Şimdi Ara

HP c3100 kartuş sorunu ve resimdeki durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2-3 yıl önce hp nin bu model yazıcısını aldım. evde kullanıyorum , kardeşimin ödevleri ve benim arada kullanmam dışında sürekli kullanılmıyor.şimdiye kadar 2 defa kartuş doldurttum. sorunuma geliyim , cihazı çalıştırınca siyah kartuşda hata veriyor, siyah kartuş ışığı yanıp sönüyor sürekli , kartuşa baktım içinde mürekkep var , peçete bastırınca altına mürekkep çekiyor peçete.. ama dediğiö gibi yazıcı hata veriyor ve çıktı vermiyor . renkli kartuş bitti fakat renkli için hata vermiyor. birde yazıcının kapağını açınca şöyle bir görüntü var . Sorun neyden kaynaklanıyor arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler.

HP c3100 kartuş sorunu ve resimdeki durum

• yardım lütfen
  • arkadaşlar yardım lütfen
  • siyah kartuşu çıkar, elektrik bağlantı yerlerini iyice temizle ve tekrar yerine tak. bu şekilde düzelmiyorsa kartuşun elektrik aksamında sorun oluşmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran

siyah kartuşu çıkar, elektrik bağlantı yerlerini iyice temizle ve tekrar yerine tak. bu şekilde düzelmiyorsa kartuşun elektrik aksamında sorun oluşmuş olabilir.

teşekkür ederim dostum fakat temizledim olmadı yine aynı yine aynı
  • 300 kartuşlar ilginç bir kartuş kartuşu yazıcıya takıyorsun sağlam gösteriyor dolum yaptıktansonra arızaya düşüyor nedense bir daha tövbe yazmıyor ne yaparsan yap . o resimdeki görüntü kartuş atık kutusunda temizleyicinin lastikleri var ileri geri hareket ediyor ileri gelince lastikten mürekkep sıçrıyor bir arıza değil o ara sıra temizlemek yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.