Ben de takip edeyim konuyu.Soğutma konusunda eleştiriler var yabancı forumlarda
quote:
Orijinalden alıntı: Sensei Splinter
Ben de takip edeyim konuyu.Soğutma konusunda eleştiriler var yabancı forumlarda
Yukarı
Alan var mı acaba
CansinosC
kullanıcısına yanıt
başka bir konu varmış hocam bunun hakkında bikaç sayfa gerideydi
313shady
kullanıcısına yanıt
Menteşeleri gerçekten çok kötü, ısınma sorununu da söyleyenler var. Ben de araştırmıştım onu ama vazgeçtim Dell7559 aldım.
GIRALİÇEM
kullanıcısına yanıt
Kaçıncı nesildeyiz eskisi gibi ısınmaz artık hpler. Zaten her laptop ısınır soğutmak önemli
quote:
Orijinalden alıntı: Cansinos
Kaçıncı nesildeyiz eskisi gibi ısınmaz artık hpler. Zaten her laptop ısınır soğutmak önemli
oyun testleri var 80 dereceyi geçmiyor
313shady
kullanıcısına yanıt
Soğutucu ile daha da düşürülebilir diye düşünüyorum
CansinosC
kullanıcısına yanıt
Bencede, 2500-3000 arası bütçede en iyisi
quote:
Orijinalden alıntı: 313shady
Bencede, 2500-3000 arası bütçede en iyisi
Bende 17'' olan modeli var, en fazla 80-82 derece oluyor.
Merhaba bn de laptop almayı düşünüyorum ama hp önerilmiyor monster'in sitesine bakmani tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar bn laptop almayı düşünüyorum da özellik bakımından hangisini tercih etmem mantıklı olur hangi marka Merhaba arkadaşlar bn laptop almayı düşünüyorum da özellik bakımından hangisini tercih etmem mantıklı olur hangi marka secmeliyim
Merhaba arkadaşlar bn laptop almayı düşünüyorum da özellik bakımından hangisini tercih etmem mantıklı olur hangi marka Merhaba arkadaşlar bn laptop almayı düşünüyorum da özellik bakımından hangisini tercih etmem mantıklı olur hangi marka secmeliyim
Tulpar bambaşka bişey onu alacak bütçen varsa al tabi ikisi kıyaslanamaz
HeartistrH
kullanıcısına yanıt
Hocam siz memnun musunuz üründen?Malzeme kalitesi ekran görüntüsü kaliteli mi? Şarjı ne kadar gidiyor oyun oynarken?
Aynı cihazın i7+ 2gb gtx960m+ win10 olanını vatan bilgisayar 3000e satmıştı.
İ5 işlemci oyun ve günlük kullanım olarak i7den geride kalmayacaktır.
peak16
kullanıcısına yanıt
Malzeme kalitesi,ekran görüntüsü kusursuz. Şarj konusunu denemedim hiç pile takılı kullanıyorum. Tek sıkıntı var şu an ani fps dropları yaşıyorum. Mesela dota2 yi her şey full 150fps oynarken 20 dakikada 1 , 2saniyeliğine fps 20lere düşüyor. Sonra normal 150fps den devam ediyor. Güncellemeleri falan yapıcam bakalım belki düzelir.
HeartistrH
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler hocam ben de sadece notebook üzerinden sipariş düşünüyordum ama şuan stoklarda yok umarım gelir bi 10 gün kadar bekleyeceğim olmadı Acerin nitro serisini edinmeyi düşünüyorum.Sizin aklınızda başka modeller var mıydı bu dizüstünü edinmeden önce?
peak16
kullanıcısına yanıt
Bence 4700 tl verilmez bu notebook'a. Ben teknosa outletten aldım kutusu açılmıştı o yüzden fiyatı 3500 tl'ydi. Hp geri ödeme kampanyasını falan araşır istersen 480 tl geri ödeme kampanyasından faydalanabilirsen 4200 e falan getirmiş olursun. O zaman normal fiyat olur. Ben msi'ın 960m li modelleri ile bu hp notebook arasında kalmıştım. Outlette 3500 tl olduğunu görünce hemen aldım. Sen de araştır istersen.
HeartistrH
kullanıcısına yanıt
Anladım hocam.Ama outlet ürünü almam sanırım teşekkürler tekrardan.