Şimdi Ara

HP ile Lahmacun Arasındaki 7 Fark (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DVB

buarada aklıma takıldı cihazda orjinal recovery mi yüklüydü yoksa sen manuel xp falanmı kurmuştun

Ben Ubuntu kullanıyorum normalde. Ama cihazıda recovery ile tutmam. Yani 80 gb XP açmak hdd de embesillikden başka birşey değil. 3 e ayırıyorum 10 gb XP 10 gb Ubuntu ve kalan kısmınıda Depo yapıyorum

Recovery ile işim olmuyor yani

quote:

yinemi alamadın cihazını

Övdüğünüz HP servisi bunları yapan

• Yine senin cihaz
    quote:

Hanife Hanım diye bir bayana yönlendiriyorlar beni.Hep konuştuğunu sanmayın,bayan yönlendiriyor,bekliyorum,tekrar aynı bayan çıkıp "Hanife Hanım meşgul" diyor.Olsun diyorum ve bekliyorum 10dklık beklemeden sonra telefona cevap veriyor.

"Fakslar elime ulaşmadı"
    "Fatura gelmedi bana"
    "Aksesuarların iade yazısını tekrar gönderin"

bir an düşünüyorum,olabilir diyorum,faksları anında tekrar gönderiyorum..Bir hafta zaman sonra boş bir form gönderiliyor(tekrar aramam ile - onların gönderdiğini sanmayın- zar zor),Ürün İade Alma Teklif Onayı elime geliyor.Dolduruyorum gönderiyorum.Haftasında tekrar arıyorum para gelmedi diye.Yine Hanife çıkıyor ve yine fakslar ulaşmadı.

20 Eylül'de verilen laptopun para iadesini bekliyorum ben de 1 aydır.Neyse ki dilekçemi yazdım,bugün öğle saatlerinde Hakem Heyeti'ne gidiyorum.3 aydır hiç bir şey yapamıyorum.Giren internet faturaları da cabası.Yanında bir de faks ücretleri,telefon parası vs.

HP'mi Allah Belasını Versin !

• Valla ben 10 günde almıştım iadeyi. Çok şanslıymışım demek ki. HP almak isteyenleri korkutmayın diyen arkadaş okumuyor mu acaba bunları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

quote:

buarada aklıma takıldı cihazda orjinal recovery mi yüklüydü yoksa sen manuel xp falanmı kurmuştun

Ben Ubuntu kullanıyorum normalde. Ama cihazıda recovery ile tutmam. Yani 80 gb XP açmak hdd de embesillikden başka birşey değil. 3 e ayırıyorum 10 gb XP 10 gb Ubuntu ve kalan kısmınıda Depo yapıyorum

Recovery ile işim olmuyor yani

quote:

yinemi alamadın cihazını

Övdüğünüz HP servisi bunları yapan

bence sizin cihazda donanımsal problem yok cihaza bakan eleman sistem kursa resetlenme olmıcak ama her neyse bildiği gibi yapsın , sen memnun değilsin diye benimde memnun olmamam gerekmez cihazımı severek kullanıyorum ve 1 kere sıvı teması oldu götürdüm servise sadece klavye parası aldılar başka marka olsa havayı alırdım o yüzden hp forever

• bu hp servisinden memnun kalan bir ben varım galiba.
    Okmeydanındaki hp servisine bırakınca daha çabuk alıyorsunuz cihazı. ben 2 kere tamire verdim. ikisinde de 2-3 gün içerisinde aldım.
    ilk arızasında hdd ve dvd-rw değişmişti, ikincisinde de anakart...
    en kötü yanı , tamire verecekken çok sıra bekliyorsunuz. 1 saatten fazla beklemiştim.
  • Arkadaşlar HP'nin teknik servisiyle problem yaşayanlara tavsiyem istanbuldaki genel müdürlüğe gitmeniz. Yanlış hatırlamıyorsam kozyatağında. Buraya giderseniz sizi bir yetkili karşılıyor ve sorununuzu dinliyor.Sizi bir odaya alıyorlar ve rahat bir şekilde sorununuzu anlatabiliyorsunuz. Bende aynen sizler gibi problemler yaşadım ve en sonunda genel müdürlüğe giderek sorunu çözebildim. Daha ilk görüşmemizde bana hemen yenisi verelim dediler, hemde bir üst modelini, ama ben para iadesi istiyorum deyince o zaman 30 işgününün dolmasını bekleyelim dediler 30 işgünü sonunda tamire rağmen yine makinada problem olursa para iadesi yaparız dediler. 30 işgünü sonunda tabiki makinayı yapamadılar ve ben yine genel müdürlüğe gittim, bilgisayarın faturasını ve hesap numaramı verdim. 4 gün sonrada para hesabıma yattı. Genel müdürlüğe gitmeniz gerçektende işlemleri hızlandıracaktır emin olun. Benim makinadaki esas sorun ise anakarttan gelen tiyyyyyyy sesiydi.(DV6062 modeli) Allah kimseyi HP ile uğraştırmasın. Şuanda Sony kullanıyorum ve çokta memnunum.

