Arkadaşlar merhabalar...Benim maddi durumum malesef en çok 850-950 tl'leri zorlayabiliyor.Bu fiyat aralığında da bu iki bilgisayarı araştırıp buldum.Çok oyun düşkünü biri değilim.Sadece arada Pes oynamayı düşünüyorum.Onun dışında genel kullanım alanı günlük olacak.Laptopların özellikleri şu şekilde: MSI:844 TL İşlemci Core i3 Bellek 2 GB Sabit Disk Türü SATA Sabit Disk Kapasitesi 500 GB Ekran Boyutu 15.6" Çözünürlük 1366 x 768 Ekran Kartı Paylaşımlı İşletim Sistemi Free Dos Ağırlık 2.5 - 3.0 Kg İşlemci Hızı 2.50 Ghz İşlemci Cache 3 MB Ekran Boyutu 15.6" Ekran Tipi HD Led Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Kartı Intel Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı Ekran Kartı Grafik İşlemcisi Intel HD Graphics
HP:980 TL İşlemci Core i3 Bellek 4 GB Sabit Disk Türü SATA Sabit Disk Kapasitesi 500 GB Ekran Boyutu 15.6" Çözünürlük 1366 x 768 Ekran Kartı Paylaşımlı İşletim Sistemi Linux HDMI Var Sistem Belleği 4 GB Bellek Tipi DDR3 1600 Mhz Maks. Bellek 4 GB Disk Kapasitesi 500 GB Disk Hızı 5400 Rpm
HP tabi ki özellik olarak daha iyi ama beni korkutan HP markasından çok şikayet olması.Bu konuda önerileriniz nelerdir?Bir diğer anlamadığım nokta ben "FreeDOS"(veya linux) yazılımlı laptop aldıktan sonra win7 yi kendim kurabilir miyim?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimle...