Şimdi Ara

HP DW2015NT (16GB RAM) Laptop + Orjinal Windows 11 Pro Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 HP DW2015NT (16GB RAM) Laptop + Orjinal Windows 11 Pro Lisans

Merhaba,

Ürün Eylül 2020'de Amazon'dan, Amazon satıcılı olarak almıştım. 2020-2021 yıllarında online eğitim için kullandım. 2022 yılından beri nadiren, ayda 7-8 saat kadar kullanılıyor.

Ürünün normalde 8 GB RAM'i var. 2024 yılında aynı marka, aynı model RAM'den 1 tane daha ekleyerek toplam 16 GB RAM'e çıkarttım. Resimde RAM değerini görebilirsiniz.

2025 yılı başında ürünün tüm macunları Arctic MX-6 termal macun ile yenilendi.

Ölü piksel yoktur.

Üründe halihazırda orjinal Windows 11 Pro etkinleştirilmiş durumda. Yeni format attım, hard diski sıfırladım ve bütün Windows update'lerini yükledim. Ürün alacak kişinin kullanımına tamamen hazır durumda.

Bataryası yoğun kullanımda (oyun vb.) 45 dakika, hafif kullanımda 1,5-2 saat arası gidiyor.

Ürünle ilgili yapabileceğim tek eleştiri ısı dağıtım sisteminin iyi dizayn edilmediği için yoğun kullanım durumlarında (oyun oynamak, aynı anda çok fazla sayıda program açmak gibi) yetersiz kalması ve kısa süreli throttle yaşaması. Laptop alttan hava alacak şekilde dizayn edilmiş ancak bırakılan ızgara payı biraz yetersiz kalmış. Bu yüzden eğer bilgisayarı yoğun olarak kullanacaksanız bir laptop yükseltici almanızı tavsiye ederim.

Ürünün orjinal kutusu ve tüm orjinal aksesuarı mevcuttur. Elimde bol miktarda pat pat var, kargo durumunda çok sağlam paketleyeceğim.

Ürünün Sahibinden linkini aşağıda bulabilirsiniz. Sahibinden üzerinde de referanslarım mevcuttur:

HP / HP DW2015NT (16GB RAM) Laptop + Orjinal Windows 11 Pro Lisans sahibinden.comda - 1299356520

Ürünün tam donanım özellikleri şu şekildedir:

Intel Core i7-1065G7

16 GB DDR4 RAM

256 GB SSD

1 TB HDD

GeForce MX330 Ekran Kartı (2 GB VRAM) (Ayrıca işlemciyle bütünleşik Intel ekran kartı da mevcut)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.