Şimdi Ara

HP 6310 OfficeJet Çok Fonksiyonlu Yazıcı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu modeli almayı düşünüyorum arkadaşlar 240 ytl ye buldum.kullanan var mı acaba nasıldır?

birde üst kısmı acılıyor mu.fotokopi için üst kısmı açılması lazım.diğer türlü ise işimi görmez.yardımlarınızı bekliyorum.

• Merhaba dostum bu modeli incelediğimizde diğerlerinden tek farkı döküman besleyici + fakslama özelliğine sahip bu modelle yapacağın işe bağlı bahsettiğim özellikleri kullanacaksan fiyat makül kullanmayacaksan pahalı derim.
  • benim için fax önemli baska markada olabilir kartuş dolumu yapabileceğim.
  • 6310 yazıcı hakkında daha detaylı bilgi verebilecek yok mu ,

kartuşları doldurulabilir mi maliyeti ne olur acaba
  • ben 1 senedir bu yazıcıyı kullanıyorum. her yönden mükemmel diyebilirim. kartuşları kolayca doldurulabiliyor. sanırım 10-15tlye doluyor. YALNIZ , üst bölmeden tarama yapma gibi gerçekten güzel bir özelliği olmasına rağmen, bu seçenek çoğu zaman saçmalıyor ve çalışmıyor. hiçbiryerde çözümünü de bulamadım. bunun dışında kesinlikle tavsiye ederim.
  • DOSTUM BENİM BİLDİĞİM ÜST TARAF SADECE ADETLİ FOTOKOPİ ÇEKMEK İÇİN KULLANILIR.TARAYICI OLARAK KULLANAMAZSIN.SADECE FOTOKOPİ ÇEKMEK İÇİN.
  • çoklu tarama çoklu faks ve çoklu fotokopi için üst kısım(adf)ünitesini kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp 650 kullanan yazıcı tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.