Şimdi Ara

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
16
Favori
36.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben support asistanda bakdım yükleniyorda kaldı kendim hp sitesinden bios setubunu indirdim ona basınca öyle dedi hocam sizde setup ile kurmayı dener misiniz?
  • support asistan işini bitirsin deneyeceğim.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hallederseniz haberdar. eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede aynı sorunu verdi. Hp destekle görüşürüz hafta içi. Başka yapacak birşey yok malesef.
  • Hocam yaptım ama ne yaptığımı bende anlayamadım .

Yerel disk c ye girdim orda sv setup diye bir dosya vardı onun içinde indirdiğimiz bios uptade dosyasının ismi var onun içine grip flashtool diye bir exe olacak ona tıklıyoruz hiç bişeye ellemeden nex next diyoruz bilgisayarıma hp tools diye ayrı bir bölüm daha geliyor sonra svsetup içindeki herşeyi oraya kopyaladım ve yine svvsetup içindeki flashh toll exeye tıkladım ve yükledi . Dosya isimlerini yanlış yazmış olabilirim silindiler çünkü :S
    Deniyeyim

Tamam hocam oldu sadece ayrı partition oluşturmadan yaptı bende direk next next dedim reset attı yükledi tamamdır sağolun bunun için aslında artık bios güncellemesi geldiğinde böyle yaparız
  • Photoshop kullanan var mi? Performansi nasil acaba?

• bende direk tıklayınca yapmıyor ya .
  • İndirimli almak isteyen varsa elimde son 1 adet kod var

• Klavyesinin yakın çekim videosunu çekebilecek olan var mı ? Hani Oluyor ya daha çok mekanik klavyelerin yakın çekim görüntüleri. Onun gibi tuşlara basarken ve yazı yazarken bir görüntüsünü atabilirseniz hem ben hem diğer almayı düşünen arkadaşlar için bir yol gösterici olur.

• Merhaba arkadaşlar;

notebooku şarj ederken şunu farkettim.

notebooka kapalı iken şarja taktıktan yaklaşık 1,5 saat sonra kırmızı yanan şarj ışığı beyaza dönüyor,
    şarjdan çıkarmazsam tekrar ışık kırmızıya dönüyor ve şarj 2,5 saatte tamamlanıyor.

Bunun sebebi nedir, 1.5 saat sonra şarj tam olmadan şarj ışığı neden beyaz yanıyor?
  • 10.05.2017 480 tl havale makbuzu geldi. Fakat hala hesaba gecmedi. Bu nasil havale boyle. Parayi elden mi verecekler ?

• soge kullanıcısına yanıt
    Havale maili/makbuzu geldikten sonra 2 hafta süresi var . Acele etmeyin gelecektir . Bana mail geldikten 3 gün sonra para yattı .
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Böyle bişeye dikkat etmedim . Kullanma talimatlarında yazar okumak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Böyle bişeye dikkat etmedim . Kullanma talimatlarında yazar okumak lazım.

Kullanım kitabını bulamadım internette, sitesinde dahi yok
  • arkadaşlar bilgisayara ekran koruyucu ve çanta tavsiyeniz var mı ? Nete bakıyorum çanta seçenekleri bol ama ekran jelatini bulamadım maalesef
  • Gta 5 high ayarları soran arkadaşlar vardı .

• Arkadaşlar Yük altında işlemci turbo boost açmama olayına şöyle bir açıklık getirelim .

HP almayacak bazı arkadaşlar HP alacak olanların kafasını karıştırmak için işlemci turbo boost açmıyor demişti .

Biraz araştırdıktan sonra gerekli cevabı buldum . Konuyada ekleyeceğim.

Gerekli cevabı recep baltaş vermiş .

quote:

70-75 derecede çalışan bir işlemcide hiçbir zaman Turbo Boost devreye girmez. Turbo Boost'un çalışması için işlemcinin daha düşük ısılarda olması gerek. Koşullar uygun değilse frekans artışı olmaz, hatta düşüşü olur.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/core-i7-3630qm-turbo-boost-sorunu.32919/

Saatlerce Resident Evil 7 ve Doom oynuyorum hiç donma kasılma yaşamadım. Umarım çok zorlamıyorumdur :D Biraz hor kullanıyorum ama 2009 dan beridir elimde performanslı bir cihaz olmayınca ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Fan ses çıkarıyor fakat en yüksekte çalışmıyor. En yüksek fan sesi kafa sevecek seviyede. En yüksek fan sesini bios güncellerken duydum. Harbi o ses hiç çekilmez. Oyun oynarken ki çıkan sesin 2 katıydı. Bu cihazın bence tek sıkıntısı Tüplü Monitörlere çıkış veremiyor olması. Herhangi bir çevirici ile çözülebiliyorsa lütfen söyleyin :) 85 hz monitör var öyle duruyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.