Şimdi Ara

HP iPAQ 914c BUSİNESS (HB) 895 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.hepsiburada.com/hp-ipaq-914c-business-messenger-fb052aa-ipaq-yolbil-navigasyon-yazilimi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=9178&productid=bd99055

Yanında PS2 ve bluetooth kulaklık hediye.Tek kelimeyle muhteşem bir PDA ve fiyatı piyasaya göre çok uygun.Hediyeleri de çabası.Almayı düşünen varsa haberi olsun.1800mAH pili varmış.

Genel Bakış
    Alfasayısal Q klavyeli, GPS navigasyonlu 3 ve kurumsal uygulamaları çalıştırma yeteneği olan 3G cep telefonu iPAQ 914c Business Messenger, maksimum mobil üretkenlik için her şeyi sunar
    Özellikle
    Entegre QWERTY klavye ile hızlı, verimli metin girişi. HP Sesle Kumanda 1 ve HP Sesle Yanıt ile e-postalarınızı dinleyin ve ellerinizi kullanmadan yanıtlayı
    Dünyanın her yerinden arama yapın ve Internet''''e erişin. HSDPA 7.2/3.6 hızlı Internet aramaları ve güçlü tarayıcı yetenekleri sağlar
    Yerleşik Google haritalarıyla yolculuğunuzu planlayın ve ilginç yerler bulun. Yerleşik Kılavuzlu GPS ile gelişmiş performansın tadını çıkarın. İsteğe bağlı HP iPAQ Trip Guide Kit ile gerçek zamanlı olarak sokak sokak yol bilgileri edinin
    Entegre 802.11b/g kablosuz ağ ile ofiste veya havaalanında ve otelde Wi-Fi bağlantı noktaları üzerinden çevrimiçi olun. Mobile Internet Connect Sharing ile dizüstü bilgisayarınız veya PC''''nizle yüksek hızlı HSDPA üzerinden Internet''''e erişin
    Alışık olduğunuz Word, Excel, PowerPoint ve Outlook gibi işletme araçlarının mobil sürümlerini kullanın
    Özet bilgiler
    Yüklü işletim sistemi
    Windows Mobile® 6.1 Professional
    Ekran
    2,46 inç transmisif TFT, 65K renk, LED aydınlatmalı 320 x 240 piksel dokunmatik ekran
    Klavye
    Alfasayısal klavye, kaydırma tekerleği, 5 yönlü gezinti
    Kablosuz teknolojileri
    Entegre WLAN 802.11b/g, Bluetooth® 2.0 ve EDR
    Taşınabilir telefon
    Entegre Dört bantlı GSM/GPRS/EDGE telefon ve Üç bantlı UMTS, HSDPA 3,6/7,2Mpbs
    GPS alıcısı
    Tümleşik GPS yön bulma (Yönlendirmeli GPS)
    Ürünle gelen yazılım
    Özel HP uygulamaları: HP Photosmart Mobile, HP iPAQ Veri Bağlantısı, Bluetooth Yöneticisi, HP Yardım ve Destek, HP Hızlı Tanıtım Turu, HP Sesle Yanıt, Sesle Kumanda, HP Kurumsal Mobilite Aracı
    Tümleşik kamera
    Tümleşik 3.0 Megapiksel otomatik odaklı kamera, 4X dijital yakınlaştırma, 640 x 480 VGA çözünürlük, 1280 x 1024 SXGA çözünürlük
    Taşınabilirlik
    Ekran
    2,46 inç transmisif TFT, 65K renk, LED aydınlatmalı 320 x 240 piksel dokunmatik ekran
    Ağırlık
    154
    Boyutlar (G x D x Y)
    6,4 x 1,6 x 11,3 cm
    Performans
    Bellek türü
    Çalışan uygulamalar için 128 MB SDRAM ana bellek, 256 MB flash ROM
    Güç özellikleri
    Pil: çıkarılabilir/yeniden şarj edilebilir 1940 mAh Lityum İyon (kullanıcı tarafından değiştirilebilir), Konuşma süresi: 4 saate kadar, Bekleme süresi: 10 güne kadar (250 saat)
