arkadaşlar hpnin garantiden değiştirdiği leptobun garanti süresi ne kadar?
Ben 2 yıl diye biliyorum.Yeniden başlıyor garanti...
peki değişim yapılan pcyi garantiye gönderdiğimizde tamir süresi 30 iş gününü geçerse para iadesi alabiliyozmu?
Eski garanti işler arkadaşlar emin olmak için servisi arayın lütfen. Para iadesi elbette alabilirsiniz...
cvp için teşekkürler
ürünü aldınız garanti süresi 24 aydır 6 ay kullandınız servise gitti idyelim yeni ürünü garanti süresi 24-6 = 18 aydır yani ürünü ilk aldığınız tarih geçerlidir not: tam bilgi için hp müşteri hizmetlerini arayın
bana sölenen değiştirilen ürünün garantisi tekrardan 2 yıl olduğu. yani garanti baştan başlıyo
sana kim söylemiş bilmiyorum ama bana değişim teklif ettiklerinde özellikle sordum. yeni garanti verilecek mi diye. hayır denildi. bende para iadesi talep ettim. seçim hakkı sizde olduğu sürüce para iadesi daha mantıklı. garanti önemli bir ayrıntı. neden garantiyi sıfırdan başlatmıyorsunuz ki. para iadesi istedim 4-5 hafta sonra hesabıma yattı.
banada telefondaki bayan sölemişti 1 sene önce. şimdi yok öle bişi diyorlar. hp teknik servisinde çalışmış olan bi arkadaş vardı forumda onada özellikle sordum oda 2 yıl demişti. kendileride bilmiyoki ne yaptıklarını!!!!!
Hiçbir zaman olmaz 2 yıl, mantıklı değil zaten...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme