Şimdi Ara

HP Compaq Mini 110c- 1020ST Notebook Wireless Asistan, WLAN, Connection Manager Kuramıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün notebook'a fotmat atıp windows 7 yükledim. Notebook bana ait değil. Önceden XP kuruluydu. Win7'yi yükledim, driverlarını araştırdım hepsini indirdim fakat. Wireless Asistanı yükleyemiyorum.

Wireless Asistan yüklenmeyince VWAN'ı yükleyemeiyorum.

HP Multi-WWAN yüklenmeyincede HP Connection Manager yüklenmiyor.

Dün HP'yi aramıştım bana bunları söylemişti. Wireless asistanı öncelikle yükleyin ardından WWAN'ı en son olarakta Connection manager'ı yükleyin demişlerdi.

Bu sabah hepsini özellikle indirdim denedim bi türlü olmadı. Acaba sorun ne olabilir? Bugün HP'yi tekrar aradım dedilerki ancak size verilen orjinal windows CD'si ile kurulum yapar ve Asis, VWAN ve Connection manager'ı yükleyebilirsiniz. Telefonu kapattıktan sonra aklıma geldi. Notebook'un CD ROM sürücüsü yokki.

Bunları windows 7'de nasıl yüklerim.

Asistan,
    VWAN
    Connection Manager

• mini110c modelinde conneciton manager 3.0 yazılımı sorunlu,patch çıkardılar onunlada sorun düzelmedi,kurarken wwanı görmüyor vs

connection manager yazılımının 2.0 sürümünü kumanız lazım fakat onunda sanıyorum win7 için olanı yok

xp ye dönmeniz gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 15 Şubat 2010; 13:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

mini110c modelinde conneciton manager 3.0 yazılımı sorunlu,patch çıkardılar onunlada sorun düzelmedi,kurarken wwanı görmüyor vs

connection manager yazılımının 2.0 sürümünü kumanız lazım fakat onunda sanıyorum win7 için olanı yok

xp ye dönmeniz gerekecek

Wireless Asistanı kuramadığım için VWAN'ıda kuramıyorum. Bu ikisi olmayınca Connection Manager'da kurulmuyor.
  • hepinize mrb,bende gecenlerde turkcell kampanyasiyla bitane hp compaq mini 11o aldim ama sole bi sorunum war sizin icin cok basit olabilir ama ben bi turlu cozemedim yardim ederseniz sewinirim..
    windows messenger kullanilmasi icin yeni surumunun yapilmasi gerektiqni soluyor fakat hicbir yerden yuklemesini yapamiyorum internet explorer web sayfasi goruntulenemiyor diyor yani yukleme yapilan tum sayfalar acildiqinda bos sayfa aciliyor,umarim anlatabilmisimdir yardimci olursaniz sewinirim...
  • kardeşimwww.ninite.com sitesine gir msn sec asagıda get ınstaller yazar onu tıkla kendısı ındırır kurar sana da acması kalır
  • 2010 daki soruna 2011 de cevap :) taze olsaydı konu tek tek anlatacaktım ama.. gerek duymuyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Hp compaq mini 110 bios şifre?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.