bunuda ınceleyın bıosdan ahcı yı secmenız gerektıgı hakkında bılgı ..hdd yı gormeme gıbı bır sorun sozkonusu ıse ..
kuramıyorum derken ?? anladıgım kadarıyla dıskde recovry var ve bıosdan onu okumaya calısdıgı ıcın sızde sıldıgnız ıcın gormuyor ve okuyamıyor ..eger bıosu fırst boot olarak kurulum yapacagınız dvd yı yada cd yı herneyse tnaıtırsanız kurulumun baslamsı gerekıyor..
bunun dısında aldıgınız bır hata varsa yada kuramıyorum derken tam olarak sorunu yazarsanız yardımcı olmaya calısayım ..
kurulum başlıyor mesela win7 kurmaya çalışıyorum kurulum ekranına geliyor windows dosyaları genişletiliyor %0 da kalıyor sonra donuyor windows xp kurmaya çalıştığımda ise resimdeki hatayı alıyorum
arkadaşım bence senin harddiskin arızalı
dostum cd arızalı olabılr mı ? .. daha once o cd ıle kurulum yaptın mı .. ? nette verdıgı hatayı yazınca boot cd de eksık dosya klasor gıbı hatalar cıkıyor
windows 7 kuruyorsan zaten sata sorunu olamaz ayrıca çoğu güncel xp versiyonlarında da sata desteği var ayrıca ister biostan ahci kullanarak kurarsın istersen native sata sorun yoksa ikisi de kurulur biosu default ayarlara getirip tekrar dene derim
windows7 kuramıyorum ki zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme