Şimdi Ara

hp g6 otomatık onarım hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopumu bugun acmak ıstedıgımde karsıma hp logosu gelıyor ve ardından otomatık onarım hazırlanıyor dıyıp hıc bı tepkı bı işlem gelmıyor ekrana. hp logosundan sonra ekran siyah oluyor ve sadece mouse imleci var o oynuyor baska bir işlem yok tepki yok pencere yok. acılırken hp logo gelıyor otomatık onarım hazırnalnıyor yazıyor ve bombos sıyah bı ekran ve mouse ımleci. saatlerce bıraktım yıne aynı bı onarım hıc bıse olmadı. biosa gıremıyorum format atamıyorum napabılırım daha once boyle bırseyle karsılasan oldu mu ?

• hala guncel laptop yatıyo kenarda
  • acilirken f9 a basin baslangic icin secenek gelicek mi bir bakin. hdd sikintili olablir baglantilarini kontrol edin. olmadi hp sitesinden bios indirip flash bellekle guncellemeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_yksl

acilirken f9 a basin baslangic icin secenek gelicek mi bir bakin. hdd sikintili olablir baglantilarini kontrol edin. olmadi hp sitesinden bios indirip flash bellekle guncellemeyi deneyin

hocam dedıgın sekılde yaptım boot ayarlarına gırdım herseyı ayarladım format ıcın oncelıgı usb ye verdım. içine win 8.1 i atmıştım önceden. fakat yine restart attı kendıne hp logosu geldı otomatık onarım hazırlanıyor dedı ve usb ye gecmedı ne kadar sacma bırsey hıc bırsey anlamadım tam dedım formatlıcam pc yi logoda kaldı.5 dk sonra logodan gecti siyah ekran ve yıne sadece fare imleci. allah için ne kadar sacma bişey hiçbirşey anlamadım bu işten hp logosundan sonra hıc bır sekılde işleme gecmıyor
  • bios yukleyin flash bellekle sitede konusu var. yapamazsaniz pm atin yardimci olmaya calisirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bios mios degilmiş problem. yakın bı dostumun tavsiyesiyle bu işlerin uzmanı denilebilicek bi bi arkadaşa goturdum. tamamen sistem çökmesi gerci bunu bende tahmın ettım fakat sıkıntı bu laptoplarda en azından hp için soylediği fabrikadan çıkışlı olanlarda 2 ceşit varmıs. birinde format atabılıyosun mudahale olmadan diğer tipte ise naparsan yap formatı atamıyosun gelmıyor bıos ıslemıyormus tarzında bıse bahsettı. dışardan mudahale ile ilk o engeli açmış sonradan bıosdan hdd lerı sıfırlayıp formatlamış. yani hiç uğrasıp bu eziyeti cekmeye degmez ve bi onarılma hatasıyla gelen pek cok pc ile karsılasmıs yani ben cok arastırdım ettım yaparım dedım ama bi yere kadar. olurda karşılaşan arakdaslar olursa ve format ekranına gecemıyorsanız aklınızda olsun umarım faydası olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp recovery sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.