Şimdi Ara

Hp Elitebook 840 g1 Pişmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamu kurumunda çalışıyorum, bu labtobu verdikleri için sevindik 2014 sonunda, 8 gb ramla canavar gibi, karizmatik bir bilgisayar diye. Sonra 1 sene olmadan bilgisayarlar teker teker arıza vermeye başladı. Evet piyasa fiyatı 4.000-5.000 TL idi o zamanlar vergisiyle. Zaman geçtikçe sıkıntı arttı, iki gün önce benim bilgisayarda da aynı arıza meydana geldi. Prize takılı iken şarj olur gibi görünüyor ekran açılmıyor, işlemci yanacak gibi çalışmaya devam ediyor. Kurum yetkilisi bunların hepsinde aynı arıza oldu, kronik sorun bu, çipseti bozuk (mu ne dedi tam anlamadım orasını) dedi. Garantiye gidecekmiş. Benim gibi birçok kişi de aynı sorun olmuş, devletin imkanları neden böyle 1. jenerasyon bir bilgisayar almak için kullanılır, bir de bu kadar pahalı bir tercih yapılır anlamıyorum. Neyse bu yazıyı niye yazdım, ona gelelim. İkinci eline kesinlikle yaklaşmayın, sıfırını da almayın diye yazdım, hatta hp de almayın arkadaşlar, bu yazıyı da çift çekirdek celeron işlemcili 2014 nisanda aldığım asus'tan yazıyorum, canavar gibi kendisi maşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.