    Klavye
    Alfasayısal klavye, kaydırma tekerleği, 5 yönlü gezinti
    İşaret aygıtı
    İnce uçlu kalem veya parmak ucu için dokunmatik ekran
    Bağlnabililik / GPS
    Taşınabilir telefon
    Entegre Dört bantlı GSM/GPRS/EDGE telefon ve Üç bantlı UMTS, HSDPA 3,6/7,2Mpbs
    Mesaj servisleri
    Phone Dialer uygulaması, SMS desteği, MMS düzenleyici, Microsoft Outlook Push eMail, ActiveSync ile Pull eMail, HP Sesle Yanıt, Microsoft Live Messenger
    Kablosuz teknolojileri
    Entegre WLAN 802.11b/g, Bluetooth® 2.0 ve EDR
    GPS alıcısı
    Tümleşik GPS yön bulma (Yönlendirmeli GPS)
    Senkronizasyon araçları
    Mini USB senkronizasyon kablosu
    GPS yazılımları ve haritalar
    Google Haritaları mobil (Dönüş-Dönüş Yön Bulma için isteğe bağlı HP GPS Gezinti Takımı bulunur)
    Genişletilebilirlik
    Harici G/Ç bağlantı noktaları
    Senkronizasyon ve şarj için 1 adet mini USB konektörü
    Bellek yuvaları
    64-bit Micro SD kart yuvası - bellek genişletme için
    Yazılım
    Önceden kurulu yazılımlar
    İşletim sistemi uygulamaları: Microsoft® Office Outlook® Mobile, Microsoft® Office Mobile (Word Mobile, Excel® Mobile, PowerPoint® Mobile), Internet Explorer® Mobile, Windows Media® Player, Microsoft ActiveSync, Takvim, Kişiler, Görevler, Ses Kaydedicisi, Notlar.
    Ürünle gelen yazılım
    Özel HP uygulamaları: HP Photosmart Mobile, HP iPAQ Veri Bağlantısı, Bluetooth Yöneticisi, HP Yardım ve Destek, HP Hızlı Tanıtım Turu, HP Sesle Yanıt, Sesle Kumanda, HP Kurumsal Mobilite Aracı
    Güvenlik yönetimi
    HP Enterprise Mobility Agent
    Çoklu ortam
    Dahili ses
    Dahili mikrofon, alıcı, hoparlör
    Tümleşik kamera
    Tümleşik 3.0 Megapiksel otomatik odaklı kamera, 4X dijital yakınlaştırma, 640 x 480 VGA çözünürlük, 1280 x 1024 SXGA çözünürlük
    Sistem özellikleri
    Güç gereksinimleri
    AC Gücü - AC Girişi: 100~240 Vac, 50/60 Hz, AC Giriş akımı: 115 Vac 0,2 Aac maks; 230 Vac 0,08 Aac maks, Çıkış Voltajı: 5 Vdc (tipik), Çıkış akımı: 2 A (tipik)
    Ergonomik özellikler
    Alfasayısal klavye, kayd. tekerleği, 5 yönlü gez. tuşları, 2 prog. tuşu, gönder/bitir düğmeleri, sıfırlama düğmesi, ses kontrolü, sesle kumanda
    Çalıştırma nem aralığı
    %90 Göreli Nem
    Garanti
    1 yıllık onarım ve iade hizmeti, yazılımlar için 90 günlük teknik destek, bölgeye göre değişebilir
    Kutu içeriği
    Çıkarılabilir/şarj edilebilir lityum-iyon 1940 mAh pil, AC adaptörü, 1 mini USB senkronizasyon/şarj kablosu, kablolu stereo kulaklık, Başlangıç Kılavuzu, HP iPAQ Companion CD'si

• Bu konu daha önce en az 3 kez açılmıştı...
  • NE biliyim yaw.İnceledim inceledim ben alamıyorum belki olur diye açayım edim konuyu.Fiyat çok iyi bence.PS2yi 180e satsan 600'e gelir ki daha 90 liralık bluetooth kulaklık var.
  • bimekste 650 idi bi zamanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion Notebook [Hediyeli]
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.