Şimdi Ara

HP IPAQ HW6915 üretimden kaldırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Türkiye / Cep Bilgisayarları bağlantısındaki listede hw6915 artık üretilmiyor görünüyor.

HW6515 kullanıyorum, aradığım bir çok özelliğe(GSM,GPS,GPRS,klavye,flaşlı foto,ekran kapağı, kablo ile seri port çıkışı) ulaşabiliyordum.

HW6915 ise sadece bir hafıza kartı girişi olmasına karşın wifi ve wm5 barındıran bir cihazdı.

Buna benzer bir ürününü piyasaya sürmeden yapmaması gerektiğini düşünüyorum.

not: yazım hataları düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasif -- 6 Eylül 2007; 13:23:11 >

• korkarim sen bu konuda biraz gerilerde kalmissin.

O alet kare ekrandir.

kare ekran aletler hic tutulmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasif

HP Türkiye / Cep Bilgisayarları bağlantısındaki listede hw6915 artık üretilmiyor görünüyor.

HW6515 kullanıyorum, aradığım bir çok özelliğe(GSM,GPS,GPRS,klavye,flaşlı foto,ekran kapağı, kablo ile seri port çıkışı) ulaşabiliyordum.

HW6915 ise sadece bir hafıza kartı girişi olmasına karşın wifi ve wm5 barındıran bir cihazdı.

Buna benzer bir ürününü piyasaya sürmeden yapmaması gerektiğini düşünüyorum.

not: yazım hataları düzeltildi

o açıklama hp'nin sitesinde bayağıdır var..yalnışlık var çünkü bir çok distribütörde aktif olarak satıştadır ürün..

• Satışta olması üretiliyor olması anlamına gelmez.. 6915 hayal kırıklığı yaratmış bir modeldir dolayısıyla üretimden kaldırılmıştır..
  • 6915 ve kardeşi 6515 in hayal kırıklığı uyandırdığına katılmıyorum, ayrıca 94 den beri elektronik her cihaz(microcontroller, PPC, PC, java vs.) için program yazıyorum, geri kaldığımı kabul etmiyorum.

Herkesin beklentileri farklıdır.

Program yazıyorum ve şu zamana kadar üretilmiş bunlardan başka windows mobile işletim sistemli telefon özellikli GPS li, klavyeli ve seri data kablosunu 25 YTL ye bulabileceğiniz cihaz YOK.

Kaç telefon ile PIC microcontroller programlayabiliyorsunuz?

Hatta kaç telefonun çift hafıza kartı girişi + GPS var bir düşünmek gerekir.

Yani kare ekranı olması onu diğer cihazlardan kötü olduğuna getirmez. Daha bu telefonun seviyesine çıkamayan markalar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanATASOY

Satışta olması üretiliyor olması anlamına gelmez.. 6915 hayal kırıklığı yaratmış bir modeldir dolayısıyla üretimden kaldırılmıştır..

dostumwww.hp.com'a girip biraz incelersen hala satıldığını görebilirsin
  • Ticari olarak; Bir ürünün üretimden kaldırılması için satışlarının azalması beklenmez.

Hepimizin bildiği Tofaş ın doğan, şahin, kartal modelleri, üretimleri durduğu halde, hala alıcı bulunmakta.

Renault 12 toros ve eski 9 serisini hala yollarda görebiliriz ve şu birçok yeni model araçtan daha çok tercih edilmekte, çünkü piyasası var ve sağlam(sınıfına ve fiyatına göre)(90 Km hızla bariyerlere çarpan bir fairway in içinde idim) araçlar.

Bu araçların piyasadan çekilmesinin tek sebebi AB standartları değil tabiki.

Üretim durdu ve ellerindeki makineler bitene kadar satış devam edecektir. Muhtemelen, garanti süresince değişebilecek ürün sayısını değerlendirip bir miktar stoklayacaklar ve satışı tamamen kesecekler. Ama bunun karşılığı bir cihaz çıkarmalıdırlar, yoksa insanlar kolayca diğer markalara yönelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    11 yıl önce açıldı
    HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Uzun zamandır elektronik olsun bilgisayar olsun uğraşan ve bir programcı olarak bu cihaza kötü denmesine izin veremem kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sorun da yaşamadım ve kendim dışında 7 kişiye daha bu cihazdan aldım bunu yanı sıra onlarda çok memnunlar. Ekranın kare olmasını sorun yapacak kişi ya görüntüsüne bakıyorduk ada oyun oynuyordur. çünkü şuana kadar birçok program kurdum yükledim yaptım hiç sorunsuz çalıştı ve gözüktü bunlar olmayacağına göre diğer ihtimaller olsa gerek.

KESİNLİKLE GÜZEL VE COMPACT BİR CİHAZDIR. HALADA TAVSİYE EDERİM VE EDİYORUMDA.
  • 6515 cok bilmiyorum ama 6915 gercekten iyi bi cihaz...zaten bildigim kadarıyla bu iki cihazı htc firması üretti hp icin..almak isteyen olursa tavsiye ederim..
  • Aslında beklentilere göre değişir ama ben çok memnunum. Yani GPS, WIFI gibi özellikleri çok iyi çalışan, batarya ömrü diğerlerine göre gayet iyi bir cihaz.

Ha, çok yeni çıkmış cihazlarla karşılaştırmamakta lazım. Ama aynı zamnda üretilenler arasında çok iyi bence.
  • 6 aydır kullanıyorum, ne bir problemim oldu ne de keşke şöyle olsaydı dediğim bir şey. Oyun oynamak gibi bir niyetim olmadığından belki de. Hem gps ve hem de wi-fi özellikleri her zaman imdadıma yetişti. Oldukça memnunum cihazdan ben de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.