Şimdi Ara

Hp dv6-1390et Model Bilgisayarımla İlgili Bir Sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yukarda modelini belirttiğim bilgisayarımda şöyle bir sorun var.Bilgisayarı şarja takıyorum 10 dakka şarj ediyo sonra duruyo sonra yine kendiliğinden şarja devam ediyo.Bazen de şarja takıyorum hiç şarj etmiyo sonra yine kendi kendine şarj ediyo.Bu konuda ne yapabilirim?Garantiye mi göndereyim?Orda halledebilirler mi sizce?Birde bilgisayarın sol üst tarafından elmas kesiği gibi bir ses geliyor.Özellikle gece sessiz ortamda çok rahatsız edici oluyor.Parmak izi okuyucusuna hafif bastırdığımda ses kesiliyor sonra yine geliyor.Bu sorunlara bir çözüm öneriniz var mı?Teşekkürler.

• ŞARJ adaptöründe sorun var sanırım bendede öyle yapıyordu zamanında. Ses konusunu tam olarak anlayamadım nerden tam olarak ses geliyor?
  • gönder garantiye hocam dua et 30 iş günü içerisinde yapamasınlar:)
  • vaalla öyle yaparlarki 1hafta sonra elinde olur:) benim 1ay içinde 6dan fazla arıza oldu ama hepsini hallettiler ama değişim hakkına sahip oldum şimdi yeni laptobun gelmesini bekliyorum.
  • 1 ay içerisinde 6'dan fazla arıza mı
  • Hiç uğraşma kardesim. Araya HP Destek Hattını. Göndersinler kargoyu aldırtsınlar cihazı. Sen uğraşacağına onlar uğraşsın.

Bendede 1225et var. Bilgisayarı gecen yıl aldım. Kesinlikle inanmayacaksınız ama toplasanız kapalı kaldığı süre 300 saat filan eder. Oda sağa sola götürken yarım saat kapayında.. Sürekli 7/24 torrentte cihaz. Hic kapatmıyorum ama daha tık yoktu cihazda. Bozulsa, yansada değiştirsem diye bakıyodum tık yok :) Ama son 1 aydır batarya problemim vardı. Bataryada kullanınca 20dk da gidiyor, ama uyarı filan yok, tak diye kesiliyor. Şarja takmadan acılmıyor, şarja takıp acıncada batarya ikonu üzerinde çarpı cıkıyor ve pili değiştirin diyordu. Bataryaya baktığımda çok ısınmış oluyordu. Ama 20-30 dakika sonra geri görüyordu. Son olarak evelsi gün aynı şeyi yaptı ama bu sefer açılışta BİOS ekranı öncesinde "Battery Alert" başlığı altında bir uyarı verdi. Aradım HP yi. Kargo geldi bugün aldılar cihazı. Ben telefondaki adama batarya arızalı galiba dedim, Arızanız anakartınızdanda kaynaklanabilir, anakartınızın değişmesi gerekebilir dedi. Bekliyorum şimdi bakalım ne olacak. Sizce ne olur, bi fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CNDMN -- 23 Temmuz 2010; 1:30:17 >

• hp 1saat bile kalsa garantiye alıyor çok iyi çalışıyor hp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet arkadaşlar garantiye gönderdim cihazı.Valla 30 iş gününü doldursa mı yoksa yapıp mı geri gönderseler karar veremedim arkadaşlarYeni notebook hangi model önerirler acaba 30 iş gününü doldursa?
  • Bu arada farklı adaptör ile denedim arkadaşlar sonuç yine ayı arkadaşlar.
    Bir de ses bilgisayarın sol üst kısmından cızırtı gibi,inilti gibi geliyo nasıl tarif edeyim bilmiyorumki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.