhelds/pocket_loox_t_series.html

Hem 3G var hem klavyesi var hem de GPS var bunda. Yoksa HP derdim ama şu anda çok kararsızım.Şu anki telefonum Siemens SX1 ve feci sorun çıkarıyor.Ama Fujitsu uçuk bir fiyat vermezse onu düşünüyorum. Pazar günü alacağım. Acilen yorum yazarsanız iyi olur.

+1

arkadaşlar, kare ekranlı pocketpc almayın, yazılım kullanımında çok ciddi sorunlar çekersiniz. bazı yazılımları hiç kuramazsınız, bazılarının ayar sayfalarını göremez ya da düğmeler aşağıda kaldığı için onaylayamazsınız, oyunların %95'i çalışmaz, bazı oyunlar makinanızı kilitleyebilir.

ayrıca kare ekranda pixel sayısı azaldığı için görülen alan düşer. adam gibi e-book okuyamaz, döküman ve web işlemlerinde sıkıntı çekersiniz. video izleme vs'ye hiç girmiyorum bile. imzamda da dediğim gibi bana bedava bile verseler kare ekranlı cihaz almam, kullanmam.

• Arkadaşlar yeni alanlar iyi günlerde kullansın. 6815 gerçekten keyifli bir cihaz. Fiyat performans oranı sizi üzmeyecektir. Benwww.teknosa.com.tr den aldım epey uygun oluyor . Hediye çeki + storage card + çanta. 1180 / 12 gibi bir rakamdı.

Gps sorusu için şunu söyleyeyim. Cihaz için bir gps receiver almanız lazım. Bu konuda önerim bluethooth üzerinden çalışanlardan 1 tane almanız. Kendim ilgili linkdeki modeli düşünüyorum hem güneş enerjisiyle şarj ediyor hemde nokia pil kullanıyor (blc-5), hemde Sirfstar III chipsete sahip :

http://cgi.ebay.com/New-Solar-Bluetooth-GPS-Receiver-20-CH-SiRF-Star-III-3_W0QQitemZ190060284484QQihZ009QQcategoryZ34290QQrdZ1QQcmdZViewItem

Not : harita yazılımı olarak tomtom yada i-go edinmeniz gerekecektir.

• kingston
  • arkadaşlar windows mobile işletim sistemleri internet üzerinde bazı bankacılık sitelerinde güvenlik sebebiyle uyumsuzluk gösteriyordu. bu telefonun işletim sisteminde bunu deneyen oldu mu acaba? Bazı bankalar flash uygulaması kullanıyor, cihaz bu şekilde flash uygulaması kullanan bankacılık sitelerinide (garanti bankası) açabiliyor mu? flash desteği var mı?
  • painkiller004 goruslerın ıcın tesekkur ederım. ben klavyeyı arada sırada kullanyrdum. uzun zamandırda ısın gercegı ımate ı kullanmadım onun yerıne samsung e 900 almıstım onu kullanıyordum. sımdı ımate satıp sanırım hp alacagım onu kullanmaya baslayacagım. tavsıyen ıcın tesekkurler.artık deneyıp gorecem bende hp yı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_75

arkadaşlar windows mobile işletim sistemleri internet üzerinde bazı bankacılık sitelerinde güvenlik sebebiyle uyumsuzluk gösteriyordu. bu telefonun işletim sisteminde bunu deneyen oldu mu acaba? Bazı bankalar flash uygulaması kullanıyor, cihaz bu şekilde flash uygulaması kullanan bankacılık sitelerinide (garanti bankası) açabiliyor mu? flash desteği var mı?

Garanti bankasini bilmiyorum ama ben is bankasinda sorun yasamiyorum. Browser icin flash destegi yukleyebilirsin olmasa bile bununla ilgili program ve eklenti paketleri var pocket pc ler icin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.