Bildirim
Hp 2310ti Dokunmatik Parlak ekran monitor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bana kalırsa verilmez o paraya 24" ekran alınabilir, hatta üzerine biraz daha eklenip parlak dersen 32" lcd tv alınabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: REMDER
bana kalırsa verilmez o paraya 24" ekran alınabilir, hatta üzerine biraz daha eklenip parlak dersen 32" lcd tv alınabilir.
Kardesim sende amma yaptin, 32" monitoru napayim allaskina -
quote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fair
quote:
Orijinalden alıntı: REMDER
bana kalırsa verilmez o paraya 24" ekran alınabilir, hatta üzerine biraz daha eklenip parlak dersen 32" lcd tv alınabilir.
Kardesim sende amma yaptin, 32" monitoru napayim allaskina
hueheueh sadece fikirdi dostum güzel olurdu hani ama hem tv hem pc hemde ps3 tadından yenmez ama lcd tv ler monitör gibi yakından kullanılmaya uygun değiller moitördeki gibi alan derinliği aynı çözünürlük olmasına rağmen yok buda panel tipinden ileri geliyor.
-
HDMI olmaması kötü ve ısrarla bu yeni modellerde koymamışlar -
quote:
Orijinalden alıntı: albani
HDMI olmaması kötü ve ısrarla bu yeni modellerde koymamışlar
Goruntu kalitesi icime sindikten sonra HDMI'in cokta onemi yok acikcasi... Sonucta bilgisayar monitoru olarak kullanacam. DVI cok mu kotu HDMI'la karsilastirinca?
Ayriyeten, sizi buralarda gormek ne guzel :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 16 Aralık 2010; 15:49:04 > -
quote:
quote:
Goruntu kalitesi icime sindikten sonra HDMI'in cokta onemi yok acikcasi... Sonucta bilgisayar monitoru olarak kullanacam. DVI cok mu kotu HDMI'la karsilastirinca?
Bu monitörü görmüştüm gerçekten çok kaliteli görüntüsü vardı. DVI ile HDMI arasında kalite farkı yoktur , HDMI in tek farkı seside iletmesidir yani görüntü kalitesinde bir değişiklik yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ParaBende
quote:
quote:
Bu monitörü görmüştüm gerçekten çok kaliteli görüntüsü vardı. DVI ile HDMI arasında kalite farkı yoktur , HDMI in tek farkı seside iletmesidir yani görüntü kalitesinde bir değişiklik yok.
evet arkadaşa katılıyorum tek fark hdmi mevcut kablo üzerinden seste aktarabiliyor tabiik. hdmi 1,4 destekli ürünler ve kablo türevleri çoğalınca belki iş değişir ama kablo karmaşası için hdmi olsa iyi olurmuş.
-
Monitörde hoparlör olmadıktan sonra HDMI'ın ne anlamı kalıyor ki?(Yanlış anlaşılmasın. Bahsettiğiniz monitörde hoparlör var. HDMI olması işinize yarardı.) Yani görüntü kalitesiyle hiç bir alakası yok.. -
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Monitörde hoparlör olmadıktan sonra HDMI'ın ne anlamı kalıyor ki?(Yanlış anlaşılmasın. Bahsettiğiniz monitörde hoparlör var. HDMI olması işinize yarardı.) Yani görüntü kalitesiyle hiç bir alakası yok..
Hoparlör olmasada analog ses çıkışları oluyor orayada ses sisteminizi yada kulaklıgınızı baglıyabiliyorsunuz -
Evet benimde niyetim o yonde zaten... Ayri ses sistemim var. Goruntu kalitesi farketmiyorsa dvi ile hdmi arasinda problem yok benim icin.
Ayni monitorun dokunmatik olmayani (2210i ya da 2310i) bulamadim, bulsam hemen alirim sadece dikunmatiginden var. O da biraz pahali acikcasi. -
HDMI 1920x1080pixele kadardır!
DVI ise 2680x1200pixele kadar çıkar!
Resim kaliteside farketmez bu arada!
