Şimdi Ara

hp düşmesi bir bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar maneste boss event vardı boss kesiyoruz hp benim 2008 iken birden 1700 e düştü ve hala oyle zehir felan da yok üzerimde nasıl boyle birden düşebilir

• Senin olayı tam olarak bilmiyorum ama, bir ara tüm statları -15 olan falan vardı. Onlarınki bir süre sonra geçiyordu. Seninkinin de kalıcı olduğunu sanmıyorum.
  • Oyunda geçmezse relog atınca düzelir. Banada tam tersi oldu. Attack 50 arttı hp 400 arttı mana 200 arttı falan ulan dedim ne oluyor bi relog attım eski haline döndü
  • Arasıra oluyor. Relog atınca düzeliyor.
  • Warriorumda str15 veren gain skill'i açık, bdwden o basılıyken çıktığımda yada bir yere teleport olduğumda o siliniyor ama atağım yüksek halde kalıyor. Tabi bir kez daha bastığımda hiçbir değişim olmuyor. Buna benzer bir bug olabilir seninki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhereismyMind? -- 16 Temmuz 2010; 14:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Oyunda geçmezse relog atınca düzelir. Banada tam tersi oldu. Attack 50 arttı hp 400 arttı mana 200 arttı falan ulan dedim ne oluyor bi relog attım eski haline döndü

Ah be hocam ne güzel akardın niye çıktın
  • relog attım düzeldi bende ne oluyor dedim... belki ölünce düzeelir dedim expe bile yattım olmadı bu arada 69 lvl im baya exp gitti :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.