Şimdi Ara

HP G Serisi Kullanıcı Kulübü (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.243
Cevap
8
Favori
102.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BooRocK1

quote:

Orijinalden alıntı: modernbodyci

quote:

Orijinalden alıntı: alberto466

quote:

Orijinalden alıntı: modernbodyci

quote:

Orijinalden alıntı: alberto466

Tüm forum üyelerine iyi akşamlar diliyorum, hpg6 serisinden bir bilgisayar almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? Fiyat iyimidir ?
    AMD Phenom P960 Quad-Core 1.80 GHZ
    640 gb hdd
    4 gb ddr3
    Ekran kartı numarası yazmıyor ancak atinin paylaşımsız
    Fiyat 699 tl istiyorlar

Açıkçası yeni nesil g6 lara göre özelikleri düşük bir bilgisayar gibi görünüyor.Siz tam modelini yazabilirseniz daha iyi ve anlaşılır bir şekilde yardımcı olabiliriz örneğin beim laptop hp g6 2277et modeli.. Sizin g6 hangi model?

Bende tam modelini bilmiyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hp-pavilion-g6-115253816/detay linki burada bütçem kısıtlı en fazla 700e kadar çıkabiliyorum bulabildiğimin en iyisini almak istiyorum :)

İlanı inceledim fakat detaylı bir açıklma yapmamış satıcı üstelik cihazın resimlerini bile çekip bir tane koymamış.Ekran kartı ati demiş model yazmamış.Aynı şekilde ram 4 gb demiş frekanslarını yazmamış..Rastgele koymuş..Bilgisayar 4 çekirdek fakat 1.80 ghz frekansı bana gerçekten çok düşük geldi..Karalamakda istemem ama bana yetersiz geliyor sistem.Limitim 700 demişsiniz ama ben size almışken 100-200 tl arası bir şekilde ekleme yaparak en azından 2.nesik i5 2xxx yada 3.nesil i5 3xxx işlemcili frekansı yüksek bir notebook almanızı tavsiye ederimki hem daha iyi verim alın hemde kullanırken içinize sinsin.

İşte benim kullandığım laptoptan. 2277et i5 3.nesil 3xxx piyasaya çıkalı 4 ay oldu daha. Sıfır, Garantili. Yeminle söylüyorum harika fiyat vermiş içine sinerek kullanabileceğin bir ürün.Satıcıyla konuşursanık belki fiyatta biraz daha düşer.Gerçi iyi fiyat ama

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hp-pavilion-g6-2277et-sifir-kutusunda-canta-hediyeli-114630822/detay

yada 800 tl biraz düşük bir modeli...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-satilik-tertemiz-garantili-i5-islemcili-hp-115189212/detay

Birde bu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hp-i5-2430m-4-gb-ram-500-hdd-cift-ekran-kartli-garantili-115193274/detay

Bilinçli bir kullanıcı olarak bu tarzda bir notebook almanızı öneririm..

Eğer benim oyunlarla performansla pek bir ilgim,beklentim yok diyorsanız belli başlı işlerimi halledicem diyorsanız belirttiğiniz laptopu fiyatına göre tabiki alabilirsiniz

Aralarında en iyi olan model su linkteki ürün :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hp-pavilion-g6-2277et-sifir-kutusunda-canta-hediyeli-114630822/detay

İntel i5 3. nesil var AMD Radeon 7670m ekran kartı var cogu oyunu oynatır. Digerleri zaten hem 2. nesil hem de ekran kartı 7670m'ye göre tırt. 64 bit bant genisligi var digerlerinde ki zatenhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-satilik-tertemiz-garantili-i5-islemcili-hp-115189212/detay bu üründe i5'in ilk cıkan serisi var. Eger imkanınız varsa 250 tl daha verip g6 2277et modelini almak daha mantıklı. 7670m'nin bant genisligi 128 bit ki bu oyunlarda performansı artıran en önemli etken.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dediğiniz kriterlerde arama yapacağım biraz daha beklemek en iyisi sanırım :)

