bu modeli almayı düşünüyorum arkadaşlar 240 ytl ye buldum.kullanan var mı acaba nasıldır?
birde üst kısmı acılıyor mu.fotokopi için üst kısmı açılması lazım.diğer türlü ise işimi görmez.yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba dostum bu modeli incelediğimizde diğerlerinden tek farkı döküman besleyici + fakslama özelliğine sahip bu modelle yapacağın işe bağlı bahsettiğim özellikleri kullanacaksan fiyat makül kullanmayacaksan pahalı derim.
benim için fax önemli baska markada olabilir kartuş dolumu yapabileceğim.
6310 yazıcı hakkında daha detaylı bilgi verebilecek yok mu ,
kartuşları doldurulabilir mi maliyeti ne olur acaba
ben 1 senedir bu yazıcıyı kullanıyorum. her yönden mükemmel diyebilirim. kartuşları kolayca doldurulabiliyor. sanırım 10-15tlye doluyor. YALNIZ , üst bölmeden tarama yapma gibi gerçekten güzel bir özelliği olmasına rağmen, bu seçenek çoğu zaman saçmalıyor ve çalışmıyor. hiçbiryerde çözümünü de bulamadım. bunun dışında kesinlikle tavsiye ederim.
DOSTUM BENİM BİLDİĞİM ÜST TARAF SADECE ADETLİ FOTOKOPİ ÇEKMEK İÇİN KULLANILIR.TARAYICI OLARAK KULLANAMAZSIN.SADECE FOTOKOPİ ÇEKMEK İÇİN.
çoklu tarama çoklu faks ve çoklu fotokopi için üst kısım(adf)ünitesini kullanabilirsiniz.