Şimdi Ara

HP C4180 RESET HARD RESET ATMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER.YAKLAŞIK 2 GÜNDÜR hp c4180 SERİSİ YAZICIMDA EKRANINDA ŞÖYLE BİR HATA MESAJI ALIYORUM.

MÜREKKEP KARTUŞ SORUNU
    "RENKLİ KARTUŞU ÇIKARTIP KONTROL EDİN"

ORJİNAL KARTUŞ ALDIM TAKTIM YİNE AYNI SORUN VAR.KARTUŞLARI TEKER TEKER TAKTIM YİNE AYNI SORUN.SİYAHI GÖRÜYOR FAKAT HER İKİSİNİ DE TAKTIĞIMDA RENKLİDE SORUN VAR DİYOR..BAĞLANTI NOKLALARINI TEMİZLEDİM AYNI SORUN.BU SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM.YETKİLİ SERVİSLE GÖRÜŞTÜM.DONANIMSAL ARIZA VAR DEDİLER.BUNA SFT VE HART RESET NASIL ATILIYOR?TAHMİNİMCE YAZILIMSAL BİR SORUNU VAR.İLGİNİZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER

• Selamlar.Aynı sorun bendede var.Donanım hatası oldugu hiç zannetmiyorum.Benim printer saglamdı renkli kartuşumun seviyesi azaldıgı için doldurtum .Sendeki hatanın aynısı bendede var.Yalnız uzun süre boş kartuş ile beklettim belki sebebi buna baglı bir şey olabilir.
  • arkadaşlar bnde aynı sorunu almaya başladı bunbu için herhangi bir çözüm bulabildinizmi acaba ?
  • ya böyle saçma sorun mu olur, all in one yazıcı kartş bozuk diye scanner ı da kullanamıyoruz !!! hp gözümden çok düştü
  • Şimdi kartuş sorunlarında şunu yapabilirsiniz. Ekranınızda kartuş hatası alıyorsanız;

Bu kartuşunuzun doluluğu ve ya boşluğu ile ilgili bir hata değildir. Bu kartuşu elektronik çipiyle ilgilidir. Yapılabilecek tek müdahale şudur;

Hafif nemli bir bezle kartuşun üzerinde sarı bakır kontak noktaları vardır. Onları silin. Kartuşun takıldığı yuvada karşılık gelen yine metal noktalar vardır.

Sildikten sonra sorun devam ediyorsa boşuna uğraşmayın. O kartuş çalışmaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Navimex hard reset
    6 yıl önce açıldı
    Hp recovery sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.