• arkadaşlar sizden birşey rica edecektim bu ürünü almaya karar verdim fakat 2 ürün arasında kaldım
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/yeni-hp-pavilion-3-nesil-i7-8gb-1-tb-2gb-harici-75187494
    http://www.hizlishop.com/store/ProductDetails.aspx?productid=133641

bu iki ürün arasında tercih yapmakta zorlanıyorum uzun zamandır laptop almayı planlıyorum ama bir türlü emin olamıyorum bu 2 laptop arasından hangisini seçmeliyim ve bana başka 2000 TL civarında tavsiyesi olan arkadaşlar lütfen yorumunuzu esirgemeyin

acıkcası g serisinin şu ıslık sesi probleminden cekiniyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatsaglam

arkadaşlar sormak istediğim bazı şeyler var.. şimdi win update e baktığım zaman güncelleme bulmuyor yani hepsi son sürümmüş gibi. fakat hp nin sitesinde daha güncel dosyalar mevcut. hp sitesinden indirip, eski driverı kaldırıp kendim kursam, garanti ve sigorta kapsamının dışına çıkmıyor değil mi? ekran kartı mesela.. bendeki atıyorum 8.ayda çıkmış 5. sürümse mesela, hp deki 12. ayda çıkmış 6. sürüm.... gibi.. Windows aradığında bulamıyor olması nedendir mesela?
    2.sorun şu, 2212et kullananlar, wireless ne kadar çekiyor? benim bazı sıkıntılarım var bu konuda. pek iyi çekmiyor. ralink marka olmasından mı yani iyi değil mi cihaz?
    3.sorum, cd-DVD tatktığımda, kırt kırt kırt gibi bi sesler çıkıyor başta.. insanlar kafaları kaldırıp bana bakıyor :D komik oluyor.. sonra ses normale dönüyor.. sadece fan sesiymiş gibi mesela..

ben bimeksten aldım pc.yi... 2012 aralık 28-29 gibi falan :D pcden çok memnunum.. herhangi bir kasma ısınma gibi sorunlarım hiç olmadı. üzerinde cod mw3, colin mcrae dirt3, mafia 2, pes 13, wrc 3, most wanted 2, Euro truck simülatör 2, hawx 2, hitman 2, assassin's creed 3 gibi oyunlar yüklü.. yalnızca most wanted 2 de full ayarlarda oyunda bir kasma oluyor... onun dışında pc canavar gibi çalışıyor.. ısınma sıkıntısı yok.. 2 saat cod mw 3 ardından 2 saat dirt 3 oynuyorum mesela, banamısın demiyor.
    4.sorum, ekranımın sağ alt kısmından sola doğru 5-6 cm ve yukarı doğru 2-3 cm olan yerde, ekranın arka kısmandan hafif bir bastırmayla birlikte sanki ekranın içinde ışık varmış gibi beyazlık oluyor. yani sanki bastırınca içerden pc ekranına değiyor ve belli oluyor gibi.. diğer kullanıcılar bunu bir denerse ve cevaplarsa sevinirim.
    son olarak, bios sürümünün de güncel hali var hp sitesinde.. onu indirsem, nasıl kurarım. ve ne işe yarar. ayrıca garanti olayını etkiler mi?
    merak ettiğim soruları cevaplarsanız teşekkür ederim..

bu kadar mu soruların kardeşimm içini dökmüşşün maşallah :))) 2212 et kullanıyorum sana biraz yardımcı olalım :)
    hp nın sitesinde bulduğun senin bılgısayarındakinden daha yenı sürüm ne var ise hepsi indir kur garantide bozulmaz sigortada aksine bılgısayarının performansın artar ve bazı drıverlar da iyileştirmelerde sağlar. mesala ekran kartı, ses kartı, hp coolsense, ralink wifi adapter,bios .... aklıma gelenler bunlar... bılgısayara format atınca bunları muhakkak yuklerım yüklemesen dünyanın sonu gelmez emin ol ama bazı dırevler da özellıkle sende bahsetmısın wlan da ıyıleştırmeden zıyada sorunlarını çözmüş olursun. sen orda olanları yükle kardeşim faydasını görürsün. bıos mesala durman kabahat direk indir setep ı ve yükle korkmana gerek yok ileri ileri ileri kendısı yükler :))

