Şimdi Ara

HP 2gr77ea hakkında fikir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatandan bu bilgisayarı sipariş ettim. daha gelmedi henüz asus n580vd aynı özelllikler aynı fiyat olunca bir kararsız kaldım iptal ettirip asusmu alsam diye. fikir verebilcek olan varmı? y

özellikler birebir aynı.
    ASUS N580VD CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX1050 4GB-W10 NOTEBOOK
    HDMI1 TB HDD + 256 GB SSD USB 3.0 DDR4 USB 2.0 USB 3.1

HP PAVILION 15-CB009NT CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+256GBSSD-15.6"-GTX1050-W10

aralarındaki tmeel fark şöyle:

HP, fhd matlaştırılmış ips ekran. hem ips olması hem yansıma yapmaması çok güzel goruntu sağlıyor. birde klavye aydınlatması var. hp nin tek avantajları bunlar.

Asus TN ekran. lanet ekran dik bakmayınca goruntu kararıyor. ekran bu laptopa hiç olmamış.
    ancak asus tamamen alimunyum kasa. çok daha sağlam oldugunu tahmin ediyorum. iki laptopta tasarım olarak guzel ancak asus daha guzel.

HP i seçmemin ana sebebi ekran oldu.

tavsiyelerinizi bekliyorum hp nin bu modeli hakkında piyasada hiç yorum yok.

• hocam ne kadara aldın mediamarktta 3727 lira ve fiaytına göre özellikleri baya iyi görünüyor acaba sıkıntısı varmıdır bende 2gr77ea almayı düşünüyorumda kararsız kaldım senin gibi aklım takıldı, upp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pleaseeeee
  • Hocam son durum nedir ne yaptın? Ben asusu'da araştırdım ana sayfasinda cogu kişi ısınma probleminden bahsesiyor. Fanlar pc'nin altinda kaliyormus. Tn panel olmasi da kötü üstelik. Siz ne yaptınız? Kullandiniz mi degistirdiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.