Şimdi Ara

Hp DM4 2050ST için 4gb ram lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazın ram performansı yetersiz kaldığı için bir adet daha 4gb ram takmak istiyorum elinde olan yada bilen varsa yardımcı olursa sevinirim? Teşekkürler.

• ucuzdur bu ramler ddr3 1333 mhz kullanıyorsunuz tanesi ortalama 50-55 liradır.herhangi bir tekno marketten bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 25 Şubat 2012; 16:10:57 >
  • teşekkürler hocam, umarım takarken bir sorun çıkmaz...
  • hocam bende bu modelin 2000st sini araştırıyorum ve almayı düsünüyorum zaten kanalda mesajım bulunmakta..
    zaten sizin bilgisayarda 1 1x4 gblık ram bulunmakta, bilgisayarın özelliklerinde zaten maximum yükseltilir bellek 6 gb. yani siz 4 gblık degil 2 gblık alıp takmanız mümkün olur...

bu arada yukarda belirttiğim gibi sizin kullandıgınızın bir alta modeli oluyor 2000st.
    i3 2.1 işlemcili,4 gblık ramı bulunmakta intel hd 3000 ekran kartı (1.6gb) fiyatı 1165tl. fiyatı uygun mu ve bu bilgisayarın en fazla neler yapa bilecegini söylermisiniz... olmadı bende alır takarım 30 tl 2gblık ram.

sizin ne kadar aldınız ve memnun olup olmadıgınızıda söylerseniz cok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 25 Şubat 2012; 16:53:52 >
  • valla hocam kasa çok etkileyici tavsiye ederim almanı.
  • Yaklaşık 1 ay kadar önce Durty den 1383 TL ye 2050st modelini aldım,çok şükür şuana kadar beni yanıltmadı,optik sürücüye ihtiyaç duyarsanız var,kart okuyucu gerekliyse var,bluetoth gerekirse var,parmak izi okuyucusu çok güzel ve pratik,bilgisayarın yanında farklı yerlerindede kullanılıyor sanırım biyerde okumuştum ama ben henüz uğraşmadım okadar,coolsense mevcut ısınma diye bişeye rastlamadımki bu pc yi alana kadar haftalarca araştırmışımdır ve hp ye ısınma konusundan dolayı eski bir hp kullanıcısı olarak sıcak bakmamışımdır ama bu pc beni bu konuda şaşırttı ısınmıyor,fan sesi yoğun kullanımlarda duyuluyor zaten 14'' bir notebookta fan sesi olması anormal değil tabi sürekli bir fan sesi duyuluyor diyede algılanmasın belli bir süre sonra susuyor :))15,6 notebook uma göre oldukça hafif geldi,kasasını beğendim,şarjı kullanıma bağlı ve kullanılan programlara bağlı olarak 7 saate kadar çıkabiliyor,benden bukadar,Benim param çok derseniz gidip zenbook falan bakabilirsiniz onlarda oldukça etkileyici,teknoloji=para dostlar,ha ayrıca teknik destek konusundada iyiler telefondan aradım uzaktan yönlendirmelerle harici belleği böldüler falan beğendim açıkcası ulaşılabilirler yani :)saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.