pc yi ilk aldımda wlan la ilgili sıkıntım yoktu. ilk defa geçenlerde format attım pc ye yan oda da modem 2 diş çekıyodu. hp nın sıtesınde olan wlanla ılgılı drıverlerı yukledıkten sonra eskı halıne döndü pc senınde yapman gerekn bu kardeşim. cd-rom la ilgili bı sıkıntı olmadı bende gayet nizamı çalışıyor ekranla ilgili bışeylerden bahsetmısın onu hıc anlamadım zaten :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sancak4ever

arkadaşlar sizden birşey rica edecektim bu ürünü almaya karar verdim fakat 2 ürün arasında kaldım
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/yeni-hp-pavilion-3-nesil-i7-8gb-1-tb-2gb-harici-75187494

bu iki ürün arasında tercih yapmakta zorlanıyorum uzun zamandır laptop almayı planlıyorum ama bir türlü emin olamıyorum bu 2 laptop arasından hangisini seçmeliyim ve bana başka 2000 TL civarında tavsiyesi olan arkadaşlar lütfen yorumunuzu esirgemeyin

kıyasladığın ıkı pc ye bakıcak olursak benım yorumum i7 varken i5 almak tabı ki saçmalık olur :)) hp le ilgili ben sıkıntı yasamasamda ısınmasıyla olsun ekran kartıyla olsun şikayette bulunanlar sıkıntı yasayanlar oldukça fazla. performans olarak kötü dıyenı daha duymadım. suan pc alıcak olsam ve bahsettıgın bılgısayarlar arasında kalsam düşünmeden hp alırdım.

• http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=K55VJ-SX077D&view=1

buda sana tavsıyem olsun düşünmeden al derim
  • quote:

arkadaşlar sizden birşey rica edecektim bu ürünü almaya karar verdim fakat 2 ürün arasında kaldım

Gittigidiyor linkindeki cihazın 2gb ekran kartı olduğundan şüpheliyim. Hp'nin resmi sitesi ve diğer tüm sitelerde HP Pavilion G7 2210ET modelinde 1gb ekran kartı olduğu yazılı.
    http://www.guvenliticaret.net/?urun-23042-HP-C0W16EA-G7-2210ET-NOTEBOOK.html&ref=akakce&v=1.1.7
    sitenin güvenilirliğini bilmem ama özellikler arasındaki tek fark bu linkte 1gb ekran kartı olduğu yazılı. 2.179 TL nere 1.621 TL nere. Bence değerlendirelebilir bir fırsat. (Edit: 1.621'den 1.807,38'e çekmişler. Artık alınası değil) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Britvolt. -- 21 Şubat 2013; 12:49:11 >

• bende hp kullanıcısıyım :) bu ısınma sorunları başımı çok ağrıttı.. teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çook sağolun dediklerinizi uygulayacağım
  • quote:

Asagıda verdigim modellere bakmanı öneririm hocam yerinde olsam hp almazdım cünkü oyunlarda falan sol kısım ısınıyo rahatsız ediyo ekran kartı amd o yüzden gecis problemleri yasanıyo. Isınma sorunu yok bilgisayarın degerler normal ama elini koydugun kısım ısınınca da rahatsız olursun o acıdan diyorum.

Asus Core i7 3630QM GT635m Ekran kartı :http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-K55VJ-SX077D-i7-3630QM-24Ghz-8GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu221649.html

MSI Core i7 3630QM G635m Ekran Kartı :http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-Cx61-0NE-293TR-i7-3630-24Ghz-8GB-750GB-2GB-GT635M-VGA-156-Windows-8-Notebook-pmu246157.html (Sanırım bunda 16 gb ram destegi var)

MSI GE60 Core i7 3630QM GTX660m Full HD :http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE60-0ND-412TR-i7-3630-24Ghz-8GB-750GB-2GB-GTX660-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu238618.html (Aralarında en pahalı ve ekran kartı en iyi olan üst seviye olan bu. Eger bu cok tuzlu dersen diger 2 modeli de hic düsünmeden alabilirsin onlar da cok iyidir.)

