Şimdi Ara

How To Beat A Warlock . 'video'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet forumda el üstünde tutulan şununa bununa nerf istenilen nadir sevecen demonic bir wow class'ımız olan Warlock için bir video yapılmış :P bu video baya süredir warcraftmovies'te buraya koymak aklıma yeni geldi . videoyu yapan elaman bir warlock resmen bir rehber yapmış öyle bir pvp videosu beklemeyin yani . baya baya nerde ne yapcaksınız warlockla oynarken diye yapmış .

birçoğunuz belki burdaki taktikleri biliyorsunuzdur . zaten eleman yazmış orayada daha önceden bildiğiniz şeyler olabilir vs diye . ama gene de bence hoş olmuş . bir kez daha söylüyorum video tamamen öğretici bir videodur :) öyle 1v1 crit yok efenim gaz veren uber müzikler falan yok . "warlockları alamıyorum bühüühühü" diyorsanız eğer ya da demiyor kendi içinizde ağlıyorsanız :P izleyin bu videoyu [ bu konu açılırken herhangi bir kullanıcı ya karşı iğneleme vs düşünülmemiştir . sadece beğendim koydum . ve en başta diyorum : bu konuyu diğerlerine benzetmeyin ! ordan bi adam çıkıp " nab zaten biz bunları biliyorduk" ya da "ama warlock şöyle bla bla " gibi cümleler kurup bu konuyu da yoldan çıkarmasın . izlencek birşey koydum lütfen tartışmaya dönüştürmeyelim konuyu ]

link :http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=44143

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femre -- 25 Ağustos 2007; 5:35:35 >

• seyrettim daha önce..

izleyen warlockları daha pro yapacak bir video
  • guzel hazirlanmis bir video...
  • Yalnız hiçbirinde ölmez o warlock. Warrior harmstringle başladığı bölümde bile warrior ölücek
  • bir de niye rogue yok :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

bir de niye rogue yok :)

videoyu izlemedim daha yüklüyor şuanda

aklıma bayağıdır takılan birşey var. farkındamısınız drakedog hiç shadow pri keserken video çekmemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    It takes two ve a way out
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ion

Yalnız hiçbirinde ölmez o warlock. Warrior harmstringle başladığı bölümde bile warrior ölücek

katılmakla beraber daha basit bir şekilde,

"doğru bile yapsanız yenilirsiniz" i kanıtlayan bir video :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caloot

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=45490

al sana rogue duel vidyosu

Hwarang hmms..

dün indirdim 800 kusur mb ve gerçekten kaliteli bir sunum olmuş.. Hwarang olarak aratırsanız Al'Akir gibi bir realm'de 2v2 ve 3v3'de 1. =)

çok güzel sunum olmuş ve ilk kez undead olmayan sağlam bir rogue videosu =P
  • Hwarang dün bende indrirdim başta çok gibi gözüktü ama 6 saatte indirebildim :P gerçekten çok başarılı bi çalışma bide dikkatimi çekti adamda 2 tane dagger off hand var merciless^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

bir de niye rogue yok :)

videoyu izlemedim daha yüklüyor şuanda

aklıma bayağıdır takılan birşey var. farkındamısınız drakedog hiç shadow pri keserken video çekmemiş

Shadow pri onun için en kolay yemlerden biri
  • oow Drakedog > all

allahın çinlisinde ne buluyorsunuz.. tek yaptığı yeşil gearlı elemanlara seduce soulfire crit bitti

sucks
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

oow Drakedog > all

allahın çinlisinde ne buluyorsunuz.. tek yaptığı yeşil gearlı elemanlara seduce soulfire crit bitti

sucks

Çok doğru açıklamış O kadar trinketi vs. ebemde kullansa oda vurur 5000-6000
  • Shadowpri ler warlockları alabiliyor (arada sırada) hafif bir denge var aralarında ama warlock genelde üstün oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

oow Drakedog > all

sucks

Çok doğru açıklamış O kadar trinketi vs. ebemde kullansa oda vurur 5000-6000

Drakedog nerede ve hangi trinketi kullanıyormuş çok merak ettim ?
  • ama inkar etmemek lazım , shadow fury atıp immolate den sonra incinerate i herkes atabilir , bunları attıktan sonra target ölüyorsa burda bi sorun vardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

ama inkar etmemek lazım , shadow fury atıp immolate den sonra incinerate i herkes atabilir , bunları attıktan sonra target ölüyorsa burda bi sorun vardır...

aynısını bizde yapayuruk ama ölmüyolar vede 935 spell var fa ile, dune maul / soulwindler frozen ama şuan:D
  • adam incinerate ile 4k vurdu gördüğüm kadarıyla, şoke oldum , umarım yanlış görmüşümdür :) ama soulfire olmadıgından eminim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 26 Ağustos 2007; 15:05:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

adam incinerate ile 4k vurdu gördüğüm kadarıyla, şoke oldum , umarım yanlış görmüşümdür :) ama soulfire olmadıgından eminim ...

karşıdaki elemanın resiliance teriminden bir haber olduğunu gösteriyor.. o değil 4k hasar alan adam %50-40 hp ye iniyor zaten hp yok ki resiliance umasın.. hiç birinde pvp trinketi takılı değil alayı seducelock yiyiyor fln filan
  • ya arkadaşlar herkezin ingilizcesi yok ya...ama lock olarak çk şey öğrendim healerlara karşı(aff yim).ama tamamen anlayamadım ing olduğu için..bi arkadaşımız beler kullandığını ve arada neler yazdığını açıklayabilirse biz zaten video ile birleştiririz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.