Pratikte LCD Mönitörlerde işe yaramaz,ancak günümüz Monitörleri artık multimedia işlerinde olmazsa-olmaz olarak
çok geniş kullanım maksatlarına uyarlanmaktadır!
Örneğin bu tip Monitörleri HDMI vasıtasıyla BD/HDDVD/XBox/PS3 v.s v.s HD external kaynaklarına bağlıyorlar!
dolayısıyla bir kaç sene önce olsaydı HDMI "gereksizdir" diyebilirdik ama bugün artık diyemeyiz,ancak elbette
herkes böyle cihazlar bağlamayacak ama gidilen trend bu yönde olmuştur ve çoğu kullanıcı artık HDMI port olup
olmadığına bakmaktadır!
Böyle Monitörlerden zaten adam gibi Audio işi olmaz!! dolayısıyla yukarıda bahsettiğim cihazları bağlayacaklar
zaten bir şekilde Speaker sistemi kullanıyorlar/kullanacaklardır! kimse paneldeki bit kadar speak.lardan bir şey
beklemiyor zaten
Ben olayı bazılarınız gibi bireysel değilde ve trendide bilen ve takip eden "genel" ele aldığım için neden HDMI yok
demiştim!
HDMI ayrıca Lisanslı(patentli bir üründür)olduğu için bir ücret ödenmesi gerekiyor ve genelde üreticiler bazı ücretlerden
bu sebebten kaçmaktadır;hala bazı pazarlar için(örneğin TR için)herifler sadece VGA portlu Monitör ithal ediyorlar
DVI bile onlar için maliyet ve lüx gibi
++
HP ile ilgilenmemde(aynı zamanda BenQ)zaten bu iki firmanın TR deki müşteri memnuniyeti+servis v.s içindir
Samy ve LGE yi ise bu konulardaki rezil durumlarından dolayı;kapımın önünden bile geçirmemhalbuki Samy ve LGE de çok güzel
paneller var!!
HP/TR bizim ülkemizde Monitör gamında oldukça zayıf ama genelde bütün dünyada da böyledir çok fazla çeşitleri yoktur!
BenQ biraz daha geniş çaplıdır;ancak TR de yine hikaye bu herifler!
Örneğin BenQ dan mükemmel bir F/P Monitörü çıktı e Test notlarıda çok iyi;VW2420H,bu panelde TR de hala yok,asıl adayım
budur benim,bu olmazsa HP de olabilir ama benim için HDMI tercih nedenidir,2420 de benim için özellikle fiyatıyla ilk tercihtir,
ancak TR de fiyatını ne çıkacak bilemiyorum!
++
-
Arkadaşlar bu monitör herhangi bir uydu alıcı bağlayarak Digital Tv (Sd+Hd) yayınları izleyebiliyor muyuz? Çocukların odasına koymayı düşünüyorum. Hem oyun oynamaları, hemde çizgi film izlemeleri açısından iyi olur düşüncesindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 25 Aralık 2010; 23:44:26 > -
Kullanıyorum bu monitörü ama gündüzleri neredeyse kullanılmaz. Işık yansıması nedeniyle. Monitörde HDCP var takacağın ürünler düzgünse yayınlara bakabilirsin. Ama bazı uydu cihazları HDCP de çuvallıyor. HDMI çıkışlı uydum olsa denerdim. -
quote:
HDMI 1920x1080pixele kadardır!
DVI ise 2680x1200pixele kadar çıkar!
Resim kaliteside farketmez bu arada!
Pratikte LCD Mönitörlerde işe yaramaz,ancak günümüz Monitörleri artık multimedia işlerinde olmazsa-olmaz olarak
çok geniş kullanım maksatlarına uyarlanmaktadır!
Örneğin bu tip Monitörleri HDMI vasıtasıyla BD/HDDVD/XBox/PS3 v.s v.s HD external kaynaklarına bağlıyorlar!
dolayısıyla bir kaç sene önce olsaydı HDMI "gereksizdir" diyebilirdik ama bugün artık diyemeyiz,ancak elbette
herkes böyle cihazlar bağlamayacak ama gidilen trend bu yönde olmuştur ve çoğu kullanıcı artık HDMI port olup
olmadığına bakmaktadır!
