Şimdi Ara

Hp 1005 vs Hp 1018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1005 ile 1018 arasında kaldım 1018 145 ytl 1005 95 ytl alacağım yerde hangisini almalıyım aralarında pek bi fark varmı?
    gördüğüm tek fark 1018 1000yazımlıkı demo 1005 de 1500 yazımlık demo var
    da dikkatimi çeken media markt da olan 1005 kutusunun üzerinde 1500 yazımlık diye not düşmüş normalde böyle şeyler yazılmaz diye biliyorum sahte olabilirmi aceba?

teşekkürler

• evet çoğunuzun farkını varmadığı gibi iki haftadır yazıcı almak için forumda bişiler soruyorum, açtığım 3başlığada cevap gelmedi, 3ündeki sorunuda çözdüm kendi sorularımı kendim başlıklarımda cevapladım

Serimin son sorusu olan bu başlığada cevap olarak, teknosada 149ytl olan 1018 ile medimarkt da 99ytl olan 1005 in temel farkları
    1005- 1500yazımlık demo toner
    1018- 1000lik demo toner_tekli kağıt tepsisi

dışında bi fark bulamadım genede amazon.com da puanı fazla diye 1018 aldım 1018in temel sorunun vista,mac,linux kullanamıyor.1018 i geçen gün aldım bugun iade ettim fena yazıcı değildi biraz ısısı fazlaydı
    ama alacak arkadaşlara samsung ml_1610 öneririm bunu alacaktım iade ettiğimde son anda yazıcı almaktan toptan vazgeçtim.Samsung tam dolu tonerle geliyor özelleriklerininde hiçbir eksiği yok tek eksiği fiyatında 1018den 30ytl daha ucuz....

1018 i iade etmendeki temel sebeb hep kafamda bu yazıcı tozlarının zararlı olabileceğini düşünürdüm geçende ortaya çıkan araştırmanın kaynağını buldum beş sflık ingilizce yazının hepsini okudum, ona berkeley lab dan gelen cevabıda okudum, sonuç olarak yazıcıların muhtemelen zararlı olduguna karar verdim, sahsen kim önemser bilmem ama ben böyle gereksiz bi riski anlamsız görüyorum

Yazıcıların zararlı partiküller yaydıgını söylüyen araştırma;
    http://pubs.acs.org/cgi-bin/sample.cgi/esthag/asap/pdf/es063049z.pdf?sessid=77
    Buna cevap olarak partiküller herşeyde var, mumdan çıkar evde yemek yapmaktan çıkar o kadarda mühin deyim diyen yazı;
    http://www.lbl.gov/today/2007/Aug/02-Thu/indoor-air.html

ilk yazı dergi alıntısı, ikinci yazıda devlet sitesi yani ikiside doğru kaynaklardan
    ikisininde ortak olarak anlaştığı tek şey ise;
    "Daha fazla araştırmaya gerek olduğu"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exord -- 20 Mart 2008; 18:34:23 >

• Kardeş senin gibi forum kullanıcıları daha fazla olsa burada forum daha bi güzel olur.Ben babama alıcam,ofiste kullanacak.Tevsiyen için teşekkürker.Ayrıca verdiğin bilgiler için de teşekkürler.
  • @ Exord

Valla exord bu baslikta pek kimse yok sanirim. bende actigim basliklara pek cevap alamadim. Ancak Bende Xerox 3117 ve samsung ml1610 arasinda kalmistim, mavi bilgisayarin internet sitesinde samsung cok fazla ovgu aldigi icin samsung aldim ve daha 2 gun oldu suanda gayet guzel calisiyor ne calismasinda nede hizinda hicbir problem yok umarim iyi olur. Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP CP1025 mi HP M251yazıcımı
    12 yıl önce açıldı
    hp compaq mini 110
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.