• Çok sağol FUR-KAN kardeşim. teşekkür ederim aydınlattığın için.
    ekranla ilgili bahsettiğim şey o kadar da mühim değildir sanırım. kapağımın çok esnek olmasından dolayı galiba içerden bir şey ekrana dokunuyor :D arkadan led ışık ekrana vuruyormuş gibi oluyor ve bi kaç saniyede kayboluyor. gereksiz bi soruydu sanırım :D güncellemeleri hemen indiriyorum çok sağol tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsaglam

Çok sağol FUR-KAN kardeşim. teşekkür ederim aydınlattığın için.
    ekranla ilgili bahsettiğim şey o kadar da mühim değildir sanırım. kapağımın çok esnek olmasından dolayı galiba içerden bir şey ekrana dokunuyor :D arkadan led ışık ekrana vuruyormuş gibi oluyor ve bi kaç saniyede kayboluyor. gereksiz bi soruydu sanırım :D güncellemeleri hemen indiriyorum çok sağol tekrar

Hocam bu arada aklında olsun eger bios güncellemesi yapıcak olursan bataryan ve sarj aleti takılı olsun. Elektrik falan giderse bataryayla calısır bilgisayar bu da biosun cökme ihtimalini düsürür biosu güncellerken de program calıstırma bi islem yapma kendi kendine hallediyo o zaten ileri ileri diyosun sadece :)
  • Merhaba beyler g6 serisi dizüstüm var win 8 yüklü ben bunu silip win 7 yüklesem herhangi bir uyum problemi olur mu ? daha önceden deneyen oldu mu ? ve win 8 oranla win 7 daha performanslı calısırmı ? çünkü hpnin kendi programları pcyi yoruyor ayrıca bir çok program uyumlu değil win 8 e o yüzden win 7 ye dönme gibi planım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Merhaba beyler g6 serisi dizüstüm var win 8 yüklü ben bunu silip win 7 yüklesem herhangi bir uyum problemi olur mu ? daha önceden deneyen oldu mu ? ve win 8 oranla win 7 daha performanslı calısırmı ? çünkü hpnin kendi programları pcyi yoruyor ayrıca bir çok program uyumlu değil win 8 e o yüzden win 7 ye dönme gibi planım var.

hp nın kendı programları abartılcak kadar yok kardeşim 1-2 tane bişey var onlarda performans kaybına neden olmaz. ılla psıkolojık olarak nıyetı bozduysan görev yonetıcısınden başlangıcı seç ordan çalışmasını ıstemedıgın programları devre dışı bırak de rahatla :)) ayrıca herkes ileri giderken senın geriye doğru gıtmenıde anlamış degılım win8 ilk etapta alışanana kadar zor gelsede alıştıktan sonra gayet keyıflı win7 flan artık bı bardak su ıcın kardeşim ileriye hamle yap :))

• quote:

Orijinalden alıntı: FUR_KAN

quote:

Merhaba beyler g6 serisi dizüstüm var win 8 yüklü ben bunu silip win 7 yüklesem herhangi bir uyum problemi olur mu ? daha önceden deneyen oldu mu ? ve win 8 oranla win 7 daha performanslı calısırmı ? çünkü hpnin kendi programları pcyi yoruyor ayrıca bir çok program uyumlu değil win 8 e o yüzden win 7 ye dönme gibi planım var.

hp nın kendı programları abartılcak kadar yok kardeşim 1-2 tane bişey var onlarda performans kaybına neden olmaz. ılla psıkolojık olarak nıyetı bozduysan görev yonetıcısınden başlangıcı seç ordan çalışmasını ıstemedıgın programları devre dışı bırak de rahatla :)) ayrıca herkes ileri giderken senın geriye doğru gıtmenıde anlamış degılım win8 ilk etapta alışanana kadar zor gelsede alıştıktan sonra gayet keyıflı win7 flan artık bı bardak su ıcın kardeşim ileriye hamle yap :))

