Şimdi Ara

HP IPAQ 2215 PDA + Microklavye + 4AA pil yuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'dan geldi. 1 haftadan az kullanıldı. İhtiyaçtan satışta.
    PocketPC işletim sistemi kullanıyor. CF, SD alabiliyor. Bluetooth'u var. 400MHz işlemci, 32MB dahili bellek var. Yanında microklavyesi ve ek pil yuvasıyla (4 kalem pil takıp kullanabilirsiniz) birlikte. Kutu içeriği tam. Sadece SD kartı yok.

Klavye ve pil yuvası da dahil, hepsi birlikte toplam fiyat <u>465$</u>

Not: IPAQ 2210 ve 2215 aynı ürünler. Aşağıdaki adres 2210 için, ama sitenin en altında aynı oldukları yazıyor.

http://www.hp.com.tr/products/mobile/handhelds/ipaq_h2210.htm

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bence biraz abartı fiyat istiyorsun.Hemen savunmaya geçme.Ben GD87+50mtl öneriyorum.
  • [Deleted by Admins]
  • şu erler de komijk adamlar gd 87 nee yaw
  • thedevilslieutenant - unutma sende bi zamanlar er'din...
  • Sitesinde 600$+KDV yazıyo. Ben 540$+KDV ye buldum Türkiyede en düşük. Arada 200$'a çok yakın bi fiyat farkı var. Üstelik yanında 30-40$lık da eklentisi var pil ve klavye olayı. Garantisi ve 64MB SD kartı yok.

Ben bu foruma yeni girmeye başladım, insanlar nası düşünüyo bu satış işlerini bana bi anlatsanız ya.. Şimdi 200$ fark az bi fark mı onu çözemedim ben...?

• hp 548 ustune 50 usd verebılırım ....
    VEYA hp 548 ı ısteyen olursa 150 usdye verebılırım [afro]

(kutusunda .pili saglam .cradle ve ayrı seriali var tertemiz durumda ciziktırılmamis hic ) [^]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belirtmek isterim, Teknosa da bu alet $943 dir...
  • Arkadaşlar değere yakın şeyler söyleyelim 250 dolar altında şeyler söylemeyelim takas düşünüyorsanız, boşuna uzamasın konu.

• Güzel alet güzel fiyat,300Milyon fark sizce az mı ?
  • Arkadaşlar lütfen "250$ veririm" gibi tekliflerde bulunmayın. Ne kadar verirsiniz diye açmadım konuyu, bir fiyat belirledim, yakınına fiyatlar veya takas önerilerini bekliyorum. 120.000 dolara satsam 1000-2000 dolar kırmaya çalışın ama zaten 465 dolarlık alete 200-250 dolar veriyim diyorsunuz. Ne diyeceğimi şaşırdım...

• Ben 400 milyona ipaq 2210 + pretec wlan card + 512mb sd card + 64mb CF card veriyorum ilgilenen varsa (İstanbul) MSN im imzamda yazılı beklerim!
  • Ben 400 milyona ipaq 2210 + pretec wlan card + 512mb sd card + 64mb CF card veriyorum ilgilenen varsa (İstanbul) MSN im imzamda yazılı beklerim!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.