• Yarın (cumartesi) 29. iş günü . Pazartesi de 30. iş günü oluyor. Ulan yaptık diye verirler mi ki şu anda Onarımınız devam etmektedir (2, 11). yazıyor servisportalda.

Madem teknik bilginiz zayıf yapamıyorsunuz bari para iadesi alıyım da kurtulayım artık şu allahın belası servisten ya
  • kostebek, ne oldu alabildinmi para iadesi:) bu hp allem etmiş gullem etmiş bi kulp bulmuştur. kaytarmıştır ya neyse..bende servisten 20.gunude almiştım heralde.
    ama bende artık her HP ile ilgili başlığı gülerek okuyorum.. en azından bu işe yarıyo:) HP bu kadar rezil olmasa gülemezdik bukadar:)

benmde wireless bi gidio bi gelio. simdi yakaladım wirelessi, kapatmıyorum bilgisayarı.. hep açık.. bi kapansa,açıldıgında geri gelcekmi wireless meçhul
    artık böyle dayancaz bakalım..(servise de veremem,yurtdışındayım)
    herkese kolay gele...

• quote:

Orjinalden alıntı: ugo

kostebek, ne oldu alabildinmi para iadesi:) bu hp allem etmiş gullem etmiş bi kulp bulmuştur. kaytarmıştır ya neyse..bende servisten 20.gunude almiştım heralde.
    ama bende artık her HP ile ilgili başlığı gülerek okuyorum.. en azından bu işe yarıyo:) HP bu kadar rezil olmasa gülemezdik bukadar:)

benmde wireless bi gidio bi gelio. simdi yakaladım wirelessi, kapatmıyorum bilgisayarı.. hep açık.. bi kapansa,açıldıgında geri gelcekmi wireless meçhul
    artık böyle dayancaz bakalım..(servise de veremem,yurtdışındayım)
    herkese kolay gele...

Ben para iadesi aldım :D

imzamdaki pc yi aldım. Eski bilgisayarım dv6189 du

• quote:

Köstebek, yeni bilgisayarın hayırlı olsun.

Bu arada, Hp ile sorun yaşayanlar sonrasında Toshiba almışlar. İlginç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRT_ES

quote:

Köstebek, yeni bilgisayarın hayırlı olsun.

Bu arada, Hp ile sorun yaşayanlar sonrasında Toshiba almışlar. İlginç...

Biryerden sonra artık bıkkınlık veriyor Murat. Ben zaten zamanında da Toshiba almak istemiştim. Hatta Core Duo işlemcili bir bilgisayar almak istemiştim. Ama 500$ fark ediyordu ben alırken. Bende malum her zevke uygun model çıkaran ( hakikaten öyle adam aynı bilgisayarın 1gb ve 2gb Ramli modeline bile farklı ad verip çıkarıyor) HP den yana kullanmıştım tercihimi.

Şunu söyleyebilirim. Öğrenciyim ve bilgisayarı alıp bi şekilde donanımhaber'deki konuları okuduktan sonra 2.200YTL yi bi anda çöpe attığımı zannettim.

Asıl sıkıntı veren kısmıda saçma sapan bir servisinin olmasıydı. batarya değişimi için bile 28 gün bekledim. Toplamda 2 ay'dan daha fazla bir süredir bilgisayarsız kalmama sebep oldular.

Sonra kendi gerizekalılıkları ve kendi prosedürleri gereği 30 iş gününde bitiremediler.
    Akılları olsaydı stoklarında 3-5 adet de olsa ürün tutarlardı.

işte o adamlarrın salaklığı yüzünden O gün (7 ay önce yani) almak istediğim özelliklerden daha üstün özellikte bir bilgisayar almış oldum. Sağolsunlar bilgisayarımı 5 kuruş harcamadan upgrade etmiş oldum üstüne de 300 milyon lira param kaldı :) (yani istesem şu an daha üst seviye bilgisayarıda alabiliyorum aldığım parayla)

HP böyle gerizekalılıklar yapmaya devam etsin arkadaşlar. Umarım hepiniz para iadesi alır Toshiba alırsınız nediyim. Hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 30 Aralık 2007; 12:42:36 >

• uzuun süre sonra selamlaaar :D bilgisayar gidince giremez oldum ben de nete pek. para iadesini işimi hallettim en sonunda. onay yazısını da. art gönderdimık bekliyorm hesaba yatmasını. dv6699 önerdiler 6187 bilgisayarm yerine ama geforce 8400 ekran kartı yüzünden kabul etmedim. 2176 ytl cik yatacak hesabıma oh ohh =) bu yaz da amerika da olacağım inşallah. gidene kadar idare edip ordan 1700 dolara falan hayvani bir bilgisayar alacam. çok şükür kurtuldum ben de Hp den =)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.