Ben zor geliyor alışamadım diye bişey demedim sadece sistemin performasnsı sevmedim o yüzden sordum 8 den 7 ye dönen varmı diye ve performansı nasıl değişir dedim. Bunun alışamamakla bi ilgisi yok siz farklı anladınız beni sanırım ayrıca 7 ye dönmenin geriye gitmek olduğunu sanmıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FUR_KAN

quote:

Ben zor geliyor alışamadım diye bişey demedim sadece sistemin performasnsı sevmedim o yüzden sordum 8 den 7 ye dönen varmı diye ve performansı nasıl değişir dedim. Bunun alışamamakla bi ilgisi yok siz farklı anladınız beni sanırım ayrıca 7 ye dönmenin geriye gitmek olduğunu sanmıyorum

formdaki yazılanları takıp edersen wın7 ye donen bı cok arkadaşın msjını okursun. aklımda kaldığı kadarıyla hp nın yenı bılgısayarlarında win7 için driver çıkarmadıgını söylemışlerdi ama dolaylı olarak bi şekılde yüklediler. win8 den win7 ye dönenlerın cogu hattta tamamına yakını alışamadıkları için böyle bi girişimde bulundular performans olarak kotu dıyenı hatırlamıyorum. performans olarak fark edıcegını sanmıyorum

• quote:

Hocam bu is baya karisik benim bildigim kadariyla cunku hpnin sitesinde sadece windows 8 64 bit driverlari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Hocam bu is baya karisik benim bildigim kadariyla cunku hpnin sitesinde sadece windows 8 64 bit driverlari var

Forumda bi kac arkadasa konu icinde söylemistim yine anlatiym. Kız arkadasım yunanistandan HP G6 serisi bilgisayar aldı. Kurulumunu yaparken driver'ları icin türkce siteye girdigimde haliyle bilgisayar yunanistandan alındıgı icin türkiye sitesinden modeli yazdıgımda bulamadım yunan sitesine girdim buldu driverları fakat yunanca bilmedigim icin nedir ne degildir bilmiyorum :) Daha sonra aklıma geldi bilgisayardaki tek fark islemci ve ram. Benim ram 8 gb o 4 gb benim islemci 3. nesil i7 onun 3. nesil i5. Anakartların aynı olabilcegini düsündüm. Düsündügüm gibi de oldu zaten. CPUID HWMonitor diye bi program var orda en basta yazar. Bende Hewlett-Packard 183E yazıyo. Eger anakart modeli aynıysa bütün driverlar sorunsuz sekilde calısıcaktır. Ben kendi bilgisayarımın driverlarını kurdum bütün hepsi sorunsuz olarak calıstı. Yalnız bazı bilgisayarlarda wireless card bluetooth ag kartı falan degisik oluyo. Kız arkadasımın ve benim broadcom oldugu icin onda da sıkıntı yasamadım. Bazılarında ralink olabiliyo. Onu da donanım kimliklerinden ögrenebilirsiniz. Google'a donanım kimligini yazınca zaten cıkar ne marka oldugu falan ona göre indirirsiniz.

Diger bi yol olarak da windows 8 driver'ı win 7'ye de oluyo onu da kurabilirsiniz ama ben bi kac bilgisayarı win 8den win 7ye dönüstürdügümde bazı driverlar sorun cıkarmıstı o da bilginizde olsun. Anakart aynı model olanlar icin de benim bilgisayarın modeli : HP G6 2003ST

• quote:

quote:

quote:

