Bildirim
HP Compaq nx9010 Laptop Upgrade

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
DDR 333 Mhz ve en fazla 2 GB'lik notebook ram kullanabilirsiniz. Corsair,Kingston,Veritech,Twinmos gibi markaları tercih edebilirsiniz... -
Laptopub ram bölümünü açtım 2 ram yuvası var ve biri dolu biride boş.256MB DDR ,266,CL2 Ram takılı olduğu halde neden Ramim 192MB gözüküyor? Şimdi ben bu laptobu en çok hızlandırmak istediğime göre 2GB(1+1) lık Ram alayım diyte düşünüyorum.Herhangib ir sorun olmaz değilmi? Direk Ram leri alıp takarım çalışır değilmi? Farkedilir bir hız artışı olur değilmi? Çok ısınma filan olurmu laptopta?
Mevcut Ram in üzerinde aynen şunlar yazıyor :
INFINEON
HYS64D32020GDL-7-B 32MX64 SDRAM
B1E33007 PC2100S-2033-0-A1
256MB DDR,266,CL2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playboy22 -- 22 Temmuz 2008; 15:49:48 > -
Hızlanma olur ısınma olmaz. 2*1 alıp takabilirsiniz iki slota birer tane yani... -
Çok teşekkürler yardımın için.Uygulayıp sonucu burada paylaşacağım. -
OCZ 1GB 333 Mhz Pc2700 ram aldım.Taktım ancak notebookun ekranına siyah ekrandan başka birşey gelmiyor.Notebook çalışıyor ancak siyah görüntüden başka bişey yok..Tavsiyenizdeki ram yanlışmydı? Eski üzerinde Pc 2100 yazıyor acaba bundanmı fark ediyor? 1GB ram ile eski 196 MB görünen rami birlikte takıncada sadece eski ram görünüyor.1Gb lık ram neden görünmüyor? Acil yardım.Ürünü iade edeceğim.Lanet olası HP Compaq Nx 9010 u upgrade te edemeyecekmiyiz yani. -
Bu 1 Gb lık yeni ram i takınca ekrana görüntü neden gelmiyor ancak makina açılıyor.Ne yapacağım şimdi ben? şimdi eski rami kullanıyorum.Yeni rami yanlış bilgilendirme sonucu boşuna aldım hata yaptım.Birde 2Gb almayı düşünüyordum öyle önerilmişti bana burada.hata nerde anlayamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playboy22 -- 8 Ağustos 2008; 17:18:30 > -
Şu hale bak hala bir cevap bile yazılmamış burada.İade için gönderdim hepsiburada.com a ürünü.Peki burada yanlış olan neydi? neden uymadı yardımcı olabilecek olan yokmu? 1Gb a yükseltmek istiyorum rami. problem nerede? -
HP nx9010 laptop sahipleri beni dinleyin.Ben 2 tane Hi-Level 512MB 333Mhz ram taktım şimdi makine kendine geldi sonunda.Sizlerede tavsiye ediyorum.En fazla 2x512MB destekliyor zaten makina. -
aynı cihaza ram ararken denk geldim de,
sizin gibi sorunun çözümünü yazan pek kimse yok forumda.
teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X