Şimdi Ara

HP Dv-7 6001 st Ekran Kartı Güncelleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopu alalı 2 hafta oluyor . Atinin HD 6770M yeni driverını indiriyorum . Kurmaya işlemine başlarken şu hatayı veriyor . Bu donanım uyumlu değildir . işlem bitirilmiştir . diyor

Sizde de bu sorun varmı ?

• yanlış sürücüdür kardeş verdiği uyarı o ise. Modelini yaz cihazın uygun sürücü linkini bulup yollayım ya da windows update'i başlat windows 7 kendi bulup yüklesin.
  • Değiştirilebilir grafik ayarını yüksek performansa ayarlayıp dene
  • zaten yüksek performansta denedim olmuyor dv7 kullananlarda aynı sorun varmı acaba ? Yoksa servise göndericem .
  • servise göndersen birşey değişmez ki, recovery yükleyip gönderirler.
  • hp support assistant aç.. bakım sekmesine gel yenile de.. hem hpsa versiyon güncelle hem program kendini güncellesin.. sorun düzelecektir..
  • ground zero , dediğini yaptım kardeşim 4 tane güncelleştirme buldu hp on screen gibi birşey de vardı ,yükledim hepsini sorunsuz ama ati catalyst control center 'in sürümü hala eski :S ve atinin kendi sitesine giriyorum ordan kendi ekran kartıma uygun olanı seçiyorum gene aynı sorun , Uyumlu donanım bulamadı !! yüklemiyor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hp nin sitesine gel ilk sürüm driveri indir kurmayı dene.. olmazsa recovery manager gel tekrardan driverlerini kurmayı dene.. en azından eski haline döndürmüş olursun.. sanırım bu konu ile ilgili hp güncelleştirme yayınlayacak yakın zamanda..
  • http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst118DriverPreview.aspx
    Şunu bi deneyin sanırım siz 11.7'i yüklediniz
  • aslanemre , çok sağol oldu bu sefer :) teşekkür ederim
  • aslanemre58 ; arkadaşım benim içinde bulabilirmisin driverı. dv6 3005et-Ati HD5650. HP nin sitesinde en son 2010-12 güncellemesi var. Sırf bu yüzden battlefield oynayamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.