Şimdi Ara

HP Deskjet 2060 Kartuş Resetleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hp Deskjet Ink Advantage 2060 yazıcım var. Siyah mürekkep bittiği için kartuşu doldurttum. Fakat dolum yapıldığı için kartuşu boş gösteriyor. İnternette bunun çözümünü aradım fakat bulduklarım sorunumu çözmedi. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

• Bende yazıcı arayışındaydım ve HP Deskjet 2060 almaya karar verdim. En büyük nedeni ise 15 TL'lik uygun kartuş fiyatlarıydı. Böyle makul bir fiyata orijinal kartuş almak varken hiç gereği yoktu doldurtmanın, yazık etmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeilOfFire

Bende yazıcı arayışındaydım ve HP Deskjet 2060 almaya karar verdim. En büyük nedeni ise 15 TL'lik uygun kartuş fiyatlarıydı. Böyle makul bir fiyata orijinal kartuş almak varken hiç gereği yoktu doldurtmanın, yazık etmişsin.

kartuş canavar gibi yazdırıyor sıkıntısı yok. sadece kartuşun dolu olduğunu görmüyor.
  • başka bir alternatif yokki zaten. bu modellerde makine kartuşu boş gösterecek ama yazdırmaya devam edecek. yeni kartuş alırsan onu full gösterecektir. kartuşu doldurtuğun sürece kartuş pert olana kadar yazıcın boş göstersede yazdırmaya devam edecek.
  • Arkadaşlar bendeki siyah kartuşda doldururdu ama boş gösteriyor ve yazdırmıyor nasıl halledicecm bunu ?
  • Kartuş fiyatları artık 30 lira civarına geldiği için dolum yapmak farz oldu. Ben evde kendim doldurdum. Ama kartuş boş ışığı sürekli yanmaya devam ediyor. Onun dışında baskıda problem yok.
  • merhabalar,

tarayıcısını kullanabiliyor musunuz?

kartuşlar boşaldığında tarayıcısını kullandırtmıyor diye bir söylenti var nette bende 2 kartuş da boş görünüyor ve tarayıcıdan bir şey taramaya çalıştığımda rengarenk şeritler çıkartıyor, sizde de aynı mı durum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    HP 5550 inkjet yazıcı
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kartuslarda bos ama tarayıcıyı kullanabiiyorum . Gecen günü 80 lira verip kartusları degiştirdim ama renkliyi hala bos gösteriyor bende onu çözmeye çalısıyorum :D
  • AIPRN A kullanıcısına yanıt
    Boş göstersin, ne sakıncası var ki? Yeter ki "aynı kartuşla X adet baskı aldıktan sonra kendini kilitle, çalışmaz hale getir" komutu devreye girmesin.
    Var böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

Boş göstersin, ne sakıncası var ki? Yeter ki "aynı kartuşla X adet baskı aldıktan sonra kendini kilitle, çalışmaz hale getir" komutu devreye girmesin.
    Var böyle bir şey.

ben dolum yaptırmadım 0 aldım . sakıncası su baskı yapmıyor :D yani 80 tl bosa gitti :D
  • AIPRN A kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün kartuşları o kadar pahalı değil. 80 liraya nereden satın aldın, merak ettim.
  • quote:

Bu ürünün kartuşları o kadar pahalı değil. 80 liraya nereden satın aldın, merak ettim.

doldurtmadım cunkü onceden dolum yapmıstım . hava almıs kartus içinde kurumus bende attım . kartusları bimexten aldım tanesine 39 lira verdim

http://www.bimeks.com.tr/urun/114864/hp-cn692ae-704-siyah.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/114865/hp-cn693ae-704-renkli.aspx

ben ikisine 80 lira verdim birine degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIPRN -- 21 Eylül 2015; 0:58:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AIPRN

quote:

doldurtmadım cunkü onceden dolum yapmıstım . hava almıs kartus içinde kurumus bende attım . kartusları bimexten aldım tanesine 39 lira verdim

http://www.bimeks.com.tr/urun/114864/hp-cn692ae-704-siyah.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/114865/hp-cn693ae-704-renkli.aspx

ben ikisine 80 lira verdim birine degil

Kartuşların son kullanma tarihleri geçmemişse bu sorunu yaşamaman lazımdı.
    HP ile temasa geçmemişsin anladığım kadarıyla.

Ben kartuşları kendim dolduruyorum. 10 liralık mürekkeple defalarca dolum yapmak mümkün.

Bir şırınga lazım sadece.

• ben pek anlamam o işlerden ya :D denemedim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.