Şimdi Ara

HP DV6 SERİLERİNDE IŞIK SIZMASI (arıza mı ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, dv6-6C02 başlığına bu sorundan bahsettim ama sorunun dv6 serisinin genelinde olduğunu düşündüğüm için ayrı bir başlık açtım.

Teknosadan internet üzerinden dv6-6C02 modelini aldım. Biraz önce kargocu teslim etti. Kurulumunu yaptım, ancak ekranın sağ alt köşesinde kirli beyaz (gri) bir görüntü var. 5 cm çapında Işık hüzmesi gibi....

-Bu leke notebook açılırken ve kapanırken görünüyor. Windows başlamadan önce, 1-2 saniye kadar.

-Karanlık ortamda daha net belli oluyor. Mesala banyoda aç/kapa sırasında net görülebilmekte...

Müşteri hizmetlerini aradım. Lekeden bahsettim. Bu lekenin arka tarafında bulunan hp loğusunun ışığı yansıyor olabilirmi, ışığı geçiriyor olabilirmi dedim. Olmaması lazım dedi.

İşin ilginç tarafı, geçen hafta Teknosa' nın mağazasında kontrol ettiğim başka bir notebook' da da vardı bu sorun. dv6 serisi kullanan arkadaşların dikkatimi çekti mi acaba bu durum. Arıza mı? Arıza değilse kullanmaya devam edeceğim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 4 Mayıs 2012; 23:29:20 >

• bence direkt onarıma gönderilmeli.. çok belirgin.. sanırım hp bu konuyla ilgili çalışma gerçekleştirecektir.. müşteri hizmetlerini arayıp sormanız yararlı olacaktır..
  • müşteri hizmetlerine sordum, olmaması lazım, iade ve yenisi ile değişim hakkınız var dedi.
  • Bende de aynı sorun var. Ekran kapanınca veya ilk açılıştaki siyah ekranda arkadaki hp logosunun ışığı ekranın sağ alt köşesinde beyaz leke gibi duruyor. bu arada dv6-6010 et benim laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akubilay26 -- 5 Mayıs 2012; 19:01:04 >
  • Ben de bu yazıyı yen gördüm, Müsteri Hizmeterini arayacağım, bana da hep değilde birkaç kere olmuştu. Hakkım varsa yenisini isteyip değiştireceğim. Bir de ekranın arasından ışık sızıyor açıkken. O normal mi? Yoksa bilgisayarı başlarına geçireceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP ısınma sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.