laptobun bios şifresini unuttum pilini çıkarıdım biosun bütün menüsü değişti hiçbişeyi kontrol edemiyorum biostan en önemlisi koskoca çifte çekirdeğin fanları durdu alev gibi oluo hiç kullanılmıo bu fanları nasıl açabilirim biosu eski haline nasıl getirebilirim
acaba benim fanlarım çok çalışıyor ben onu biostan nasıl değiştiririm
mariphosa ,laptopu hiç ellemeden direk servise gitmeni öneririm.bu şekilde kullanırsan işlemci büyük hasar alır.. mbbatu , laptop bilgin fazla yoksa dokunmamanı öneririm.çünki o ayarlar laptopa uygun halde olanı onu azaltırsan sıcaklık artacaktır
servise götüremem tornavide değdirdim sizden ardım almaktan başka çarem yok
yine de götür bakarlar sonuçta ama para alırlar sanırım..
mariphosa , fanın çalışmaması işlemcinin sıcakla baş başa kalmasına neden olur...o zaman güvendiğin bir bilgisayarcıya götür forumdan yardımla yapılacak bir işe benzemiyor
daha önce de böle bişey olmuş senin laptopa yazmışsın buraya aynı sorun mu yine??
yokmudur bi yolu bu laptop biosları flashbios olluğu için direk yazılımla yaplıdığını duymuşdtum ayrıca bios pilini çıkardığımda sistem ata olmuştu sisteme zarzor tanıttım sata diskide da bu fan işini benim kafam almadı 2 tane 200volt fan kullanıyorum değerler idare eder ama pc performasnıda fena etkiliyo
yokmu yardım edebilecek olan laoptobun devre şemasını bulsam fanlara kendim elektrik vercem de kabloları yerini turuturammam die korkuom
Ya bilgisayarcıya götür burdan yardım eden çıkmıcak sanırım.sakın elektrik falan da verme kendin Allah korusun bişey olur falan.
doğru sen bilgisayarcıya götür leptopu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme