Şimdi Ara

HP diagnostic uefi ekranından çıkamıyorum Windows çöktümü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün bilgisayara format atacaktım ama olmadı sanırım HP menüsünde recovery e girdim orada temizle gibi bir kısım vardı oraya bastığımda 1 hata verdi kodu tam hatırlamıyorum bilgisayar bu ekrana geçti memory ve harddisk testi vardı 2 testde de passed aldı ama bu ekrandan çıkamıyorum ne yapabilirim Windows 10 gömülü gelmişti laptop olduğu için windowsa geri erişmenin bir yolu varmıdır
    Elimde Windows kurtarma cd' si vs yok biraz yanlışlıkla yapılmış bir işlem oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PARKER_ -- 12 Nisan 2020; 18:49:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

HP Diagnostic UEFI Ekranından Çıkamıyorsanız Ne Yapmalısınız?

Bilgisayarınız HP PC Hardware Diagnostics UEFI ekranında takılı kaldıysa, bunun birkaç nedeni olabilir. Bu sorunla karşılaştığınızda uygulayabileceğiniz bazı adımlar şunlardır:

HP PC Hardware Diagnostics UEFI Nedir?

HP PC Hardware Diagnostics UEFI, bilgisayarınızın donanımını test etmek için kullanılan bir ortamdır. Sistemin başlatılması sırasında otomatik olarak çalışır ve herhangi bir donanım sorununu tespit etmenize yardımcı olur.

HP PC Hardware Diagnostics UEFI Kapatma

UEFI ekranından çıkmak için şu adımları deneyebilirsiniz:

• Esc tuşuna basın: Bu, UEFI menüsünden çıkmanıza yardımcı olabilir.
    • F10 tuşuna basın: Bu, UEFI ayarlarını kaydedip bilgisayarı normal şekilde başlatır.
    • Güç düğmesine uzun basın: Bu, bilgisayarı kapatır ve yeniden başlattığınızda normal Windows ortamına dönmenizi sağlar.

HP PC Hardware Diagnostics UEFI Hatası

UEFI ekranında bir hata mesajı görüyorsanız, bu bir donanım sorunu olduğu anlamına gelebilir. Mesajı dikkatlice okuyun ve ekranda verilen yönergeleri izleyin.

System Diagnostics Ne Demek?

System Diagnostics, bilgisayar sisteminizin genel sağlığını kontrol eden bir tanılama aracıdır. UEFI ekranı, sisteminizin donanım bileşenlerini test eden bir tür sistem tanılama aracıdır.

Hardware Diagnostics UEFI Nedir?

Hardware Diagnostics UEFI, UEFI ortamında çalışan bir donanım tanılama aracıdır. Bilgisayarınızın donanımını test etmenize, sorunları tanımlamanıza ve onarmanıza yardımcı olur.

Ek İpuçları

Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala UEFI ekranından çıkamıyorsanız, aşağıdaki ek ipuçlarını deneyebilirsiniz:

• Bilgisayarınızı güvenli modda yeniden başlatın.
    • Pilinizi çıkarın ve birkaç dakika bekleyin, ardından yeniden takın.
    • CMOS pilini çıkarın ve birkaç dakika bekleyin, ardından yeniden takın.

Bu adımlar sorunu çözmezse, HP teknik desteğiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • merhaba

bu ekrandan esc tuşuna basarak çıkın eger bilgisayarınız açılmaz sorun devam ederse
    herhangi bir bilgisayarda format usb si hazırlayın kendi bilgisayarınıza takarak windowsu yeniden kurun
    Windows 10 orijinal iso indirme ve usb ile format atma :
    Tamsa13youtube
    windows 10 Orjinal İso İndirme ve Format-1903(Tüm sürümleri gösterme)
    https://www.youtube.com/watch?v=W4JACy71jUk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.