Şimdi Ara

HP Fabrika ayarlarina döndürürken sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Hp notebookumda 2 gundur takilma,acilista bazen starting windows yazisindan sonra siyah ekranda takilma oluyordu,ki bu 2 gunluk.surecte virus getircek bir oyun,uygulama veya bir islemim olmadi,herzamanki gibi aksam kapattim laptopu ertesi gunu kendiliginden olustu.. neyse sans eseri bi ara acildi windows ve bende icindeki bilgilerimi yedekliyebildim,fakat f11 ile fabrika ayarlarina geri dondurmeye calistigimda islemi uyguluyor,tamamlandiktan sonra pc kendini tekrar baslatirken yine starting windows yazisindan sonra Pc calisiyor fakat ekran yine simsiyah kaliyor..

Hic birturlu islem yapamiyorum ve windows cdim de yok. Ne yapicagimi bilmiyorum ve bu durum cok sinirimi bozuyor..

Ne yapmami onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlat bölümündeki arama kutucuğuna "msconfig" yazarak başlangıçtaki gereksiz programların tikini kaldırıp tekrardan boot etmeyi deneyin. Ek olarak şu taslağa bir göz atıp, adımları uygulayabilir misiniz;
    http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Operating-Systems-and-Software/Slow-Sluggish-Startup/td-p/85096

Recovery ile yaptığınız fabrika ayarlarına döndürme işleminden memnun değilseniz ve yeni işletim sistemi kurmak istiyorsanız USB yoluyla yeniden işletim sistemini kurmada yardımcı olacak yardımcı konuları tarafınıza sunabilirim. HP Bilgisayarlarının lisanslı işletim sitemi bilgileri genellikle bilgisayarın alt kısmında yazmaktadır, size kalan tek şey normal format atmak veya recovery ile format atmak olacaktır.

• Zaten recovery yapmaya calistim,islem bitti,pc kendini resetlediginde starting windows yazisindan sonra ekran karanlik sekilde kaliyor oyle,bu sebepten de pc deki ilk adimlari atamiyorum,yani tam recoveryide bitirmemis gibi duruyor,resetten sonra ekran takildigindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Tekrar yapmayı denediniz mi yine aynı oluyorsa sizin recovery'deki işletim sisteminin başlangıç dosyalarında sıkıntı var,aynı işletim sistemine sahip bir işletim sistemi bulun onunla başlangıcı onarın büyük ihtimalle düzelecektir karşılaştığım bir durum ve her seferinde onardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.