Bildirim
hp 6515
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben yeni sattım ama senin yerinde olsam almam çünkü hiçbir programı doğru düzgün çalıştırmıyor ekrana hiçbişey sığmıyor, ama gps si çok güzel heryerde uydu bulabiliyor, wifi yi hiç denemedim bilmiyorum fiyatta idare eder ama 2 günde bıkarsın sölüyüm şimdiden çok büyük insanlar dalga geçiyodu durmadan benimle yinede kendin bilirsin -
ben de tavsiye etmem, gps'i iyi ama pocketpc tarafı kötü, sırf gps için de bu kadar para verilmez.
wifi kart bulabilirsen iyi de bulunmuyor malesef hiç bir yerde.
fiyat iyi. -
WiFi Kart Temin edebilirim
Hatta Spectec MiniSD olanındanda temin edebilirim Açıkalanda 400MYe kadar çekimgücü var ve dikkat ettiyseniz MiniSD diyorum WiFi için. Küçüçük minisd kartı, ve 1,5cm dışarı taşmıyor sadece 2mm taşıyor dışarı kırılma ihtimali yok gibi.
İsterseniz PM atın.
Saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X