Şimdi Ara

HP'den Laptop Almayın SAKIN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP marka laptpum var. amd işlemcilerinin ısınma sorunları malum. üzerinden bi kaç sene geçti ve ısınma sorunları zirveye ulaştı. core temp programıyla ölçtüm. lol gibi bi oyunda bile 89 dereceyi gördü. (daha öncede ısınıyordu ve araştırıp termal macun sürmem gerektiğini gördüğümde uğraşmak istemedim) Bu sıcaklıkta bilgisayarın altına koyduğum şeyleri eritmeye başlayınca termal macun sürmem gerektiğine kanaat getirdim.

İşte tamda bu noktada HP nin büyük oyunuyla karşılaştım. Beni işlemciye ulaştırmamak için herşeyi yapmış bilgisayarı servise göndermeye zorluyordu. yani satış sonrası yolma anlayışına sahip bir firma... zaten recovery diye getirdikleri sistem yüzünden bilgisayar çöktüğünde orjinal windowsumdan da olmuştum. geri alabilmek için 83 lira para talep etmişlerdi. benim windowsumu bana ikinci kez satmaya çalıştılar almadım bende. Termal macunuda kendim sürdüm şu an internette video vs açık ve buraya yazı yazıyorum 61 derecede.. aynı oyunu açtım oynadım 83 ü gördü (macun akasa 455) bu konudada yorumlarınızı beklerim yanlış bişeymi yaptım bilmiyorum çok düşmedi ısı... bilgisayarın işlemcisine ulaşabildiğim anda fotosunu çektim ve ne hale geldiğine bakın anakarta takılan herşeyi söküyorsunuz ben hayatımda bu kadar saçma bir sistem görmedim. bir daha asla hp marka bir ürün almayacağım.

HP'den Laptop Almayın SAKIN !!! HP'den Laptop Almayın SAKIN !!! HP'den Laptop Almayın SAKIN !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAKIN LENOVO ALMAYIN!
    11 yıl önce açıldı
    EvKur dan sakın Telefon Almayın!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.