Böyle Monitörlerden zaten adam gibi Audio işi olmaz!! dolayısıyla yukarıda bahsettiğim cihazları bağlayacaklar
zaten bir şekilde Speaker sistemi kullanıyorlar/kullanacaklardır! kimse paneldeki bit kadar speak.lardan bir şey
beklemiyor zaten
Ben olayı bazılarınız gibi bireysel değilde ve trendide bilen ve takip eden "genel" ele aldığım için neden HDMI yok
demiştim!
HDMI ayrıca Lisanslı(patentli bir üründür)olduğu için bir ücret ödenmesi gerekiyor ve genelde üreticiler bazı ücretlerden
bu sebebten kaçmaktadır;hala bazı pazarlar için(örneğin TR için)herifler sadece VGA portlu Monitör ithal ediyorlar
DVI bile onlar için maliyet ve lüx gibi
++
HP ile ilgilenmemde(aynı zamanda BenQ)zaten bu iki firmanın TR deki müşteri memnuniyeti+servis v.s içindir
Samy ve LGE yi ise bu konulardaki rezil durumlarından dolayı;kapımın önünden bile geçirmemhalbuki Samy ve LGE de çok güzel
paneller var!!
HP/TR bizim ülkemizde Monitör gamında oldukça zayıf ama genelde bütün dünyada da böyledir çok fazla çeşitleri yoktur!
BenQ biraz daha geniş çaplıdır;ancak TR de yine hikaye bu herifler!
Örneğin BenQ dan mükemmel bir F/P Monitörü çıktı e Test notlarıda çok iyi;VW2420H,bu panelde TR de hala yok,asıl adayım
budur benim,bu olmazsa HP de olabilir ama benim için HDMI tercih nedenidir,2420 de benim için özellikle fiyatıyla ilk tercihtir,
ancak TR de fiyatını ne çıkacak bilemiyorum!
++
Hocam dedikleriniz dogru tabiki kimse aksini iddia edemez. Benim onceligimde ilk sirada goruntu kalitesi geldigi icin, hdmi olmamasini dvi'la telafi ederiz diye dusundum. Hoparloru ayri taksam, ps3'u de DVI ile baglasam bu monitorden hdmi eksikligini hissedermiyim?
Bir sorum daha olacak, "parlak ekran" olmak sartiyla onerebileceginiz baska monitor varmidir 20"-23" arasi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bedlam
Kullanıyorum bu monitörü ama gündüzleri neredeyse kullanılmaz. Işık yansıması nedeniyle. Monitörde HDCP var takacağın ürünler düzgünse yayınlara bakabilirsin. Ama bazı uydu cihazları HDCP de çuvallıyor. HDMI çıkışlı uydum olsa denerdim.
Herhangi bir laptop'ta da parlak ekran var... bu monitor bir laptop'tan cok daha fazla mi yansima yapiyor?
Genel olarak memnunmusunuz monitorden? Bende yarin alacam. Siz kaca almistiniz bir mahsuru yoksa? ben 550 liraya alacam. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bedlam
Kullanıyorum bu monitörü ama gündüzleri neredeyse kullanılmaz. Işık yansıması nedeniyle. Monitörde HDCP var takacağın ürünler düzgünse yayınlara bakabilirsin. Ama bazı uydu cihazları HDCP de çuvallıyor. HDMI çıkışlı uydum olsa denerdim.
Herhangi bir laptop'ta da parlak ekran var... bu monitor bir laptop'tan cok daha fazla mi yansima yapiyor?
Genel olarak memnunmusunuz monitorden? Bende yarin alacam. Siz kaca almistiniz bir mahsuru yoksa? ben 550 liraya alacam.
laptoplardaki parlak ekran ile hemen hemen aynı yansıma doğrudur...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X