Şimdi Ara

HP IPAQ hw6915 CIHAZ INCELEMESI ve KULLANICILARI BASLIGI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
1
Favori
42.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TurkCA

arkadaslar bu alette kablosuzla internete baglandiktan sonra, kablolu koparsa direk gprs le baglanmaya calisiyor. yada baglanmasi gerektigi bi yerde direk gprs baglantisini seciyor.

bunu nasil engellerim?

hafiza karti olarak neyi onerirsiniz, en cok kac gb alabiliyoruz?

nasil ayarlanir bilmiyorum ama bende kingston 2gb kullaniyorum cok guzel sandisk daha iyi ancak 2gb varmi bilmiyorum

• sandisk daha iyi ancak 2gb varmi bilmiyorum

sandisk neden daha iyi?

ben genelde ram olarak falan kingston kullandim ve herkes bu markayi tavsiye ediyor.
    yarin siparis vericem de bir sorayim dedim:)

gprs olayina da bir cozum bulmak lazim, bu sekil tel. faturasi kacabilir...

sandisk daha iyi ancak 2gb varmi bilmiyorum

sandisk neden daha iyi?

ben genelde ram olarak falan kingston kullandim ve herkes bu markayi tavsiye ediyor.
    yarin siparis vericem de bir sorayim dedim:)

gprs olayina da bir cozum bulmak lazim, bu sekil tel. faturasi kacabilir...

google da bu disklerin compare leri yani karsilastirmalari ve testleri var incelersen neden daha iyi oldugunu anlarsin.
    Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle ölçülür. Einstein
  • valla dostum kolay gelsinn
    zor bulur takasa yapıcak birinii yapanınkide de ya kacak cıkar ya calinti dediğim gibi kolay gelsinn

quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

BENQ P50 ile takas etmek istyen var mı aranızda? 2aylık ve tekosadan adıma.(09.09.2006 faturalı)

Orjinalden alıntı: 2001mondeo

valla dostum kolay gelsinn
    zor bulur takasa yapıcak birinii yapanınkide de ya kacak cıkar ya calinti dediğim gibi kolay gelsinn

quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

BENQ P50 ile takas etmek istyen var mı aranızda? 2aylık ve tekosadan adıma.(09.09.2006 faturalı)

Teşekkür ederim dostum , sanada kolay gelsin. Tabi üzerine isteğe göre bilg. parçaları isteğe göre abartmamak koşulu ile para olabilir.
  • bendede oyle bir problem vardi ancak hard reset attiktan sonra duzeldi

arkadaşlar ben winrar ı indirdim ama kurmuyor alet bunu uygun değil diyor.

nasıl olacak bu iş?
  • lıstedekı adreslerın bazıları calıshmıyor bahsedılen codecler nerden bulunabbılı.??
  • arkadaslar 2 sorum var.

1- web den emaillerime baktigimda ekte gelen dosyalari acamiyorum, bunu nasil ayarliycam. gmail de denedim ornegin..

2-http://www.lingvosoft.com/main.jsp?do=products-download&item=3028

sozluk icin bunu indirdim .exe olarak, ama kuramadim, pocket pc icin uygun degil diyor.

kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 21 Kasım 2006; 14:16:25 >

Ben 6915 alalı 1 ay olmasına rağmen henüz gps özelliğini kullanma şansım olmadı. Daha önce hiç gps kullanmamış olmam sebebi ile bu konuda çok cahilim. Ancak doğruyu söylemek gerekirse 6915 i almamda en büyük etken se navigasyonu olmasıydı. Hatta navturk lü 6515 i bile almayı düşünmüştüm ama teknik olarak 6915 in üstün olması beni bu kararımdan vazgeçirdi. Bu forumu okuduğumda da doğru karar verdiğimi anlıyorum.
    Bu sitede navigasyonla ilgili bir başka forumuda takip etmeme rağmen türkiye için uygun navigasyonun hangisi olduğuna veya hangi programda hangi haritayı indirmem gerektiğini bir türlü anlayamadım. Açık söylemek gerekirse kendimi bu konuda çuvallamış hissediyorum.
    Eğer yeterince sabırlı ve bu konuda bilgili biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
    Saygılarımla
    Emre
    acaltun17
  • beyler bide hp 6915 oyun programları desteklemiyo bu na nasıl programlar olur ne yuklucez

Arkadaşlar Selam,

Ben 6915 alalı 1 ay olmasına rağmen henüz gps özelliğini kullanma şansım olmadı. Daha önce hiç gps kullanmamış olmam sebebi ile bu konuda çok cahilim. Ancak doğruyu söylemek gerekirse 6915 i almamda en büyük etken se navigasyonu olmasıydı. Hatta navturk lü 6515 i bile almayı düşünmüştüm ama teknik olarak 6915 in üstün olması beni bu kararımdan vazgeçirdi. Bu forumu okuduğumda da doğru karar verdiğimi anlıyorum.
    Bu sitede navigasyonla ilgili bir başka forumuda takip etmeme rağmen türkiye için uygun navigasyonun hangisi olduğuna veya hangi programda hangi haritayı indirmem gerektiğini bir türlü anlayamadım. Açık söylemek gerekirse kendimi bu konuda çuvallamış hissediyorum.
    Eğer yeterince sabırlı ve bu konuda bilgili biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
    Saygılarımla
    Emre

mobile navigator 5 i yükle ya da igo , bunlar istanbulda yaşıyosan çok güzel çalışan programlar , ben de her ikiside yüklü ancak mobile navigator biraz daha iyi geldi bana

• Sahip olan arkadaşlara bir sorum olacak: Kullanırken ne tip bir zorluk çekiyorsunuz? Taşıma vs. Bir de oyun fln çalışmaz diyorlar ne kadar doğrudur? Yeni model yakın bir tarihte çıkar mı? Verdiğim paraya değer mi? Öğrenci olduğum için para kolay bulamıyorum tam incelemem gerekiyor. Şimdiden teşekkürler...

Orjinalden alıntı: diGiheX

1- valla ben aciyorum ustune tiklayinca opera kur istersen onu dene birde.
    2-http://*****.com/files/4246997/lingvosoft.rar.html (Full lingvosft test edip denedim calisti sizin icin yukledim yildizli yerlere r a p i d s h a r e yaziniz)

kolay gelsin..

1- ben açamıyorum halen. pop3 e yükleyince ek dosyaları alabiliyorum ancak gmailin web inden dosyaları açamıyorum...
    2- sagolasın digihex. malesef virus buldu nod32 açamadım dosyayı... şuan gps i ayarlayabilmekle meşgul olduğumdan buna vakit bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.