Forumda bi kac arkadasa konu icinde söylemistim yine anlatiym. Kız arkadasım yunanistandan HP G6 serisi bilgisayar aldı. Kurulumunu yaparken driver'ları icin türkce siteye girdigimde haliyle bilgisayar yunanistandan alındıgı icin türkiye sitesinden modeli yazdıgımda bulamadım yunan sitesine girdim buldu driverları fakat yunanca bilmedigim icin nedir ne degildir bilmiyorum :) Daha sonra aklıma geldi bilgisayardaki tek fark islemci ve ram. Benim ram 8 gb o 4 gb benim islemci 3. nesil i7 onun 3. nesil i5. Anakartların aynı olabilcegini düsündüm. Düsündügüm gibi de oldu zaten. CPUID HWMonitor diye bi program var orda en basta yazar. Bende Hewlett-Packard 183E yazıyo. Eger anakart modeli aynıysa bütün driverlar sorunsuz sekilde calısıcaktır. Ben kendi bilgisayarımın driverlarını kurdum bütün hepsi sorunsuz olarak calıstı. Yalnız bazı bilgisayarlarda wireless card bluetooth ag kartı falan degisik oluyo. Kız arkadasımın ve benim broadcom oldugu icin onda da sıkıntı yasamadım. Bazılarında ralink olabiliyo. Onu da donanım kimliklerinden ögrenebilirsiniz. Google'a donanım kimligini yazınca zaten cıkar ne marka oldugu falan ona göre indirirsiniz.

Diger bi yol olarak da windows 8 driver'ı win 7'ye de oluyo onu da kurabilirsiniz ama ben bi kac bilgisayarı win 8den win 7ye dönüstürdügümde bazı driverlar sorun cıkarmıstı o da bilginizde olsun. Anakart aynı model olanlar icin de benim bilgisayarın modeli : HP G6 2003ST

Evet hocam soylediginiz mantikli piyasada o kadar g6 var hepsi win8 degildir heralde ama formattan once driverlari ayarlamak lazim hp neden boyle seyler yapar anlamiyorum yeni diye zorla kullanmak zorunda birakiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam soylediginiz mantikli piyasada o kadar g6 var hepsi win8 degildir heralde ama formattan once driverlari ayarlamak lazim hp neden boyle seyler yapar anlamiyorum yeni diye zorla kullanmak zorunda birakiyorlar 

Ben ekimde aldıgım icin sanslıyım. Hem win 7 hem de win 8 driver'ı var bilgisayarın. Bu arada sadece HP'ye özgü bi sey degil. daha 3-4 gün önce arkadasım yeni asus bilgisayar aldı onu da win 8den win 7ye cevirdim sitesinde sadece win 8 driver'ı vardı. Cok sacma bi olay ya

• merhaba bir sorum olacaktı şu iki hp pc den hangisi daha iyidir aslında birde asus var bana bir kıyaslarsanız çok sevinirim

1--http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c05et-a7n37ea-notebook-urun7400.html

1.si hp ürün kataloğunda 1400tl diyor hp mağazasından alabilirim

2---http://www.istanbulbilisim.com.tr/pavilion-g6-2204et-c0y45ea-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,36779.html
    buda 1349 tl diyor katalogda nt de +4gb ram hediyeli yine aynı fiyat ordan alabilirim
    3-- http://www.chip.com.tr/inceleme/asus-s400ca-ca020h_3646.html buda 1600tl ye iniyo arada bi ara alabiliirm hangisi acaba yardımlarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeFuDa -- 20 Şubat 2013; 20:14:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeFuDa

merhaba bir sorum olacaktı şu iki hp pc den hangisi daha iyidir aslında birde asus var bana bir kıyaslarsanız çok sevinirim

1--http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c05et-a7n37ea-notebook-urun7400.html

1.si hp ürün kataloğunda 1400tl diyor hp mağazasından alabilirim

2---http://www.istanbulbilisim.com.tr/pavilion-g6-2204et-c0y45ea-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,36779.html
    buda 1349 tl diyor katalogda nt de +4gb ram hediyeli yine aynı fiyat ordan alabilirim
    3-- http://www.chip.com.tr/inceleme/asus-s400ca-ca020h_3646.html buda 1600tl ye iniyo arada bi ara alabiliirm hangisi acaba yardımlarınız için teşekkürler...

Merhaba hocam öncelikle hangi amac icin almak istediginizi söylerseniz ben de ona göre yardımcı olabilirim.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.