Şimdi Ara

HP Dizüstü Bilgisayar Sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim HP Pavilion dv6 2170-et markalı bir dizüstü bilgisayarım var.Laptop gayet iyiydi ilk zamanlarında ama 9-10 aydır gittikçe dahada kötüye gidiyo başlarda sadece ısınma problemi vardı.Artık bluetooth çalışmıyor, touchpad çok çok nadir çalışıyor oda bilgisayarı yeniden başlatarak veya kapatıp açarak çalıştırabilirsiniz ama baya bi denemeniz gerekiyor.Artık usb de okumamaya başladı kırıp atmayı düşündüm laptopu.Bilgisayarı açıyorum usb mouse imleci hareket etmiyor, soğutucum çalışmıyor.Bir kaç dakika bekledikten sonra bazen çalışmaya başlıyorlar ama nadir çalışıyor.Genellikle bunun içinde bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Çalışsa bile soğutucumdan tam verim alamıyorum.Plazma tv usb girişine bağladım, masaüstü pc ye bağladım, başka laptopta denedim canavar gibi soğutuyo gayet hızlı dönüyo ama benim dizüstü bilgisayarımda sadece pervanesi dönüyo hepsi bu.Laptopun fanı gayet iyi bir şekilde temizlenmiştir.Parçalarına bakıldı ve içi gayet temiz yinede ısınıyor.Defalarca formatta atıldı xp windows 7 windows 8 yinede usb ve touchpad sorunu ortadan kalkmadı bozuk olsa hiç çalışmazlar diye düşünüyorum laptop elektrik dağıtamıyo sanırsam.Siz bilgili büyüklerim donanım haber ailesiyle bu sorunumu paylaşıyorum.Bu sorunlarla ilgili bilgileriniz varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum, hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunarım..

Dizüstü Bilgisayarın Görseli:

Dizüstü Bilgisayarımın Özellikleri:

Kullandığım Soğutucunun Görseli:

HP Dizüstü Bilgisayar Sorunlarım HP Dizüstü Bilgisayar Sorunlarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Bilgisayar ve AUTOCAD Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.