Şimdi Ara

HP Bilgisiyar Recovery Menüden Sistem Göründüntüsüsnü yeniledim artık recovery managere girmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR hp g3 250 laptobumda recovery f11 e basınca bu hata geliyor lütfen yardım edin arkadaşlar

HP Bilgisiyar Recovery Menüden Sistem Göründüntüsüsnü yeniledim artık recovery managere girmiyor.

• Hadi hiç msaj yok ya koca sitede üye yokmu dicem de milyon tane üye var bilen yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewet koca forumda kimse yok :(
  • konuyu tek başıma yönetiyorum amk...
  • Bios'dan boot menünün uefi menünün aktif olup olmadığına bakınız. UEFI değil ise yükleme yapmayacaktır.
  • Uefi aktif

• O zaman boot sekmesinde Secure boot açık ise onu kapatınız ve legacy support'u enable yapayarak deneyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptım olmuyoo yardım edinn

• Cvp ver litfemn

• Belkide recovery partition bozuldu. 444 71 71'i arayıp recovery dvdlerini talep edebilirsiniz.
  • Yok yha eskiden recovery menümü vardı :d kardeş peki ben windows 7 atmak istiyorum cd den boot ayarlarını yapıyorum ama cden boot etmiyo farklı dvd ve usb den de denedim olmuyo bu arada seni bu siteye yönetici yapmaları gerekiyor çünkü senden başka kimse yardım etmiyor

• Milas kardeş hadi bi el atı ver ya bu bölümün mpdatörü kim

• Windows 7 kurabilmeniz için. System Configuration menüsünden Boot Options'a girip Legalcy Support Enable Secure Boot disable olmalıdır.

• Dediğin gibi yaptım açıldı win 7 boot oldu ve hardiski sildim gpt hatası verdi sayende bilgisayar açılmıyor tşk ederim

• Bu işleri bilmiyorsanız hiç yapmamanız gerekiyordu. GPT disk hatası vermemesi için bütün diskleri silip tek bölüm haline getirmeniz gerekiyor yada aşağıdaki adımları uygulamanız gerekiyor.

http://www.sorbilene.com/forum/Konu-Windows-bu-diske-yuklenemez-Secilen-disk-gpt-bolumu-stilinde-Sorunu-Cozumu.html
  • Lan hiç açılmıyordu boot not found hatası verdi legalcy boot u enable yapınca kapatıp açınca yime disable oluyordu garantiye yolladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman42x

Lan hiç açılmıyordu boot not found hatası verdi legalcy boot u enable yapınca kapatıp açınca yime disable oluyordu garantiye yolladım

Önce üslubuna dikkat et sen beceriksiz isen yapacak bir şey yok.
  • Kbakma lan alışkanlık sen bana çözümü söyle beceriksiz olan sensin anlatım bozukluğun var xD

• Konyadaki b.sayar tamircileridemi bceriksiz ln amk

• Afedersin 2 side disablemi olacaktı :( gözümden kaçmış ama konyada okadar kişi yapamadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.