Şimdi Ara

HP’den HP Color LaserJet 2550 yazici serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP’nin küçük isletmelere, subelere ve çalisma gruplarina yönelik HP Color LaserJet 2550 yazici serisi, etkileyici, kaliteli ve renkli baski olanagini çok uygun maliyetlerle sunuyor. Bu seride HP Color LaserJet 2550L, 2550Ln ve 2550n model yazicilar yer aliyor.
    HP Türkiye Baski ve Görüntüleme Ülke Müdürü Fikret Ergüder, Color LaserJet 2550 yazici serisi için sunlari söyledi: “Dakikada 19 sayfa siyah-beyaz ve 4 sayfa renkli baski hiziyla çalisan bu yazicilar hem tüm HP yazicilari gibi çok kolay kullaniliyor hem de küçük boyutlari sayesinde yerden tasarruf sagliyor. HP mühendislerinin yarattigi yeni kaynastirma teknolojisi, daha zengin bir renk gami, daha parlak renkler ve daha koyu siyah baskilarla üstün renk kalitesi sunuyor.”

    Ayrica HP PCL 6 ve HP Postscript özellikleri, farkli isletim sistemleriyle uyumluluk ve uygun maliyetli paylasim sagliyor. Aninda isinma (Instant-on) teknolojisi, yazicinin kullanilmadan önce isinma ihtiyacini ortadan kaldirarak, ilk sayfa çikis islemini hizla gerçeklestiriyor. Ayrica Color LaserJet 2550 serisindeki yazicilar, 264 MHz islemci ve standart 64 MB RAM sayesinde en karmasik basim islemlerini bile kolayca yapabiliyor.

    Kolay Kullanim

    Yazicilarin ön kismindan kagit beslemesi kolaylikla yapilabiliyor. Bunun yani sira, HP Toolbox sayesinde yazici ayarlari rahatça görülebiliyor ve degistirilebiliyor. HP Smart baski teknolojisi kagit ve toner durumunu, uyarilari ve bilgileri gösteriyor.

    Color LaserJet 2550 yazicilar küçük boyutlari sayesinde fazla yer kaplamiyor ve küçük ofislerde bile rahatça kullanilabiliyor.







  • Güzel printer'mış.. Fiyatı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.