Şimdi Ara

hp dv 6000 takas yada alacak varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcisinde promlem var zanlımca ne verebilirsiniz karşılığında para yada bilgisayara olabilir hp dv 60000 serisi 6185ea ankara içindekiler pm atıp gelip bakabilirler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • pilini alabilirim düşünürsen.
    Referanslar: @mec @ygultekin82 @xeon82 @turnam @speedbuster007 @ozden @Neosis @33baba @Erdal Bey @aktasarim @dragonstory @reLo @tanrisevenr @sadbul @mazhar @java (DH Yönetici) @cowboy @kendinibil @y3el @qdrummerp @ulashh1907 @ToGaN35 @OmarFar @Ozan Baseski @BAMMBA @emre72 @apocalypse807 @profiteer @EX_PRO @wireless_hacker @emryrgc @ssenginss @AlperK @sarppy @KoNsoL_mania @Bukalemun @dilenchi @dr_gorunmez @ParaBende @((zaga)) @CHAOSCU123 @herdem09 @izomer @profiteer @Xallez @tunayek @Joker17Back @yetter @cerniy @J4cK @sedoman34 @pckopat05 @EserKozmetik @AimLeSs @centerland
  • İşlemcisinde Problem var derken arıza tam olarak nedır... ona gore fıyat verelım

Orijinalden alıntı: ulashh1907

düşündüğün fiyat nedir?

benim düşündüğüm fiyat 200 300 civarı

M70-340 kullanan var mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmadboy -- 24 Şubat 2010; 0:40:22 >
    BarbarosTUGRUL (Cpu,Anakart,Ram sattım), KKM (Ekran Kartı Sattım), CATBALCA (Ram sattım), SultanApex (Ram Sattım), demirkanali (Laptop aldım), ankaacan (Masaüstü sistem sattım ) channex ( PSP sattım) , SAVIAR ( PSP sattım ) , muratd555 ( Avertv 7 live sattım ) ,geforcemx (Q6600 Cpu sattım)
    Sorunlu Alışverişlerim: Allah göstermesin.
  • ürün ne oldu?

Anakrat sağlam mı? + fiyat talebi?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.